Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
29.1.13 15:15

@lenny27 tak treba to vyslo a uz to nebudes potrebovat :) drzim pesti. Pokud neklesne ani zitra, bude to hodne nadejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
29.1.13 15:17

@Lucake tak uvidime :) dekuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.1.13 08:51

Ahoj andelko tak teplotka klesla po ms dolu tak by to melo byt vse ok. jenze nevim od kdy mame jistit, dneska jsem 9dc takze je jeste brzy. jenze jsem 6 mes po ivf 5 mes mi ms chodila po 35-40dc a a ten 6 mes mne uplne prekvapila ms a dosla 26dc takze vypada ze se mi vratila, drive pred ivf mi to chodilo pravidelne po 28 dnech, takze ted nevim kdy asi prijde ovulka, co myslim mam si koupit i ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
30.1.13 17:00

@Lucake ahoj,tak dnes klesla ale jen ze 37,1 na 37,0…jeste zmerim rano a podle toho testnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
31.1.13 13:29

@lenny27 tak co? Já myslím že by mohly být //. Luteální fáze bývá maximálně 16dní, průměr je 14. Přímo mně 13DPO se // ukázaly, mívám LF 11-12dní, takže to bylo už jakoby den po očekávané MS. Držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
31.1.13 13:31

@Lulu85 a ty jak? Koukám že ses taky ptala na LF..takže pokud je BT zvýšená 17dní po ovu, tak je to na 99% těhotenství. Dýl jak 16dní se žluté tělísko neudrží a dochází k rozpadu sliznice a MS.

Omlouvám se za výpadek (a zrovna v tak zajímavou dobu) :kytka: odešel nám pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
31.1.13 13:37

@andelka83 Andělko ahooooj :mavam: Zrovna dneska mám ten šťatsný den :lol: objevily se dvě dálnice :dance: Mockrát ti děkuji za tvé skvělé rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
31.1.13 13:42

@lenny27 to jsem online včas :srdce: moc moc gratuluju a mám obrovskou radost :kytka: dálnice ti moc přeju, je to krásný pohled že? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
31.1.13 13:44

@andelka83 neuvěřitelný :D brečela jsem dnes nad tím testem jak želva :dance: Teď už jen vydržet to čekání do úterka, jdu na gyndu a tak snad bude vše ok :mavam: Ještě jednou děkuji moc, Andělko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
31.1.13 13:50

@lenny27 není zač, rádo se stalo :hug: užívej si to. Budoucí tatínek už to ví? Máš něco v plánu originálního?
Můj muž dodneška když jdeme kolem jedné hospůdky (letní zahrádky) tak ukáže na jednu lavici a vzpomene si že tam se dozvěděl že čekáme první mimčo. Což bylo fajn, protože to musel zajíst a zapít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
31.1.13 13:52

@andelka83 ještě neví :) Je v práci a přijde až večer, takže zatím vymýšlím jak mu to velkou novinu sdělím a už se nemůžu dočkat večera :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
31.1.13 13:53

@andelka83 tak to musela být romantika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
31.1.13 13:59

@lenny27 já jsem ten test nalepila na malou kartičku a tu jsem dala do malé obálky. A jak přišel z práce, vytáhla jsem ho ven. Sedli jsme si, objednali a dala jsem mu to. Chvilku koukal a pak se mě zeptal jestli to znamená že budeme mít miminko. A já že jo. Tak byl rád, zaskočený, chvíli to zpracovával..a já večer chytla depku že to je moc brzo, že to nezvládnu..a on mě uklidňoval :lol:
Podruhé mi překvapení pokazil, protože se mě zeptal nečekaně, kdy budu mít MS a když nebyl spokojený s odpovědí, tak začal uvažovat že bych ji měla mít už brzo..tak jsem nakonec musela říct, že ji hodně dlouho mít nebudu, že jsem zas těhotná :mrgreen:
Juj, tak to pak napiš, jaké to bylo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
31.1.13 14:22

@andelka83 jeee, to je krásný :D no, jsem taky zvědavá, jak se bude ten můj chlap tvářit, ale určitě bude šťastný, protože miminko oba moc chceme…určitě bude ale zaskočený, že jsem mu ani neřekla, že mám zpoždění atd. :D A teď to začne…bude na internetu číst co smím a nesmím :mrgreen: těším se na to! Akorát nastal celkem problém…můj malej synoveček má zítra oslavu narozenin, jenže dnes mi volala švagrová, že dostal neštovice, ale oslava se rušit nebude, protože už jsme je všichni měli…jenže já se toho dost bojím teď, když jsem zjistila, že jsem těhu…takže budu muset asi s pravdou ven :D Ale nejdřív se to musí dozvědět tatínek, to mu nemůžu udělat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
31.1.13 15:05

@lenny27 pokud jsi měla neštovice taky, tak to nevadí. Ale v užším kruhu rodinném to řekni klidně, aspoň bude o radost víc.
Jé, to budeš mít „domácího doktora“ jo? Hlavně když se o tebe bude pěkně starat. :srdce:
Tu jeho reakci si užij, je to neopakovatelné.
Můj byl vždycky rád, protože dítka byly též plánované, ale v podstatě i zaskočený, protože to nečekal nikdy tak brzo.
Pak jsem mu ještě po prvním utz dala do krabičky bodýčko s nápisem (vyrobeno ze 100% lásky) a tu fotku z utz. A to bylo potvrzení že ty // jsou fakt miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí