Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
28.7.10 08:06

Ella- testík bílý??? Mi neříkej, že by z takové hadice nic nebylo 8-o Já spíš myslím, že se to ještě nechce ukázat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 08:07
Jodi píše:
JJ, Kica, už padám…rovnou na hubu :mrgreen:

Tak sa pekne vschop a hore sa, žiadne pády sa tu netolerujú, jedene také uhniezďovacie, a to už čo by bolo takto!!!! :cert:

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03

natul nie nie, v sobotu som bola dokupit len arginin, ten sme nemali, ale acc long na riedenie ejak. mal uz tak cca 8 dni + ine vitaminky. Este neviem, ake bude mat hodnoty, ale upravili sme viskozitu a to je dost podstatne :palec:

• Citovat
  • Upravit
9205

jeeeej, dakujem babulky :hug: :hug: :hug:

jodi, este mas skoro na klesanie pri MS, podla mna uhniezdujes…

kica, kedy planujes testikovat ty?

ja som dnes minula moj posledny MM10 aj wondfo a obidva su biele, takze tomu nedavam nadej tento mesiac… a to bolo moje jedine narodeninove prianie… najst si dve ciarocky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 08:08
natulaa píše:
Ester no supéééér,ale počkej,vždyt tys mu nasadila léčbu až o víkendu ted néé? a to už máš výsledky 8-o 8-o ?kicus já mívám vlčí hlad od doby,co beru euthyrox na štítku :think: :think:

Tak, že by si to mal z tých liekov :think: no možné to je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 08:09

Tak mám za sebou dnešní ranní dávku léku :poblion: :poblion:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6651
28.7.10 08:11

No, pokud přijde mrcha, tak aspoň můžu mít klidné svědomí, že jsme dodrželi tu pauzu :lol: Na uhnízdění to nevidím, to už by bylo dost pozdě :think: A vůbec nic necítím, tak volám "mrcho, pojď si pro mně, srpen je náááááááááááááááááááááš " :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 08:11

Ela, no ja sa zatiaľ nechystám, nemám odvahu :oops: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
28.7.10 08:12
no to je náádherné a kdy jdete teda na další testování? :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:
Kicus a ted baštím ještě HA,ale je mi z toho těžko,tak ted musím jist furt a po malinkých dávkách :nevim: :nevim: ,ale musím to vydržet noo,kvuli mimiskovi všechno :dance: :dance:
esther03 píše:
natul nie nie, v sobotu som bola dokupit len arginin, ten sme nemali, ale acc long na riedenie ejak. mal uz tak cca 8 dni + ine vitaminky. Este neviem, ake bude mat hodnoty, ale upravili sme viskozitu a to je dost podstatne :palec:
  • Citovat
  • Upravit
1047
28.7.10 08:13

Jodi, no pre uhniezdenie je neskoro :-?, ale ja tomu nemôžem uveriť, veď taký krásny graf a ..... :-( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
28.7.10 08:13

Šmoulinko, kde se flákáš…nemůžu se dočkat tvého testu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 08:15
natulaa píše:
no to je náádherné a kdy jdete teda na další testování? :think: :think: :mrgreen: :mrgreen:
Kicus a ted baštím ještě HA,ale je mi z toho těžko,tak ted musím jist furt a po malinkých dávkách :nevim: :nevim: ,ale musím to vydržet noo,kvuli mimiskovi všechno :dance: :dance:
esther03 píše:
natul nie nie, v sobotu som bola dokupit len arginin, ten sme nemali, ale acc long na riedenie ejak. mal uz tak cca 8 dni + ine vitaminky. Este neviem, ake bude mat hodnoty, ale upravili sme viskozitu a to je dost podstatne :palec:

Ono to je také nespravodlivé, čím si niektoré ženy musia prejsť a niektoré.. :cert: :cert: Ale ja tvrdím, že to čakanie, snaha a modlidby za bábätko sa odrazia a odvďačia v tom maličkom človiečiku, kt. príde po tom všetkom!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
28.7.10 08:16

Natul, nechystam sa testovat spg, ja tento mesiac otehotniem prirodzene :palec: :palec: :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6651
28.7.10 08:17

Kica, no ale tělo ví svoje, vždyť se ta děloha ještě ani nemohla pořádně vzpamatovat… tak jí dávám 1 mrchu na regeneraci…stejně jsem chtěla rodit do tepla :-DD /tím se utěšuju/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
28.7.10 08:20
Jodi píše:
Kica, no ale tělo ví svoje, vždyť se ta děloha ještě ani nemohla pořádně vzpamatovat… tak jí dávám 1 mrchu na regeneraci…stejně jsem chtěla rodit do tepla :-DD /tím se utěšuju/
:hug: :srdce: No Ty tak krásne pozitívne naladená, nech ti to zostane ale trošku mi toho Tvojho optimizmu pošli :wink: !!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí