Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
BABy mám na vás jednú otázku
stalo sa vám už niekedy, že ste spali a zároveň akoby boli hore a cítili,akoby vás niekto tlačil k posteli-nedovolil vám vstať ????
Albi si krasna tehulka ![]()
Smouli je mi luto tvojej sesternice. Nemam slov. No a na testiku nieco vidno, dufam, ze to do zajtra zosilnie a ze vam to teraz vyslo. No a taky pocit som nikdy nemala ![]()
ahoj katka ![]()
nevadí proste mne sa to niekedy stane ![]()
aj ty by si nám sem mohla hodiť dáke nové fotos hm???
Baby tehulky ja mam strach, cely den ma boli podbrusko, citim take napatie a sem tam ma pichne v strede alebo vo vajecnikoch. Ja viem, ze sa roztahuje maternica, ale bolelo vas podbrusko vkuse cely den? Odkedy som prisla z prace tak len lezim, aj som spala. Mam take pocity akoby to boli jemne kontrakcie, citim tlaky, bolest a zrazu to polavi, ale vzapati sa vrati. A to je cely den. Ja len chcem vediet ako ste to pocitovali vy a ci je to normalne.
Smouli mala je nadherna, az teraz som si pozrela fotky a ma este krajsie meno ![]()
No ja nemam nic aktualne, este ani na dovolenke sme neboli a teraz asi ani nepojdeme, mam strach do 12tt ist niekam.
smouli píše:
BABy mám na vás jednú otázku
stalo sa vám už niekedy, že ste spali a zároveň akoby boli hore a cítili,akoby vás niekto tlačil k posteli-nedovolil vám vstať ????
mne sa to nestalo, ale ze vraj to je znak ze je na Tebe niekoho dusa. mali sme susedu ktorej sa to stavalo. a este aj ine veci
soldi vieš ale nikdy sa nezobudím úplne ostanem spať a potom vstanem normálne ![]()
a vždy sa mi to stane až ráno napr o 7 vstanem rozlúčim sa s mm, keď ide do práce a ešte si na chvíľu ľahnem a zaspím - tak potom
stalo sa mi to asi tak 3-4× ale s veľkým odstupom času ![]()
smouli tiez sa mi take nestalo… a stava sa Ti to casto?
katka, neviem poradit z vlastnej skusenosti, ale hlavne sa nestresuj ![]()
katka ani ja neviem, ešte som nebola tehu, ale dávaj si na seba pozor bude to iste OK
![]()
smouli, jej sa to stavalo v noci, tiez sa vobec nevedela pohnut. ze to bol nejaky nespokojny duch. neviem, moc sa v tom nevyznam.
skus si zapalit sviecku, ak plamen ostane rovno, tak ziadny duch, ak sa zaknise, tak to je vraj znamenie, ze tam nejaky je.
smouli a ake si mala psychicke rozpolozenie vzdy ked sa ti to stalo?
soldi, plamienok sa zaknise aj ked by tam bol maly prievanicek…
acko, ja viem, ale ze vraj ked je duch, tak sa da plamienok uplne horizontale, alebo sa trepoce ako v silnom vetre.