Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@danger007 tři dny standardně vydrží spermie, vajicko ale jen sotva 24 H. Takže první den po ovulaci, ten první den vzestupu teplot je plodný dost, dalsi už minimálně a třetí vůbec. Třetí den večer už nastává na beton neplodné období.
@danger007 ja jsem teď docela vpohode. jezdim na ozařování, to už nijak neboli, tak je to v klidu. Jen se mi ještě nevrátila MS, tak jsem zvědavá… mám doma ještě nosifol, tak jsem si říkala, že ho zkusím, jestli to tělo naskočí, ale nechám to až po léčbě…jinak Honzík je ero…
@danger007 čau kočko, to je neuvěřitelné jak to letí…někdo by to měl zastavit ![]()
špěnění při ovulaci je u někoho normální…takže bez obav,,,
@Janička 1211 ahojda, tak tento cyklus po dvojité clostíku zase nic…ale na druhou stranu přesně na očekávaný den přišla mrcha…tak už asi zase funguju…i podle teploty to bylo ok, jen ten test jsem nevychytala…
@rokyta1 Ahoj Zabičko, čtu, že bereš clostík. Tak snad se vrzy podaří, dnes si nemůžu pomoci, dle mého ovulka byla v uterý, ve čtvrtek jsme se tulily a dnes mě píchá ve vaječníku, ale třeba je to jen nějaký plyn v podbřišku chichi. no byla by to sranda
Jedno prtě mi teď uslo a druhé čekat…Jak se jinak máš, co nějaká dovolená?
@rokyta1 Ahojky, jak to, že zase nic?? To je zvláštní. Ale na druhou stranu ovu test snadno prošvihneš. Já měla tento cyklus taky zvýšenou dávku clostilu, v pátek na pravym vaječníku tři foliky. Tak na levo ani nekoukala. dneska píchnutej pregnyl. Ale od včerejška bych lezla po zdi.
@Janička 1211 o jejda
drž se janničko.
HOlky ja si nemůžu pomoci ale už dva dny mě bolí podbřišek…no doufám, že se tam nic ještě nehnízdí, tak nějak bych počítala, že by maličká měla teprve rok a půl a nevím jak bych to zvládala ![]()
Ja jsem z toho jelen, ovu urco probehla v utery a myslim ze prilozeny test na ovu je pozitivni…to mam jako dve ovulace nebo se test zblaznil? Test je foceny cca az o 20min.pac jsemse zapomnela ![]()
Ahoj holky…potřebovala bych poradit. ovulační hlen takový ten táhlý je jak dlouho před ovu? nebo je v den ovu? děkuji za odpovědi ![]()
@danger007 ahoj, pokud jsem si spravne na netu nacetla, tak ovulacni testy ti ukazi zvysenou hladinu LH hormonu, ale nemusi pak nakonec dojit k prasknuti foliklu a ovulace neprobehne a telo pak o par dni muze „zkusit“ znovu ovulaci. Jako ze poprve se pripravovalo ale nedoslo k ni a podruhe vetsinou uz ovulace probehne. Tak jsem to vycetla ja, kdyz jsem s timhle vsim zacinala pred par tydny. Proto jsem se k tomu rozhodlamerit i teplotu, abych vedela, jestli k te ovulaci fakt doslo…
Kdyz tam me nekdo opravte, pokud rikam nejaky nesmysl, ale takhle jsem to nasla na netu.
a jinak, pokud jsou v ten samy cyklus ovulacni testy znovu pozitivni a neslabnou, tak muzes byt taky tehotna. ![]()
Ahojte holky moje, tak já čekám na ms a jsme zvedava jinak jsem cirou náhodou (až me z toho mrazí) jak svět je malý potkala lnino
určitě si pamatujete čekala chlapečka a už je tomu také rok..jen jaksi emimino nestíhá. Tak Vás mám pozdravovat ![]()
Ahojky devcata, dostala jsem odkaz na Vas, ze jste v zkusenejsi, ze by jste mi mohli poradit, tedy jesli Vas muzu otravovat…
dnes jsem 32dc a ovu testy byly pozitivni 15dc, tak bych mela byt cca 16dpo…samozrejme tt rano negativni, ms taky nikde…tak jsem zkusila ovu test a takhle to dopadlo..(poslu fotky)…jinak mivam cykly 30-33dni a ted prvni mesic beru fertipronu, jinak nic…co myslite kocenky? budu rada za kazdy nazor…diky moc a preji krasny zbytek dne… ![]()
Příspěvek upraven 14.09.16 v 16:44
@mimi89 píše:
Ahoj holky…potřebovala bych poradit. ovulační hlen takový ten táhlý je jak dlouho před ovu? nebo je v den ovu? děkuji za odpovědi
Z toho co jsem vyčetla tak záleží jak dlouho ho máš
ten den co ho máš nejvíc by mela byt ovulace ![]()
@kiki.niky nemám ráda, když se místo tt dělají ovu, ale tohle vypadá nadějně ![]()
@kiki.niky no… vypadá to dobře a může to být těhu, ale dokud to neukáže tt nebo nejlépe se to nezjistí z krve, tak to taky nemusí znamenat nic nebo i třeba cystu…
Každopádně držím pěsti, ať se spíš za pár dní objeví // na tt. ![]()