Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ella- testík bílý??? Mi neříkej, že by z takové hadice nic nebylo
Já spíš myslím, že se to ještě nechce ukázat ![]()
Jodi píše:
JJ, Kica, už padám…rovnou na hubu
Tak sa pekne vschop a hore sa, žiadne pády sa tu netolerujú, jedene také uhniezďovacie, a to už čo by bolo takto!!!! ![]()
natul nie nie, v sobotu som bola dokupit len arginin, ten sme nemali, ale acc long na riedenie ejak. mal uz tak cca 8 dni + ine vitaminky. Este neviem, ake bude mat hodnoty, ale upravili sme viskozitu a to je dost podstatne ![]()
jeeeej, dakujem babulky
![]()
jodi, este mas skoro na klesanie pri MS, podla mna uhniezdujes…
kica, kedy planujes testikovat ty?
ja som dnes minula moj posledny MM10 aj wondfo a obidva su biele, takze tomu nedavam nadej tento mesiac… a to bolo moje jedine narodeninove prianie… najst si dve ciarocky..
natulaa píše:
Ester no supéééér,ale počkej,vždyt tys mu nasadila léčbu až o víkendu ted néé? a to už máš výsledky![]()
?kicus já mívám vlčí hlad od doby,co beru euthyrox na štítku
![]()
Tak, že by si to mal z tých liekov
no možné to je ![]()
No, pokud přijde mrcha, tak aspoň můžu mít klidné svědomí, že jsme dodrželi tu pauzu
Na uhnízdění to nevidím, to už by bylo dost pozdě
A vůbec nic necítím, tak volám "mrcho, pojď si pro mně, srpen je náááááááááááááááááááááš " ![]()
esther03 píše:
natul nie nie, v sobotu som bola dokupit len arginin, ten sme nemali, ale acc long na riedenie ejak. mal uz tak cca 8 dni + ine vitaminky. Este neviem, ake bude mat hodnoty, ale upravili sme viskozitu a to je dost podstatne
Jodi, no pre uhniezdenie je neskoro
, ale ja tomu nemôžem uveriť, veď taký krásny graf a .....
![]()
natulaa píše:
no to je náádherné a kdy jdete teda na další testování?![]()
![]()
![]()
Kicus a ted baštím ještě HA,ale je mi z toho těžko,tak ted musím jist furt a po malinkých dávkách![]()
,ale musím to vydržet noo,kvuli mimiskovi všechno
![]()
esther03 píše:
natul nie nie, v sobotu som bola dokupit len arginin, ten sme nemali, ale acc long na riedenie ejak. mal uz tak cca 8 dni + ine vitaminky. Este neviem, ake bude mat hodnoty, ale upravili sme viskozitu a to je dost podstatne
Ono to je také nespravodlivé, čím si niektoré ženy musia prejsť a niektoré..
Ale ja tvrdím, že to čakanie, snaha a modlidby za bábätko sa odrazia a odvďačia v tom maličkom človiečiku, kt. príde po tom všetkom!!!!!!!
Natul, nechystam sa testovat spg, ja tento mesiac otehotniem prirodzene
![]()
Kica, no ale tělo ví svoje, vždyť se ta děloha ještě ani nemohla pořádně vzpamatovat… tak jí dávám 1 mrchu na regeneraci…stejně jsem chtěla rodit do tepla
/tím se utěšuju/
Jodi píše:
Kica, no ale tělo ví svoje, vždyť se ta děloha ještě ani nemohla pořádně vzpamatovat… tak jí dávám 1 mrchu na regeneraci…stejně jsem chtěla rodit do tepla/tím se utěšuju/