Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Napraveny píše: Více
Xichtik zadneho partnera nema, uz jsem to tady psala…ani na sex, ani na nic jineho…
A S Helmutem vubec nevis, o cem mluvis…ja mam sve 5ti letky…tedy vztahy u me nikdy neprekrocily hranici 5 let
Helmut je prvni, kdo to prolomil, i kdyz tu byl jakysi chaby pokus od Andyho…a tak si ted H. vyslouzil dalsich 5 let minimalne
S Ex jsem sice byla 15 let, ale prave po 5 letech jsem se prvne zamilovala do jineho..i kdyz jen platonicky, nic krom pusy nebylo… i tak uz vztah mezi nami nebyl stejny…za dalsich 5 let, uz prisel realny milenec…a 5 let nato Helmut
Proto rikam me petiletky ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Snad jsi se životem spokojená.
Měj se hezky, logoutuji. Dále nic nečtu a navždy mizim.
Hodně štěstí přeji!
@Jednooký klokan píše: Více
A vrat se pod nickem „Detsa“
Lide budou zmateni
![]()
@Napraveny píše: Více
Ale prosimte, kam by jsi porad mizel
Tady je sranda ne..? ![]()
Poslechni si pisnicku od Martina Maxy - Laska nevymira…zvlast tu cast, kde zpiva „Marne je po setmeni, rikat milencum, ze se casy meni, kdo ti uveri..a kdo ti o to stoji…“
Takze asi tak
To jsem ti chtela rict i ja… i kdyby jsi mel pravdu, k tomuhle musi kazdy dojit sam…nikdo nenecha sveho milence/milenky, na zaklade neci zkusenosti…
Proc by to delal…?
Nehlede na to, ze kazdy pribeh, je opravdu jiny…kdo si mysli, ze vsechno vi, ten vlastne nevi nic
Protoze nikdo nevi vsechno.
@Velryba černá píše: VíceŽe jo. Ať klidně píše.
@Mango_Lassi spousta žen se také domnívá, že jim podlehne každý a osudově se zamiluje. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Dobrá pointa.
Ale vážně je moc podobných žen, dejme tomu po třicítce, co si o sobě tohle myslí?
Mě to opustilo někdy ve 25-27 po zkušenostech.
Dnes už ani nevím, proč by se do mě měl každý zamilovat. Copak jsem tisícikorunová bankovka, abych se každému líbila a každý mě chtěl? ![]()
@Mango_Lassi ano, je jich hodně. ![]()
Dokonce bych řekla, že jich bude takového nastavení víc, než mužů.
@1Meruňka 30 - 45, řekněme. Zřejmě nějaký syndrom princezny. Jakékoli odmítnutí je v jejich podání katastrofa mezinárodního charakteru.
@Jednooký klokan píše: Více
Proto si nám tu mnohonásobně ejakuloval žes ulovil detnou 40ku? ![]()
Já tě rád uskrtim jestli chceš
. Obouma rukama ![]()
A o tobě zas ani zmínka… zapominas furt na sebe
. Kde je Monicka, ta ti to vysvetli. Moment najdu heslo ![]()
@1Meruňka jestli to nebude tím, že mi lidé vykecají kdeco, čili mám zhruba pět bližších „kamarádek“ a čtyři z nich tímto způsobem blbnou. Nedá se však říci, že by to přineslo nějaký výsledek. Tolik těch osudových žen v populaci opravdu není.