Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katlinn
sedenie na zemi uz mame
Mame 3 take matrace male roznych farieb, ktore sa iba rozhadzuju po zemi a kazdy sedi kde chce
Ale to aplikujeme len pri kamaratskej navsteve, svojich rodicov by som na to neposadila ![]()
albi - presne na to som myslela, že pre návštevu to nie je práve najlepšie ![]()
no a kvoli comu ho chces nsadzovat ? na spinenie?, pockaj este.. jak ti zaberie ten sarapis…
keby si zachranovala tehotenstvo tak to je ine. ![]()
KATLINN,ALBI já mám malé okna a zbytek střešní,takže na malých oknech se mi právě libí jen ty roletky a na balkonovkách mám vertikální žaluzie,
,Jinak když vidím v těch nových domkách co mají frrancouzské okna,tak ty se mi líbí holé a jen po stranách závěsy
,Ale jasné,každý má jiný vkus,mi se zase líbi jednoduchost
![]()
kočky mizím. Opět nestíhám a opět připojuji moji oblíbenou píseň
Přálé.....
http://www.youtube.com/watch?…
kofila píše:
kočky mizím. Opět nestíhám a opět připojuji moji oblíbenou píseňPřálé.....
http://www.youtube.com/watch?…![]()
*oprava: přátelé
ALBI já nepochodila u našich už ani s naší sedačkou,ono pro naše starší rodiče je strašná,jelikož se tam pěkně neopřou
,je nízká a polštářová
,nic pro ně,protože oni mají radi sedačku,kde pohodlně opřou i hlavu ![]()
natul same neviem ako budem riesit tieto velke okna v dome
Na jednej strane je to krasne, an druhej strane mi ludia budu cucat do obyvacky
To by sme tam nemohli ani keksikovat
Nieco vymyslime, mozno spustacie zaluzie ![]()
natul - jasné, veď vďaka tomu je ten svet taký pekný, že každý má rád niečo iné
Aj holé okná sú aj keď je to okolo nich zaujímavo vymaľované. to potom nahradí aj závesy ![]()
lauri no ja som to s tym sarapisom pochopila
v pohodicke ![]()
no teraz to uz nezachranim, ale trapi ma to a rozmyslam, cim to podchytit nabuduce… ale ked sa to takto spusta skoro, asi to len tak vitaminy nezastavia ![]()
Hmm Albi to joo,to musíte mi žaluzie,to bych se necítila
![]()
KATLINN no právě,barvy stěn a kytky na oknech to miluju
![]()
ELLI já o tom taky uvažovala,ale asi bych nedělala nic jiného než poslouchala srdíčko,já bych ti to asi nedoporučila
,někdy záleží jak je mimi otočeno ,tak to prý
třeba nejde slyšet a nevím nevim co bych v takovém případě dělala,já bych do toho teda nešla s moji povahou
,ale pokud to budeš používat fakt jen občas,ale ví jak to je,když to leží doma