Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
30.9.10 10:49

ELLI já o tom taky uvažovala,ale asi bych nedělala nic jiného než poslouchala srdíčko,já bych ti to asi nedoporučila :nevim: ,někdy záleží jak je mimi otočeno ,tak to prý :srdce: třeba nejde slyšet a nevím nevim co bych v takovém případě dělala,já bych do toho teda nešla s moji povahou :nevim: ,ale pokud to budeš používat fakt jen občas,ale ví jak to je,když to leží doma :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
12225
30.9.10 10:50

katlinn :lol: sedenie na zemi uz mame :pankac: Mame 3 take matrace male roznych farieb, ktore sa iba rozhadzuju po zemi a kazdy sedi kde chce :mrgreen: Ale to aplikujeme len pri kamaratskej navsteve, svojich rodicov by som na to neposadila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
30.9.10 10:51

lauri je volnopredajny

• Citovat
  • Upravit
3519
30.9.10 10:52

albi - presne na to som myslela, že pre návštevu to nie je práve najlepšie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
30.9.10 10:52

no a kvoli comu ho chces nsadzovat ? na spinenie?, pockaj este.. jak ti zaberie ten sarapis…
keby si zachranovala tehotenstvo tak to je ine. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.9.10 10:53

KATLINN,ALBI já mám malé okna a zbytek střešní,takže na malých oknech se mi právě libí jen ty roletky a na balkonovkách mám vertikální žaluzie, :think: ,Jinak když vidím v těch nových domkách co mají frrancouzské okna,tak ty se mi líbí holé a jen po stranách závěsy :palec: ,Ale jasné,každý má jiný vkus,mi se zase líbi jednoduchost :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
17268

teda ten druhy sarapis heh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113

kočky mizím. Opět nestíhám a opět připojuji moji oblíbenou píseň :mrgreen: Přálé.....
 http://www.youtube.com/watch?…

:mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.9.10 10:54
kofila píše:
kočky mizím. Opět nestíhám a opět připojuji moji oblíbenou píseň :mrgreen: Přálé.....
http://www.youtube.com/watch?…:mrgreen: :mavam:

*oprava: přátelé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
30.9.10 10:56

ALBI já nepochodila u našich už ani s naší sedačkou,ono pro naše starší rodiče je strašná,jelikož se tam pěkně neopřou :mrgreen: ,je nízká a polštářová :mrgreen: ,nic pro ně,protože oni mají radi sedačku,kde pohodlně opřou i hlavu :think:

• Citovat
  • Upravit
12225
30.9.10 10:57

natul same neviem ako budem riesit tieto velke okna v dome :think: Na jednej strane je to krasne, an druhej strane mi ludia budu cucat do obyvacky :lol: To by sme tam nemohli ani keksikovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nieco vymyslime, mozno spustacie zaluzie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
30.9.10 10:58

natul - jasné, veď vďaka tomu je ten svet taký pekný, že každý má rád niečo iné :palec: Aj holé okná sú aj keď je to okolo nich zaujímavo vymaľované. to potom nahradí aj závesy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
30.9.10 10:59

lauri no ja som to s tym sarapisom pochopila :wink: v pohodicke :-)
no teraz to uz nezachranim, ale trapi ma to a rozmyslam, cim to podchytit nabuduce… ale ked sa to takto spusta skoro, asi to len tak vitaminy nezastavia :nevim:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
30.9.10 11:04

Hmm Albi to joo,to musíte mi žaluzie,to bych se necítila :think: :think:

KATLINN no právě,barvy stěn a kytky na oknech to miluju :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
12225
30.9.10 11:06

:mavam: musim letiet, mam navstevu, ideme spolu na obed :dance:

• načítám...