Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kačus82 píše:
Milenec je pro me nekdo, s kym se pravidelne miluji a z nejakych duvodu neni mozne tuto lasku pretavit v oficialni vztah. Kamarad s vyhodami je ten, ktery ocekava, ze bude mit levnou matraci. Z meho pohledu oboji uplne na h…o
Kdybych si musela vybrat, tak asi radeji toho milence a doufam, ze by se choval noblesnekamarad s vyhodami jde uplne mimo me chapani, zejmena, jak na to muze nejaka zena přistoupit
S první větou se ztotoznuji.. taky to chápu přesně takhle. Může tam být vše včetně citu, ale není to vztah.
@Mango_Lassi píše:
Tak třeba chceš jen sex a nechceš se angažovat citově? Nedokážeš se zamilovat, ale sex ti přeci jen chybí. Nedělala bych z toho kovbojku, když to vyhovuje oběma, proč ne.
Dala jsem svuj pohled. Nerikam, ze jsem nikdy nezazila jednorazovky nebo opojnych „jen par dnu“, ale ja se v souvislosti s milovanim zamilovavam a citove bych nejake delsi pomery nedala. Tudiz to pro me fakt neni cesta.
Ostatni neodsuzuju, ale uprimne neznam jedinou zenskou, ktera by sex „bez lasky“ ustala bez sramu na dusi. Chlap se oklepe a jde dal a zenska je na padrť
a to mam i kamosky, ktere se holedbaji svym apetitem a temto typum vztahu jdou vklidu naproti. Potom ale vzdy nastava masakr…
To uz radeji kratky skvely intenzivni romanek, ale se vsim všudy ![]()
@Kačus82 píše:
Dala jsem svuj pohled. Nerikam, ze jsem nikdy nezazila jednorazovky nebo opojnych „jen par dnu“, ale ja se v souvislosti s milovanim zamilovavam a citove bych nejake delsi pomery nedala. Tudiz to pro me fakt neni cesta.Ostatni neodsuzuju, ale uprimne neznam jedinou zenskou, ktera by sex „bez lasky“ ustala bez sramu na dusi. Chlap se oklepe a jde dal a zenska je na padrť
To uz radeji kratky skvely intenzivni romanek, ale se vsim všudya to mam i kamosky, ktere se holedbaji svym apetitem a temto typum vztahu jdou vklidu naproti. Potom ale vzdy nastava masakr…
Já jsem měla takové single období, kdy jsem po vztahu netoužila nebo spíš se nedokázala delší dobu do nikoho zamilovat. Jeptiška jsem být ale kvůli tomu taky nechtěla. Vystřídala jsem takových kamarádů několik, ale bez citové újmy, protože jsme každý věděl, o co jde. Ale takové vztahy nemají dlouhého trvání a po čase to přirozeně vyprchalo… Ale byla to zajímavá doba.
@Mar__tanka1983 píše:
Ty když se nad tím zamyslím, tak bych řekla, že milenec je bokovka ke stávajícímu vztahu, a očekávala bych tam i nějaký ten cit.
Kamarád s výhodami je prostě kámoš, se kterým, když je příležitost, hupnem i do postele, aniž bysme si na sebe dělali jakýkoliv (tedy i citový) nároky.
Takhle to taky vidím. To druhé si neumím ani představit.
@Mango_Lassi píše:
Já jsem měla takové single období, kdy jsem po vztahu netoužila nebo spíš se nedokázala delší dobu do nikoho zamilovat. Jeptiška jsem být ale kvůli tomu taky nechtěla. Vystřídala jsem takových kamarádů několik, ale bez citové újmy, protože jsme každý věděl, o co jde. Ale takové vztahy nemají dlouhého trvání a po čase to přirozeně vyprchalo… Ale byla to zajímavá doba.
Chápu a svym zpusobem obdivuju. Me jak se splasej hormony ![]()
@Kačus82 píše:
Dala jsem svuj pohled. Nerikam, ze jsem nikdy nezazila jednorazovky nebo opojnych „jen par dnu“, ale ja se v souvislosti s milovanim zamilovavam a citove bych nejake delsi pomery nedala. Tudiz to pro me fakt neni cesta.Ostatni neodsuzuju, ale uprimne neznam jedinou zenskou, ktera by sex „bez lasky“ ustala bez sramu na dusi. Chlap se oklepe a jde dal a zenska je na padrť
To uz radeji kratky skvely intenzivni romanek, ale se vsim všudya to mam i kamosky, ktere se holedbaji svym apetitem a temto typum vztahu jdou vklidu naproti. Potom ale vzdy nastava masakr…
Já to určitě ustala, ale když tam nebylo nic víc, ani ten sex nestal za moc a za chvíli to skončilo.
@Kačus82 souhlasim s @Mango_Lassi
Nevidím nic špatnýho na tom si umět užít sex, aniž bych hned chtěla svatbu, tři děti a bílej plaňkovej plot ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@Kačus82 souhlasim s @Mango_Lassi
Nevidím nic špatnýho na tom si umět užít sex, aniž bych hned chtěla svatbu, tři děti a bílej plaňkovej plot
Jj. To souhlasim, to bychom se celozivotne pripravily o mnoho zajimaveho
Ja to myslim spis tak, ze v dnesni dobe je jaksi zvykem si predem rict, co se od „toho“ jaksi ocekava. A pokud mi nekdo na ferovku vysvetli, ze mu nejsem dost dobra na vztah a nemam cekat nic vic nez soudruzske poplacani po ramenou, tak se mi ten clovek zprotivi
a ohledne mileneckych pomeru- jsem narocna casove i jinak, takze by to nedal ani on ani já. Proste mam jinou cestu, i kdyz do klastera zatim uplne nevede ![]()
A jinak diskuze vynikajici, clovek si srovna myslenky ![]()
@Kačus82 píše:
Jj. To souhlasim, to bychom se celozivotne pripravily o mnoho zajimavehoJa to myslim spis tak, ze v dnesni dobe je jaksi zvykem si predem rict, co se od „toho“ jaksi ocekava. A pokud mi nekdo na ferovku vysvetli, ze mu nejsem dost dobra na vztah a nemam cekat nic vic nez soudruzske poplacani po ramenou, tak se mi ten clovek zprotivi
a ohledne mileneckych pomeru- jsem narocna casove i jinak, takze by to nedal ani on ani já. Proste mam jinou cestu, i kdyz do klastera zatim uplne nevede
A jinak diskuze vynikajici, clovek si srovna myslenky
Já hledala na seznamce k tomu určené, nic jsme si říkat nemuseli. Bylo to celkem jasné.
@Kačus82 hihi, já si nikdy s žádným chlapem tak nějak neřekla dopředu, co se od toho očekává. Vždycky to nějak vyplynulo časem ![]()
Tyhle dohody ohledně toho, co od toho kdo očekává, bych řekla, že jsou vhodné jen v případě, kdy je jeden nebo oba zadaní. Tak aby bylo jasno, jestli se navzájem hodláme tahat od rodiny nebo né ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@Kačus82 hihi, já si nikdy s žádným chlapem tak nějak neřekla dopředu, co se od toho očekává. Vždycky to nějak vyplynulo časem
Tyhle dohody ohledně toho, co od toho kdo očekává, bych řekla, že jsou vhodné jen v případě, kdy je jeden nebo oba zadaní. Tak aby bylo jasno, jestli se navzájem hodláme tahat od rodiny nebo né
Přesně tak
Milenec je podle mě někdo, koho miluju, ale nemůžu s ním mít normální vztah, protože on nebo já jsme zadaní, tudíž bokovka.
Kamarád s výhodami je člověk prostě na sex, případně jiné kamarádské věci, ale bez lásky. Jakože kamarádská láska samozřejmě, ale prostě tam není to zamilování, že bych chtěla vztah. Teď jednoho takovýho kamaráda mám a je to fajn, takže jsem zářný příklad, že i ženský dokážou sexovat bez zamilování se ![]()
A co je tedy sex, laska, spolecne aktivity …. ale neni to vztah?
@Lilian1980 píše:
Milenec je podle mě někdo, koho miluju, ale nemůžu s ním mít normální vztah, protože on nebo já jsme zadaní, tudíž bokovka.
Kamarád s výhodami je člověk prostě na sex, případně jiné kamarádské věci, ale bez lásky. Jakože kamarádská láska samozřejmě, ale prostě tam není to zamilování, že bych chtěla vztah. Teď jednoho takovýho kamaráda mám a je to fajn, takže jsem zářný příklad, že i ženský dokážou sexovat bez zamilování se
Takze mas kamarada, se kterym ti to frci v posteli i mimo ni, predpokladam teda, ze jste v intenzivnim kontaktu. Proc to teda neni vztah?
Ja mela kamarada, se kterym jsme travili vikendy. Kdybych s nim dokazala neco mit, tak bych ho asi povazovala za pritele ![]()
@Kačus82 píše:
Takze mas kamarada, se kterym ti to frci v posteli i mimo ni, predpokladam teda, ze jste v intenzivnim kontaktu. Proc to teda neni vztah?
Ja mela kamarada, se kterym jsme travili vikendy. Kdybych s nim dokazala neco mit, tak bych ho asi povazovala za pritele
Protoze nejsem zamilovana. A ten kontakt neni tak intenzivni. Urcite nechodime na vecere, do kina a tak. Ale vim, ze kdyz cokoliv, muzu se na nej obratit. Ale vztah nechci, s nim urcite ne. Proste tam neni to „neco“ navic. A nebudu s nekym, jen kvuli sexu a abych nekoho mela.