Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Soldi videla som tickerik a chcela som sa pytat, ze kde taky splasit, ale nestiham vsetko naraza a zabudla som na to ![]()
Sonicka chces povedat, ze lekari ju nechali zomriet, lebo mala DS? ![]()
Soldi
tak jestli to bude holčička u tebe a časemi u mě,tak budeme mít stejné jméno
Klučík by byl po tátovi,takže Tomáš
,když první je po mně ![]()
Soni taky myslím,že by to maminku určitě potěšilo a pokud by to pro ni bylo moc bolestivé,tak budeš vědět na čem jsi ![]()
Katka já se tak těším,jestli nám vyjde holčička,mm bude stejný jako tvůj
Bude to jeho Princezička ![]()
katkamarek píše:
Sonicka chces povedat, ze lekari ju nechali zomriet, lebo mala DS?
nuz hej, lebo sa strasne cudovali mame, ze preco ju chce…ze ju ma nechat umret…Strasne a to moja mama bola o rok mladsia ako ja teraz, ani si to neviem predstavit…
son1cka píše:Soničko myslím,že mamince uděláte obrovskou radostMichelangelo píše:Planujeme Sonicku /ja som Hanka/. Ale este vahame…Sonicka sa volala ta moja sestricka, co umrela, tak este nevieme, ako by to zobrala mama, ci by jej to nevadilo…inak ona sama je Sona…Nejak nemam odvahu sa jej spytat na to…
Soničko a jak se bude jmenovat vaše maličká![]()
esther03 píše:
sonicka, nemam slov
michi ty si ale bízí
Estík cože to vlastně jsem?
![]()
esterik, sara je nadherne meno a momentalne nie velmi rozsirene ![]()
aspon u nas v okoli ziadna nie je ![]()
katkamarek, maju ho tam, ako je ta adresa v rohu napisana, nalavo dole si daj ticker, a potom baby development, len sa neukazuju ukazky, takze vzdy si musis skopirovat najprv ten bbc code, a az potom uvidis, co si vlastne vybrala
je ich tam 7, prve tri su ine a dalsie 4 zas iny druh.
ak mas IE tak na liste kde mas otvorene karty, by si mala mat napisane nastoje, klikni na to, posledna polozka mas moznosti internetu, potom daj vseobecne, a tam je historia prehladavania, klikni na odstranit. a potom restartuj pocitac, ked dokonci to mazanie. vsetko by malo ist lepsie ![]()
rere12 píše:
už som tu uložila som mm. spať![]()
![]()
idem si vás dočítať
aji ty
bych nechtěla vidět,kdo ukládá mého
asi únava
![]()
soldi no tu stranku som otvorila a dala baby development a presne som bola zmatena, ze nevidim nic
No ked sa mi bude chciet zajtra s tym pohrat, tak nieco najdem, teraz sa mi nechce preklikavat.
A historiu vymazem hned ![]()
Myšáku kde zase jsi
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9174.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s9174.gif
nemám co poslouchat
![]()
michi, v pohodke, my si na Teba pockame ![]()
odkaz majke, ze som jej pisala do temy na jej otazku na strane cislo 6704
priblizne
![]()
mysi, ale v cr je to myslim dost oblubene meno, nie? ![]()
rere, odpisovala som Ti na to ukladanie, ak mas nejake doplnujuce otazky, napis ![]()