Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kofi 7-8 dni po pozitivnom testiku uz gyndos na uzv nieco vidi
Toto je info od mojho gyndosa ![]()
maji -ďakujem. ste zlaté všetky
človek má hneď lepšiu náladu, keď ho takto pekne pochválite hneď zrána
![]()
maji - ale ja chcem niečo extra - chcem, aby z toho bolo dieťa ![]()
katlin vo ferti napriklad platis len lieky, vsetko ostatne hradi ZP. Lieky vychadzaju okolo 160 Eur.
majka ahojky ![]()
Dobre ranko baby
vy ste toho hrozne vela popisali este vecer ![]()
tak ja uz mam po ovulke, ale ten rychly vzostup ma prekvapil, inokedy to byva tak pozvolne ![]()
elli ja by som aj chcela si spravit vodicak, ale ja sa strasne bojim odkedy sme mali pred dvomi rokmi havarku, nebola sice taka hrozna, ale odvtedy sa hrozne bojim ked idem autom a neviem si predstavit ze by som mala soferovat, napriek tomu ze viem ze to budem potrebovat kedze byvame mimo BA
a to ze mi to kazdy den tlaci mm do hlavy mi moc nepomaha, hlavne ked on vie a vidi ako sa bojim…a ten vodicak to je jeho jediny argument, ktory vzdy vytiahne ked sa hadame lebo iny proste nema…
som zvedava na soldi a
![]()
anduli neboj,jdi do toho, Já jsem taky strašpytel,no nějak jsem to překonala a jezdím( nejezdím moc dlouho,pár měsíců,ale začíná mě to bavit)
MM mi pořád říká,že umřu na vyděšení ![]()
andul - mňa môj mm tiež tlačí do vodičáku a aj mne sa nechce vďaka menšej havárke. som si vtedy uvedomila, že stačí malé zaváhanie a môže byť z toho veeeľký problém
a už so mnou nemôže pohnúť. Jednoducho Respect ![]()
baby ani ja nemám vodičák,tiež mám hrozný strach,ked ideme s mm tak ja vedľa neho prebrzdím celú cestu aj keď som na strane spolujazdca.mm vravel,že raz v podlahe urobím dieru,jak furt brzdím
![]()
Dobré ránko
![]()
ANDUL,KATLINN i muj mm mě tlačí do řidičáku,co se týče testu,tak to já se umím našprtat,ale z jízdy v našem malém přeplněném městečku
nevím nevím jak bych dopadla,na některých křižovatkách bych asi utekla z auta
![]()
katlin, andulka, chce to sokovu terapiu. Ja som nezacala jazdit hned po vodicku, ale az neskor. Raz som bola donutena sadnut sama za volant a ist do BA. Nemala som na vyber. Ked som tam sedela, ani zastruhany vlas by mi do zadku nepichli, ale pravda je, ze od vtedy jazdim. Je to uz 18 rokov. ![]()
esther ahojček
uvedomila som si, že som ani nepozdravila vás všetky
ráno som tu dávala tú básničku, tak mám pocit, že som s vami už dlho
andulqa - ja by som ťa podporila v tom, spraviť si vodičák.
možno budeš ten typ, čo ja. že sa bojím, ale len na sedadle spolujazdca. ja jednoducho neverím, že je niekto ešte taký dobrý jazdec, ako ja.
a keď mám auto pod kontrolou ja, tak verím, že sa nič nestane. samozrejme, môže sa, ale nepripúšťam si to.
nesie to so sebou aj problémy, lebo napr. do školy sme chodili autom a baby chceli, aby sme sa striedali. lenže ja nie, vždy sa našiel dôvod, pre ktorý som musela ísť svojím autom. ![]()
kofi, katlin no ved ja sa pomaly k tomu dostanem ale potrebujem skor jeho podporu a nie natlak
uz som si minule aj skusala auto na takej zabudnutej ceste, ze ake to je a nebolo to take hrozne, sice som sla len 15-20 km/h ![]()
ked bolo este kratko po tej havarke, tak som sa raz tak bala v aute, lebo sme sli v hroznom pocasi a po hroznych cestach, ze mi bolo az zle ![]()
a tym ze do mna stale husti, tak tym ma to praveze stale viac odradza
a ako vravim, je to jedho jediny argument, ked mu vravim ze by mohol viac urpatoavt, tak vytiahne auto, ked mu zas nieco ine poviem, tak zas jeho jediny argument je auto…zacarovany kruh
anduli jak říká katlin respekt,ten mít musíš a pravda taky je,že musíš pořád přemýšlet,celou cestu,nesmíš ani na moment vypnout. Na druhou stranu zase ta svoboda,nemusím dneska čekat v dešti na autobus,abych si dojela na gyndu, za 15min jsem tam,to je bezva pocit.