Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrou Šmouli také je mi fajn,že můžem povídat o všem
Děkuji,že jsi se nebála toto téma nakousnout
![]()
holky děkujuuuu
,já to tak prostě cítím tady ![]()
Jodi dobrou noc
![]()
my ještě čekáme na bráchu ,dneska přiletěli z řecka,ale měli odletět už v deset ráno,ale letadlo mělo poruchu a nešlo zpravit,tak čekali na letadlo z Prahy a vyletěli z řecka teda až v pul sedmé večer a synovec pro ně jel,tak ještě čekáme a taky si pak pujdem lehnout,mm už pochtívá,ted byla na něj dlouhá pauza ![]()
holky děkujuuuu
,já to tak prostě cítím tady ![]()
Jodi dobrou noc
![]()
my ještě čekáme na bráchu ,dneska přiletěli z řecka,ale měli odletět už v deset ráno,ale letadlo mělo poruchu a nešlo zpravit,tak čekali na letadlo z Prahy a vyletěli z řecka teda až v pul sedmé večer a synovec pro ně jel,tak ještě čekáme a taky si pak pujdem lehnout,mm už pochtívá,ted byla na něj dlouhá pauza ![]()
natu nevím jestli jsi to tu dnes psala ale nemám šajnu dočíst vy jste jak raketové myši
co jsi dostala k narodkám?
To je děs..
![]()
Snad raději spát–ani se nemůžu pořádně kouknout co jste písali… ![]()
michel, tak teda to je sila tie fotky… viem, ze niekedy to byva hra svetla a farieb, ale v spojeni s tym, co sa na tom mieste stalo… zimomriavky… ![]()
Nicollka píše:
ahojte holky tak sem si zase pohrála už se lepším snadhttp://www.modrykonik.cz/…m/sestrenka/?new
např.
Áčko teď jsem dočetla tvoji IP.Uff si si dala práci
děkujíí moc,musím se k tomu vrátit a tvé myšlenky vstřebat a urovnat.Přesně tak to funguje,jak píšeš a já hledám své VJ.Musím se k tomu vrátit,děkuji tisíckrát a tobě přeji,aby jsi brzy dostala,co si zasloužíš- krásné miminko,a ty víš,že bude
![]()