Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Sparkl ja si taky myslim, ze bude anovulacni, jak dlouhe mas obvykle cykly? A jak vysoko mivas teplotu po ovulaci? Treba ji mas jen zpozdenou?
@Lucake
cykly tak 31 dní a teplotu tak 36.5 vyšší jsem nikdy neměla..A můžu se ještě zeptat..? Hlen před ms jaký by měl být? nebo by neměl být žádný? Předem se omlouvám za hloupé otázky ale jsem v tom celkem nová ![]()
@Sparkl hm tak to je skoda, ze ty teploty chybi. Nekdo pred MS nema nic, ja mivam bily, kremovy, nekdy je ho docela dost ![]()
Nic hloupeho na tom neni, ptej se ![]()
@Lucake
No já si myslím že to bude ten anovulační..a jelikož mám velké problémy i s ms tak se ani nedivím..na 20.2. jsem zase obědnaná k doktorovi tentokrát k jinému jelikož ten co mám tet mi vždycky jen řekne že je všecko v pořádku a dá mi vyvolávačku a tak je to každý měsíc. Tak jsem hledala nového a tet jsem se k němu konečně objednala. Tak snad doufám že se s tím už bude něco dělat.. ![]()
@Sparkl to je dobre, mit i jiny nazor, od kdy mas ty problemy?
Od května
po tom co jsem vysadila HA a os té doby se to nelepší.. ![]()
@Sparkl budu drzet pesti, at ti poradi. Nekdy trva i pres rok, nez se telo po HA vrati do normalu, takze je to mozna i tvuj pripad a vsechno se brzo samo spravi ![]()
@andelka83 tak to je fajn, že jsi aktivní měřič teploty
ale je pravda, že i když jsi tu byla jen na kukačku, tak si moc pomohla, třeba mě
u prvního měřění jsem byla nešťastná, že ovu vůbec nedorazí a ty jsi mě uklidnila a podle grafu zjistila, že teprve přijde, a taky že přišla, sice z toho nic nebylo, ale alespoň vím, že mám ovu kolem 20DC.
@andelka83 ano, Andělka je prostě báječná
I já jí vděčím za to, že mi obětovala svůj čas, aby mi měření BT vysvětlila a pomohla mi se v něm orientovat. Takže i já ti mockrát děkuji, Andělko! Jsi poklad ![]()
@Sparkl no obecně by neměl být žádný..ale v reálu to má každá žena jiné, to se musí vysledovat. spíš jde o to aby tam byly poznatelné ty přechody, od sucha, k hustšímu bílému a pak aby zřídnul a byl vazký, a po ovulce se pak mění na hustý a vysychá obvykle. Ale jako popravdě já jsem ten klasický postup zaznamenala nejdřív od půl roku po vysazení HA, do té doby jsem to buď nebyla schopná vypozorovat, nebo prostě byl ten hlen ještě zmatený.
Určitě je dobře pátrat víc, vyvolávačku umí dát každý
ale nic moc to obvykle nevyřeší.
@Lulu85 to mám radost že jsem byla co platná ![]()
musím se znova zaučit na wunschkinderu, ať můžu vkládat grafy. Jinak si to zapisuju do papírových tabulek doma.
@lenny27 díky i tobě ![]()
Holky vy mě normálně dojímáte
mám velkou radost že jsme mohla pomoct, podpořit nebo něco vysvětlit..a mám upřímnou radost z každé dobré zprávy, z každé ovulky a těhotenství ![]()
@andelka83 určitě, moc děkuji
já mám stále graf na fertility, hlavně mi vyhovuje, že se snaží pak vyhodnotit, že ovu byla. Teď už jen čekám na víkend, kdy by měla přijít, tak uvidíme.
@Lulu85 ahoj
no, celkem to jde, ale už začínám pociťovat první nevolnosti
tak se celkem bojím, co mě čeká a doufám, že sebou někde nešvihnu, je mi často na omdlení
no, uvidíme, jak se to bude dál vyvíjet
Co ty, pořád měříš? Měla bys mít během týdne už ovu, ne? Držím ti mooooc palečky ![]()