Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
27.7.10 21:08

baby to je úplne neskutočné, fakt až v takýchto momentoch si uvedomujem, aký je život a tie veci okolo nás sú nie iba náhoda 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.7.10 21:09

ano,je tam Ježíš nebo Panna Marie tohle jsem uviděla první po návratu z nemocnice a tak začalo moje hledání a začátek duchovní cesty.Je to důkaz,že domov máme jinde :andel: :andel: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 21:10

Michel tak toto je 100% dôkaz, že bol pri vás ešte niekto :srdce: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
27.7.10 21:11

ja si myslim ze kazdy clovek ma uz vopred urceny osud a nahody vlastne ani neexistuju, lebo tym, ze clovek svoj osud nepozna, tak nevie ci ta nahoda tiez nie je osud a nebola vopred naplanovana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.7.10 21:12

a ještě Ivuška.Je to ona.Madonu nemůžu teď najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 21:12

Michell- vidím to taky…ale já vidím holčičku v modrých šatičkách s panenkou 8-o A to jsem tedy spíš „nevěřící Tomáš“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
27.7.10 21:13

NO teraz som si spomenula, ze sa mi tiez nieco zvlastne snivalo. a tiez to bolo zive. Stalo sa to asi pred rokom, este sme s mm byvali v prenajatom byte a akurat nebol doma, spal u nas moj brat vo vedlajsej izbe. V noci som sa zobudila na to, ze stoji pri mojej posteli, v rukach mal jogurt, ci co a ja som sa ho opytala, ze CO? A v tom momente postupne akoby sa postupne rozplynul a zmizol. Az mam zimomriavky po tele. Neviem co to malo znamenat. Ked som tak nad tym premyslala, tak ma napadlo, ze asi sa mi nieco snivalo a ten obraz som este mala v ociach, ked som ich otvorila, neviem, ale dost som sa bala, som mala chut utekat k nemu do postele, ale som sa bala postavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
27.7.10 21:15

michell já ktomu nemám ani slov,musíš být silná :hug: :hug: :hug: :hug: a my tě máme taky rády a vnesla si sem do teto diskuze určité světlo,aspon teda já mám ten pocit z tebe :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
5530
27.7.10 21:17

michel nemam slov, ja ivusku poznam iba z fotiek, ale tiez som ju hned spoznala 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

michel: panna maria je v tom okienku pod strechou uplne na lavo :andel:

to je neuveritelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Babulky pořiďte si protipožární hlásiče prosím :hug: :hug: požár vznikl od třízásuvkové prodlužovačky.Minulý týden mě oslovil časopis Překvapení,že našli náš příběh na Dlouhé cestě,jestli jim dáme povolení k otisknutí.vyjde 16.8.a nechala jsem naše jména i fotky.Přála bych si,aby takové peklo už nikdo nezažil :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 21:18

ano ako píše natu Michel sem vniesla to duchovno, teplo a lásku :hug: :srdce: :hug:

neviem na tej druhej foto tiež niečo vidím, tváričku a modré šatičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
27.7.10 21:19

MIchel je i na SR ten časopis????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
27.7.10 21:20

možná vám řekne tahle fotka :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
27.7.10 21:21

Michel, že mi to ještě v srpnu připomeneš…určitě si to koupím…ale zapomněla bych ten název, protože časopisy moc nekupuju a neznám :nevim:
A musím se přidat k holkám- jsi neuvěřitelná žena s velkým srdcem a my tu z tebe čerpáme sílu…snad se ti ta síla v koloběhu vrátí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí