Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
27.7.10 20:22

BABy mám na vás jednú otázku
stalo sa vám už niekedy, že ste spali a zároveň akoby boli hore a cítili,akoby vás niekto tlačil k posteli-nedovolil vám vstať ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
27.7.10 20:26

Albi si krasna tehulka :palec:

Smouli je mi luto tvojej sesternice. Nemam slov. No a na testiku nieco vidno, dufam, ze to do zajtra zosilnie a ze vam to teraz vyslo. No a taky pocit som nikdy nemala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 20:28

ahoj katka :mavam:

nevadí proste mne sa to niekedy stane :wink:

aj ty by si nám sem mohla hodiť dáke nové fotos hm???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
27.7.10 20:30

Baby tehulky ja mam strach, cely den ma boli podbrusko, citim take napatie a sem tam ma pichne v strede alebo vo vajecnikoch. Ja viem, ze sa roztahuje maternica, ale bolelo vas podbrusko vkuse cely den? Odkedy som prisla z prace tak len lezim, aj som spala. Mam take pocity akoby to boli jemne kontrakcie, citim tlaky, bolest a zrazu to polavi, ale vzapati sa vrati. A to je cely den. Ja len chcem vediet ako ste to pocitovali vy a ci je to normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
27.7.10 20:31

Smouli mala je nadherna, az teraz som si pozrela fotky a ma este krajsie meno :huban:

No ja nemam nic aktualne, este ani na dovolenke sme neboli a teraz asi ani nepojdeme, mam strach do 12tt ist niekam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.7.10 20:34
smouli píše:
BABy mám na vás jednú otázku
stalo sa vám už niekedy, že ste spali a zároveň akoby boli hore a cítili,akoby vás niekto tlačil k posteli-nedovolil vám vstať ????

mne sa to nestalo, ale ze vraj to je znak ze je na Tebe niekoho dusa. mali sme susedu ktorej sa to stavalo. a este aj ine veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 20:36

soldi vieš ale nikdy sa nezobudím úplne ostanem spať a potom vstanem normálne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 20:38

a vždy sa mi to stane až ráno napr o 7 vstanem rozlúčim sa s mm, keď ide do práce a ešte si na chvíľu ľahnem a zaspím - tak potom
stalo sa mi to asi tak 3-4× ale s veľkým odstupom času :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
27.7.10 20:39

smouli tiez sa mi take nestalo… a stava sa Ti to casto?

katka, neviem poradit z vlastnej skusenosti, ale hlavne sa nestresuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 20:40

katka ani ja neviem, ešte som nebola tehu, ale dávaj si na seba pozor bude to iste OK :hug: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.7.10 20:41

smouli, jej sa to stavalo v noci, tiez sa vobec nevedela pohnut. ze to bol nejaky nespokojny duch. neviem, moc sa v tom nevyznam.
skus si zapalit sviecku, ak plamen ostane rovno, tak ziadny duch, ak sa zaknise, tak to je vraj znamenie, ze tam nejaky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

smouli a ake si mala psychicke rozpolozenie vzdy ked sa ti to stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

soldi, plamienok sa zaknise aj ked by tam bol maly prievanicek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.7.10 20:42

ahoj, acko, sa nejako obchadzame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
27.7.10 20:42

acko, ja viem, ale ze vraj ked je duch, tak sa da plamienok uplne horizontale, alebo sa trepoce ako v silnom vetre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí