Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Baby sa celá klepem. Mám také nervy z toho… neviem či mám plakať alebo ničo hodiť o stenu… ![]()
katlin: to z genetiky alebo imuna?
do kelu to ti nemala takto povedat
ked uz povedala A mala povedat aj B
alebo nehovorit nic
katlin zájdi tam osobne a budeš vedieť,ja by som na tvojom mieste dlhśie čakať nedokázala
mouku - v tom labáku, kde robia aj genetiku mi robili aj stry na uraplazmu a to ostatné svinstvo a niečo z toho mám ![]()
Já a tankování taky není moje silná stránka. U nás tankuje jen MM, já jsem tankovala snad jen 3× ![]()
Katlinn určitě Ti Dr. vysvětlí, co a jak a něco nasadí. Mně taky nevyšly stěry a nasadil mi Dr. nějaké bobule, dneska už mě čeká poslední.
Když jdeš k Dr.?
rere - presne ako mám teraz dokázať čakať? A ona sa ešte čudovala, že prečo to tak chcem vedieť
Je ona normálna? O hodinu mi ide bus tak si po tie výsledky pôjdem, hoci som jeje vravela, že prídem až zajtra. Ale to som skúšala či ju neobmäkčím, ale nepodarilo sa. bože, ja mám nervy!!!
Katlinko budu moc držet pěstičky,neboj se nic,však jsi silná ženská,podívej se za sebe kolik už jsi toho zvládla ![]()
katlin moja, neboj sa, a to ste ake stery mali robene? na co?
ak tam aj je nieco pozitivne, tak urcite sa s tym da nieco robit ![]()
kofi, dobreee
moja kamoska zas mala taku story ze pat bab tanecnicok isli niekam na vystupenie a kukaju na stav benzinu a ze prazdna nadrz…tak idu na pumpu, ze natankuju, ale vobec im to neslo, vobec to nepustalo benzin az taky pan sa nad nimi zlutoval a pytal sa ich ci nemaju plnu nadr a oni ze urcite nie, ale potom pre istotu kukaju este raz a to ukazovatko bolo naopak otocene ako v inych autach, cize nadrz bola plna
tak potichu odisli ![]()
katlin: neboj, ked Vam zistili nieco zo sterov, to sa da liecit, sice dlhsi cas, ale da
chod tam cim skor a nechej si vsetko poriadne vysvetlit. stery robili aj mm?
KOFI
![]()
KALINN a ten labák máš daleko,já bych tam asi letěla
,nebo kdy jdeš k dr?
katlin choď ináć by si sa dnes ani nevyspala,budem ti držať peste a dúfam,že to bude len prkotina a večer sa tu budeme smiat ,že tá kra.. ťa tak vystraśila pre nič,zanič
![]()