Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Buď ráda za chvilku klidu. Za chvíli se pririti Tumi po elektrosokach a Malinka se vrati z baru. To bude zas emocí, že budeme rádi vzpomínat na jahody. Mimochodem už někdo měl odvahu to skutečně ochutnat?
![]()
@Lorre píše: Více
On neni agresor, jen vas provokuje a bavi se…
alespon je videt, kdo je labilni a necha se vyprovokovat po milion páté
Mas pocit, ze to nekdy k necemu bylo?
Mne ani neprijde, ze by o vasi pomoc nekdo stal…
Podle me se Merunka s Pirkem stejne zase usmiri
![]()
@My Melody píše: Více
Nj, ale on by to mohl brat jako predehru
![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
No prave…a vy jste ty city hlavne meli vzajemne…to je jasne, ze to nebylo obcas snadne…kdezto Lorre o nas jen fantaziroval a neco si vysnil a pak nas trestal za to, ze jsme si nasly jineho…
A my nevedely, ktera bije…a ja nebudu lhat, na uplnem zacatku jsem o Lorrem i uvazovala, ale to se postupem casu menilo a zazdil to uplne prave touhle jeho reakci a scenou po me schuzce s Andym
To uz bohuzel. Sice jsem mu to odpustila, ale uz bychom mohli byt jen kamaradi. Sceny mi muze delat chlap, co je se mnou ve vztahu…treba Helmut, ale ne virtualni kamarad.
@Lorre píše: Více
Samozřejmě, přece nebudu posílat něco, co sám předtím neochutnám! I balenou vodu z obchodu pro Zmrzlíka bych nejdříve sám ochutnal, jestli náhodou neobsahuje ricin!
![]()
@sirikit píše: Více
Proč šokovaná, já bych extrémisty a populisty nikdy nevolila, ani nejsem cílovka Babiše.
@Arturie píše: Více
Vždyť právě, to je tom to nejzajímavější! Jinak bych mohl jít za Klopotkou a spol.
![]()
@jege píše: Více
Jj, na tom si zakládal. Ale on nebyl žádný manipulátor. Byl velmi chytry, manažer EMEA, pomáhal mi pracovně, delal mi mentora, mel pilotní zkoušky, mily, galantní, hezky, pan Dokonalý.
@My Melody píše: Více
Ceho?
No kdyby jsi s nami sla na veceri, tak on by si urcite myslel, ze jsi ta treti - do trojky
A uz by ho nic nezastavilo…
I veceri by vynechal ![]()
@sirikit píše: Více
Potřebuju bydlení pro mladé - takže piráti.
I když… jak zpatlali to stavebko…
![]()
Ale asi budou jazýčkem na váhách. ![]()