Milenka mého muže je těhotná
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Milenka mého muže je těhotná
Zdravím vás všechny.
Můj muž má milenku již několik let, je to zároveň jeho kolegyně, má
s ní paralelní vztah, nemůže bez paralelního vztahu být, je na něm,
myslím si, že závislý.
Jeho milenka je vdaná, má dítě, její manžel o jejich poměru věděl,
tehdy udělal velký cirkus a zřejmě si myslí, že vše skončilo,
neskončilo, jen si dávají větší pozor.
Z muže před pár dny vylezlo, že milenka je těhotná, údajně prý nějak
ve třetím měsíci, ale prý dítě není mého muže, protože striktně při
sexu s ní používá kondom.
Na konci března měli víkendové pracovní setkání (školení) na nějaké
chalupě, prý milenka se tam vyspala kromě mého muže ještě s několika
muži, údajně byla velmi opilá, i ti muži kolem a ti neměli kondom.
Muž mi tvrdí, že on ten kondom opravdu měl, tak jak vždy při sexu s ní,
nakonec z něj vylezlo, že se tam vyspal i s jinými ženami, ale kondom
prostě měl.
Samozřejmě, že mě napadlo, že to dítě může být mého muže, on mi
tvrdí, že opravdu ne. V minulosti jsme dítě mít spolu jednu chvíli moc
chtěli, nešlo to, byli jsme na nějakém základním vyšetření, kde se
zjistilo, že on má pomalejší sperma, já mám dost vysoké protilátky proti
štítné žláze. Nicméně tomu necháváme volný průběh a těhotná
nejsem.
Milenka si chce dítě nechat, že prý se svým mužem téma dítěte naťukli,
muž se jí prý ptal, zda jí nevadí, že dítě možná není jeho muže, jí
to prý nevadí, protože otec je ten, který dítě vychovává a ne ten,
který dodá buňku.
Pro mě je ta žena ještě větší rajda, než jsem si o ní myslela a to
proti ní žádnou nenávist nemám, nechat svého muže vychovávat kukačku
může jen bezcharakterní žena.
Muž mi tvrdí, že ona zřejmě půjde na rizikové těhotenství, že ho jako
člověk velmi zklamala, že už s ní nechce nic mít, že teď, když je
těhotná mu to ani nejde, i když ona by chtěla. Vím, že ještě před
dvěma týdny s ní spal a to už o těhotenství věděl.
Je si úplně jistý tím, že nás její velmi žárlivý manžel navštíví a
bude se ptát mého muže, zda je dítě jeho. Já si to, že nás navštíví,
nemyslím. Její muž ještě o těhotenství neví, ale prý mu to musí co
nejdříve říct.
Vím, že můj muž si najde jinou ženu, se kterou bude udržovat paralelní
vztah, to mi nevadí, já mám též stálého milence. Řeším to, že je
celá citace zamotaná a i když se nás to s mužem netýká, tak to naše
soužití ovlivní. Rozvádět se nechceme, jsme spolu dlouho, na sebe zvyklí a
máme se rádi.
Vy byste po tomto odešli od mého muže?
Příspěvek upraven 05.07.22 v 21:48
- načítám...
- Nahlásit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
@Klopotkova píše:
Zdravím vás všechny.
Můj muž má milenku již několik let, je to zároveň jeho kolegyně, má s ní paralelní vztah, nemůže bez paralelního vztahu být, je na něm, myslím si, že závislý.
Jeho milenka je vdaná, má dítě, její manžel o jejich poměru věděl, tehdy udělal velký cirkus a zřejmě si myslí, že vše skončilo, neskončilo, jen si dávají větší pozor.
Z muže před pár dny vylezlo, že milenka je těhotná, údajně prý nějak ve třetím měsíci, ale prý dítě není mého muže, protože striktně při sexu s ní používá kondom.
Na konci března měli pracovní setkání (školení) na nějaké chalupě, prý milenka se tam vyspala kromě mého muže ještě s několika muži, údajně byla velmi opilá, i ti muži kolem a ti neměli kondom.
Muž mi tvrdí, že on ten kondom opravdu měl, tak jak vždy při sexu s ní, nakonec z něj vylezlo, že se tam vyspal i s jinými ženami, ale kondom prostě měl.
Samozřejmě, že mě napadlo, že to dítě může být mého muže, on mi tvrdí, že opravdu ne. V minulosti jsme dítě mít spolu jednu chvíli moc chtěli, nešlo to, byli jsme na nějakém základním vyšetření, kde se zjistilo, že on má pomalejší sperma, já mám dost vysoké protilátky proti štítné žláze. Nicméně tomu necháváme volný průběh a těhotná nejsem.
Milenka si chce dítě nechat, že prý se svým mužem téma dítěte naťukli, muž se jí prý ptal, zda jí nevadí, že dítě možná není jeho muže, jí to prý nevadí, protože otec je ten, který dítě vychovává a ne ten, který dodá buňku.
Pro mě je ta žena ještě větší rajda, než jsem si o ní myslela a to proti ní žádnou nenávist nemám, nechat svého muže vychovávat kukačku může jen bezcharakterní žena.
Muž mi tvrdí, že ona zřejmě půjde na rizikové těhotenství, že ho jako člověk velmi zklamala, že už s ní nechce nic mít, že teď, když je těhotná mu to ani nejde, i když ona by chtěla. Vím, že ještě před dvěma týdny s ní spal a to už o těhotenství věděl.
Je si úplně jistý tím, že nás její velmi žárlivý manžel navštíví a bude se ptát mého muže, zda je dítě jeho. Já si to nemyslím. Její muž ještě o těhotenství neví, ale prý mu to musí co nejdříve říct.
Vím, že můj muž si najde jinou ženu, se kterou bude udržovat paralelní vztah, to mi nevadí, já mám též stálého milence. Řeším to, že je celá citace zamotaná a i když se nás to s mužem netýká, tak to naše soužití ovlivní. Rozvádět se nechceme, jsme spolu dlouho, na sebe zvyklí a máme se rádi.
Vy byste po tomto odešli od mého muže?
Ne, já bych s nim naopak zašel na pivko!
Je to frajer, ale tobě by neměl tolerovat nevěru!
Podle mě máš urozeného muže! Možná i šlechtice! Buď ráda! Ne vždy
se do chudé a obyčejné rodiny narodí bohatý a urozený šlechtic
Dobrou
Příspěvek upraven 05.07.22 v 21:49
- načítám...
- Nahlásit
Proč by jsi odcházela, když vám to doted tak vyhovovalo. je možné, že bude chtít její manžel
udělat testy otcovství a pak se uvidí ne?
- načítám...
- Nahlásit
To je mi lito. Vim, jakou diskuzi ohledne deti jsi
zde nedavno zakladala.
A mate s muzem pro me nepochopitelny vztah, takze spis zalezi, jak jsi na tom psychicky, zda zvladnes kukacku nebo ne.
Ja bych to nejspis nedala.
Edit: Tato reakce je mimo, hlava mi to nepobrala nebo jsem proste
kok.ot
Příspěvek upraven 06.07.22 v 09:14
- načítám...
- Nahlásit
@Capricorn61 píše:Četla jsi celý příspěvek?
To je mi lito.Vim, jakou diskuzi ohledne deti jsi zde nedavno zakladala.
![]()
A mate s muzem pro me nepochopitelny vztah, takze spis zalezi, jak jsi na tom psychicky, zda zvladnes kukacku nebo ne.
Ja bych to nejspis nedala.
- načítám...
- Nahlásit
@Klopotkova No a co? Vadí ti, že je milenka těhotná nebo že spal s více ženami?
- načítám...
- Nahlásit
@Klopotkova Tvl, jdu
radsi spat, hlava mi to nepobrala.
Chyba je na me strane
- načítám...
- Nahlásit
@MrsNorris píše:
Nemůže tě zbouchnout traktorista, aby byl vesmír zas v rovnováze?

- načítám...
- Nahlásit
@Klopotkova píše:
Zdravím vás všechny.
Můj muž má milenku již několik let, je to zároveň jeho kolegyně, má s ní paralelní vztah, nemůže bez paralelního vztahu být, je na něm, myslím si, že závislý.
Jeho milenka je vdaná, má dítě, její manžel o jejich poměru věděl, tehdy udělal velký cirkus a zřejmě si myslí, že vše skončilo, neskončilo, jen si dávají větší pozor.
Z muže před pár dny vylezlo, že milenka je těhotná, údajně prý nějak ve třetím měsíci, ale prý dítě není mého muže, protože striktně při sexu s ní používá kondom.
Na konci března měli víkendové pracovní setkání (školení) na nějaké chalupě, prý milenka se tam vyspala kromě mého muže ještě s několika muži, údajně byla velmi opilá, i ti muži kolem a ti neměli kondom.
Muž mi tvrdí, že on ten kondom opravdu měl, tak jak vždy při sexu s ní, nakonec z něj vylezlo, že se tam vyspal i s jinými ženami, ale kondom prostě měl.
Samozřejmě, že mě napadlo, že to dítě může být mého muže, on mi tvrdí, že opravdu ne. V minulosti jsme dítě mít spolu jednu chvíli moc chtěli, nešlo to, byli jsme na nějakém základním vyšetření, kde se zjistilo, že on má pomalejší sperma, já mám dost vysoké protilátky proti štítné žláze. Nicméně tomu necháváme volný průběh a těhotná nejsem.
Milenka si chce dítě nechat, že prý se svým mužem téma dítěte naťukli, muž se jí prý ptal, zda jí nevadí, že dítě možná není jeho muže, jí to prý nevadí, protože otec je ten, který dítě vychovává a ne ten, který dodá buňku.
Pro mě je ta žena ještě větší rajda, než jsem si o ní myslela a to proti ní žádnou nenávist nemám, nechat svého muže vychovávat kukačku může jen bezcharakterní žena.
Muž mi tvrdí, že ona zřejmě půjde na rizikové těhotenství, že ho jako člověk velmi zklamala, že už s ní nechce nic mít, že teď, když je těhotná mu to ani nejde, i když ona by chtěla. Vím, že ještě před dvěma týdny s ní spal a to už o těhotenství věděl.
Je si úplně jistý tím, že nás její velmi žárlivý manžel navštíví a bude se ptát mého muže, zda je dítě jeho. Já si to, že nás navštíví, nemyslím. Její muž ještě o těhotenství neví, ale prý mu to musí co nejdříve říct.
Vím, že můj muž si najde jinou ženu, se kterou bude udržovat paralelní vztah, to mi nevadí, já mám též stálého milence. Řeším to, že je celá citace zamotaná a i když se nás to s mužem netýká, tak to naše soužití ovlivní. Rozvádět se nechceme, jsme spolu dlouho, na sebe zvyklí a máme se rádi.
Vy byste po tomto odešli od mého muže?Příspěvek upraven 05.07.22 v 21:48
To jsou Bohnice jak vyšité.
- načítám...
- Nahlásit
Klopotková Ty jsi úplně praštěný dobytek s přebujelou fantazií a myslím si, že už je na čase aby ses sebrala a šla otravovat někam jinam.
- načítám...
- Nahlásit
@MrsNorris píše:
Nemůže tě zbouchnout traktorista, aby byl vesmír zas v rovnováze?
Vždyt píše, že se otěhotnění nijak nebrání, ale zatím se nepovedlo.
- načítám...
- Nahlásit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další podobná témata podle názvu
- Po ms znova těhotná? Poradíte?
- Můžu být těhotná?? ????????
- Můžu být těhotná den když jsem si nevzala prášek?
- Prosím, může se jednat o těhotenství?
- Muze mit ridsi stolici z rymy
- Z čeho to může být tahle vyrážka?
- Muzou ti byt zoubky?
- Chování některých mužů