Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.2.17 15:35

@Ajinka91 tak teď jsem s toho úplně mimo i na mohla kalkulačkach my vycházelo na 1-2.2 tak nevím

• Citovat
  • Upravit
10349
5.2.17 16:07
@Anonymní píše:
@Ajinka91 tak teď jsem s toho úplně mimo i na mohla kalkulačkach my vycházelo na 1-2.2 tak nevím

Důležitá je bazalka ;) test byl pozitivní 11DC pokles teploty 12Dc mírný vzestup 13dc vyčkejte jaká teplota bude zítra. Důležité je měřit dřív než vstanes z postele a ve stejnou hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.17 17:14

@Ajinka91 to dělám vždy ve stejnou dobu. Jen mně máte že na jiných stránkách to v grafu ukazuje jinak a taky že dva dny byly testy pozitivní a dnes a v sobotu duch.

• Citovat
  • Upravit
10349
5.2.17 21:10
@Anonymní píše:
@Ajinka91 to dělám vždy ve stejnou dobu. Jen mně máte že na jiných stránkách to v grafu ukazuje jinak a taky že dva dny byly testy pozitivní a dnes a v sobotu duch.

Zadej si teploty na fertility a budeš mít jasno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.17 21:20

@Ajinka91 zkoušela jsem womenzone a tam my to bylo že už proběhla

• Citovat
  • Upravit
32914
5.2.17 21:26

Fakt počkej na ty další teploty, bazalka ti ovulaci potvrdí tři dny zpětně a ovulační test zase indikuje že nejspíš ovulace proběhne do 24-48 h od pozitivního testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.17 21:28

Jsem z toho jelen. Teprve začínám a tak nevím jak správně podle těchto dvou metod naplánovat ten správný den.

• Citovat
  • Upravit
10349
5.2.17 21:29
@Anonymní píše:
@Ajinka91 zkoušela jsem womenzone a tam my to bylo že už proběhla

Pokud nemáš pravidelně cykly tak wz je na nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
5.2.17 21:31
@Anonymní píše:
Jsem z toho jelen. Teprve začínám a tak nevím jak správně podle těchto dvou metod naplánovat ten správný den.

Nekupovat ovulační testy a měřit bt +sledován hlen ;).Za mě jsou ovu testy zbytečně vyhozené peníze

Příspěvek upraven 05.02.17 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Mám a to skoro přesně na hodinu vyždy je to 25 dní

• Citovat
  • Upravit
2209
@Anonymní píše:
Jsem z toho jelen. Teprve začínám a tak nevím jak správně podle těchto dvou metod naplánovat ten správný den.

podle BT nic nenaplánuješ, ta to až potvrdí… u ovulačních testů se říká, že když je pozitivní, tak je ideální mít sex do 24 hodin:-) já bych na to šla hned a pak dokud nevymizí čárka + další dva dny:-)
mě překvapuje kolik párů řeší přesné načasování styku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.17 21:33

Hlen jsem sledovala tři mněsíce ale ani jednou se to nepovedlo. V té době byly třikrát po sobě ovulace potvrzeny od dr. 10den

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.17 21:34

Manžel je mimo v týdnu ale dohodly jsme se že když bude správný den přijede s práce. Je to 200km takže pro to taky tak asi blbneme

• Citovat
  • Upravit
10349
5.2.17 21:34

@Snilek88 vid místo toho abys se spontánně milovali.Ale mám to taky za sebou já měla hodně nepravidelně cykly a dlouho mi trvalo než jsem otěhotněla takže jsmd to tenkrát pojistili cca OB dva dny a 3cylkus když jsem začala měřit se zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
5.2.17 21:35
@Anonymní píše:
Manžel je mimo v týdnu ale dohodly jsme se že když bude správný den přijede s práce. Je to 200km takže pro to taky tak asi blbneme

tak to pak chápu:-)
@Ajinka91 no my se milujeme pravidelně a stejně je mi to houby platné:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí