Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Ajinka91 Když ono to v práci jinak nejde, když jsem poslechla svoje pudy a pracuju opět venku i když tentokrát jen v zahradnictví. Jsem venku šťastná, potřebuju kytičky
Já měřím 167 cm a v lednu se mi váha zastavila po hormonech na příšerným čísle.. No je to dost přes stovku. Mám prdel, ale ne takovou tu rozkydlou hnusnou, ale takovou tu kulatou, pak mám už zase užší pas a pak přicházejí moje zlatíčka 85 H - I
Po hormonech se mi hrozně rozjelo břicho a otekla jsem v obličeji. Vždycky jsem měla zadek prsa, nejníž jsem byla na 85 a to jsem mohla mít každýho, na kterýho jsem si ukázala
Dělala jsem hrozný chyby v jídle, tak se to snažím napravit, protože i při svojí neutuchající aktivitě a věčném lezení po stromech jsem stále nabírala.
Raduj se z urovnaným cyklem, vím jaké to je, čekat na Ms tejden s vložkou, nebo taky dva
Hrozně mi to vadilo v normálním životě, ale hlavně v posteli.. nikdy jsem nevěděla, jestli ok, nebo ne. Teď si to můžu plus minus půl den plánovat
až odejde Ms, tak se chystám na měření, jestli to budu zvládat ráno. Drž mi palec, ráno jdu na hormonální profil na krev. To zase chudák sestra bude hledat žíly
ráno je zase zapomenu doma ![]()
Ahoj, přidávám graf myslíte že proběhla ovulace? Jsem z toho zklesla. Mám cykly dlouhé 28 dní
@Ajinka91 no protože před tím je tam už jedna teplota vysoká, takže mi to přijde, že teplota jen kolísá. Navíc mě dnes bolí na váječnících.. tak si říkám že ještě přijde.
@Kamila32 nikde žádnou dalsi vyšší nevidím. Musi nastat pravidlo 3po6 dny dny vyšších teplot než v 6dnech předcházejících. Pak taky že po ovulaci se teplota musí zvýšit o 0,2-0,5 stupňů což je ten 13dc
pobolivalo může být po tokutine z prasklého folikulu
@Ajinka91 tak zrovna 13 DC bylo tulení. Ale všechno se dozvím za 14 dní. Děkuji za odpověď ![]()
Ahoj holky. Tak po 2. měsíci měření a testování ovu, dnes zklamání
PŘIŠLA
takže nanovo a jsem 1dc. Je někdo na tom stejně?
@Dannylinka Neves hlavu já měřila 18mesicu než se mi povedlo otěhotnět s dcerou
@Ajinka91 Tak tolik zklamání bych asi nezvládla. Smekam. Mohu se zeptat, jestli byl někde problém?
@Dannylinka byl v psychice jelikož několik měsíců před ní jsem byla na revizi a pak mi nedozravaly vajíčka, asi stejně jako teď, zatím pořád nemám potvrzenou ovulaci a to už merim 7mesic ![]()
Někdo tu psal, že „taťka“ taky zobe nejake vitaminy. Co mu mám koupit, abych nezobala sama
???
@Dannylinka já mám ještě tak 2roky čas ale když bude dřív vadit mi to nebude, jen nejdřív musím dát sebe do kupy
@Ajinka91 kolik ti je? Já se snažím dat celý život do kupy už min 5 let, ale jelikož vždy když se něco vyřeší, se něco jiného poděla, tak si říkám, že už čekat nechci. Takhle by to mohlo být do nekonečna a nikdy by nebyla ta pravá chvíle. Jsme spolu 10 let, praxy mám 5 let, takže na vše ostatní prdím a už CHCI mimi ![]()