Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kofila, obcas mi byva spatne, ale nezvraciam… a je mi lepsie, odkedy som rannu kavu nahradila rannym kakaom… a po prichode z prace si musim vzdy na chvilu zdriemnut…
kofi-najlepšia je časť - 5:45
![]()
Příspěvek upraven 29.09.10 v 08:03
kofi - aké milé bábo už máš v brušku ![]()
Ja som akurát čítala o cene umelého oplodnenia a došla som k tomu, že až budú zlé výsledky, my si ho ani nemôžeme dovoliť. Fungujeme od výplaty k výplate…
Chcem dnes zavolať či už nebudú výsledky z tej ureaplazmy and spol. ![]()
katlin fakt sa mi tie fľaštićky páčia,ja si myslím,že by sa dobre predávali ![]()
Elli ajo ajo,tak přeju,aby ti bylo dobře. Unavená jsem taky, sotva vstanu hned bych šla spát ![]()
dobre ranko ![]()
katlinn, ivf mas hradene ZP, treba si len vybrat dobre centrum. Ale nam tiez softiky pekne prevetrali penazeknu ![]()
katlin a čo najskor vyskúšat IUI, na slovensku neviem presne koĺko stojí ale Lauritka bude vedieť tu v čechách je to v iscare zadara(hradí pojišťovna) a tiež uvažujem ak sa do vianoc nezadarí,že by sme skúsili
lauritka mala cony je strasne zlata tomu hovorim talent, len skoda ze u nas sa take nevidia…
KOčky dneska ve tři jdu k doktorovi, ale on tam asi ještě těžko něco uvidí,že…jak to je? Co on může vidět,v kterém týdnu?
dobré ránko, holčičátka milé:-)
náme něco nového? jdu omrknout grafy…
IUI stojí na Sk od 40 do 100 eur
a ak nechceš nič extra, tak ti aj výkon aj lieky hradí poisťovňa