Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.2.17 11:25

@Ajinka91 Ahoj Ajinko, chci se zeptat, proč jsi dostala proveru? Já jsem dostala Norethisteron, což je silnější a mám ji kvůli tomu, že mám hooodně estrogenu a měla jsem dlouhé MS, krvácela jsem i mimo cyklus. Jak jsi ji brala? Mě bylo po Proveře blbě, nesedla mi, ale odvedla hodně slušnou práci :D To byla hormonální kyretáž. Dvě noční vložky za sebou na hodinu a moc nevstávat :D Norethisteron beru 18- 24 DC, Dnes mám 14 DC, klesla mi teplota, tak musim slovit muže :D Měřím se čtvrtý cyklus, ten minulý byl nějaký divoký, ale tenhle začíná moc pěkně, tak jsem zvědavá. Zkoušíme to rok a půl a jsem po jednom potratu 6-7 TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
6.2.17 14:31
@Veronika.Berta píše:
@Ajinka91 Ahoj Ajinko, chci se zeptat, proč jsi dostala proveru? Já jsem dostala Norethisteron, což je silnější a mám ji kvůli tomu, že mám hooodně estrogenu a měla jsem dlouhé MS, krvácela jsem i mimo cyklus. Jak jsi ji brala? Mě bylo po Proveře blbě, nesedla mi, ale odvedla hodně slušnou práci :D To byla hormonální kyretáž. Dvě noční vložky za sebou na hodinu a moc nevstávat :D Norethisteron beru 18- 24 DC, Dnes mám 14 DC, klesla mi teplota, tak musim slovit muže :D Měřím se čtvrtý cyklus, ten minulý byl nějaký divoký, ale tenhle začíná moc pěkně, tak jsem zvědavá. Zkoušíme to rok a půl a jsem po jednom potratu 6-7 TT

Norethisteron jsem brala taky, bylo do mě cpano kde co, už je to skoro 5let cykly jak ty píšeš velmi nepravidelně, černé špinění 7-10dni po skončení MS a trvání až do další MŠ. Ani ti nevim jen vím že jsem to pak vysadila začala pít kontryhel a na chemii se vykašlala po vysazení HA je to běh na dlouhou trat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
6.2.17 14:38

@Veronika.Berta jinak jsi na tom dost obdobně jako já, po revizi to bylo ještě horší, ale zadařilo se v. r 2012 21DC ;).Teď jsem po ovulce vyloženě se nesnažíme spis jsem vysadila HA ze zdravotních důvodu a říkám si že aspoň bude mít čas se během té doby nastartovat, abychom se mohli začít snažit. Byt to na mě už bych i druhé brala ale muž nechce zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
6.2.17 21:43

Prosím poradtě jak se vkládá graf z womenzone. Jsem s toho jelen potřebovala bych radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.2.17 06:31

@lalajda dole pod smailikama máš přidat fotografii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
7.2.17 07:07

Co myslíte kdy tedy mohla bít ovu. Dnešní teplota mě ještě víc znátla. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.2.17 08:27

@lalajdaa měr dále pokud se i další dva dny teplota bude držet nahoře tak bych řekla že 14DC, já pouzivam FF kvůli tomu že ovulaci vyznačí sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
7.2.17 18:24

Tak ještě jdu na radu. Z předchozích měsíců mám potvrzeno ovulaci kolem desátého dne. Ovu. Test byl první výrazný druhý, co nám označen byl o mnoho slabší a ten třetí jen duch. Pokud by tedy byla ovu ten 11-12den bylo by něco vědět na ultrazvuku 11den po ovu. Byl by to celkem 23dc. Mám totiž kontrolu na gynekologii. Ptám se proto že za čtrnáct dní na to mě čeká zákrok u zubaře kde budu muset být uspaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
7.2.17 21:38

@lalajdaa to určitě ještě nebude na utz je vidět něco až když je 1000jednotek a výš což odpovídá 5-6tydnu těhotenství, a vzhledem k tomu že nidace probíhá 6-8dpo tehdy se teprve začíná vytvářel hcg a to i beztak ten 11DPo by 10jednotnovej test ukázal max. ducha či slabou carku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
7.2.17 22:23

Ono by to na ducha stačilo. Jenže já ani vlastně díky těm teplotám nevím který den byla ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
7.2.17 22:40

@lalajdaa

Pokud ti vydrží teploty nahoře, tak to vypadá na ovulaci 6.2, tedy včera. Ale je potřeba to opravdu ještě potvrdit dalším měřením.
Jestli chceš mít jistotu u zubaře, nech si před tím zákrokem udělat test hCG z krve - ten ti takhle brzo ukáže líp než test z moče.
Nebo se zubaře poptej, zda by uspání vadilo případnému těhotenství.
Akorát tam teda nemáte úplně dobře zasexováno… tak snad má chlap šampiony s dlouhou výdrží ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
7.2.17 22:44

To by byla ovulace až po třech dnech z toho ten den byl slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
7.2.17 22:45

2.2 byl pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
7.2.17 22:50

@lalajdaa

2.2. ale ovulace neproběhla - alespoň ne podle tohoto grafu bazální teploty… :-(

1. měříš teplotu správně?
2. jak testuješ ovulaci (ráno, odpoledne, kolikrát v průběhu dne, tekutiny apod. - vše má vliv)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
7.2.17 22:53

Teplota je ve stejnou dobu. Jelikož stávám s dětmi do školy. Od devíti už nic nepij a v poledne dělám test.Test jen jeden ale všechny tři dny stejně. první byla výrazná čárka druhá slabá a třetí den nic. Dny před tím bylo vidět jak sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí