Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30747
26.9.25 18:19
@zmrzlik píše: Více

Buď ráda za chvilku klidu. Za chvíli se pririti Tumi po elektrosokach a Malinka se vrati z baru. To bude zas emocí, že budeme rádi vzpomínat na jahody. Mimochodem už někdo měl odvahu to skutečně ochutnat? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.9.25 18:22
@Lorre píše: Více

On neni agresor, jen vas provokuje a bavi se… :nevim: alespon je videt, kdo je labilni a necha se vyprovokovat po milion páté :mrgreen: Mas pocit, ze to nekdy k necemu bylo? :think: Mne ani neprijde, ze by o vasi pomoc nekdo stal… :think: Podle me se Merunka s Pirkem stejne zase usmiri :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.9.25 18:26
@My Melody píše: Více

Nj, ale on by to mohl brat jako predehru :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.9.25 18:32
@Barevný kokrháč píše: Více

No prave…a vy jste ty city hlavne meli vzajemne…to je jasne, ze to nebylo obcas snadne…kdezto Lorre o nas jen fantaziroval a neco si vysnil a pak nas trestal za to, ze jsme si nasly jineho… :think: A my nevedely, ktera bije…a ja nebudu lhat, na uplnem zacatku jsem o Lorrem i uvazovala, ale to se postupem casu menilo a zazdil to uplne prave touhle jeho reakci a scenou po me schuzce s Andym :roll: To uz bohuzel. Sice jsem mu to odpustila, ale uz bychom mohli byt jen kamaradi. Sceny mi muze delat chlap, co je se mnou ve vztahu…treba Helmut, ale ne virtualni kamarad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
26.9.25 18:39
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: Tak mu naordinujeme chemickou kastraci, at se panacek nemecky uklidni. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36165
26.9.25 18:42
@Lorre píše: Více

Samozřejmě, přece nebudu posílat něco, co sám předtím neochutnám! I balenou vodu z obchodu pro Zmrzlíka bych nejdříve sám ochutnal, jestli náhodou neobsahuje ricin! :cert: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23980
26.9.25 18:43
@jege píše: Více

Ale musí být všechny zamilovane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2943
26.9.25 18:45
@sirikit píše: Více

Proč šokovaná, já bych extrémisty a populisty nikdy nevolila, ani nejsem cílovka Babiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36165
26.9.25 18:45
@Arturie píše: Více

Vždyť právě, to je tom to nejzajímavější! Jinak bych mohl jít za Klopotkou a spol. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106250
26.9.25 18:51

Já ho měla dneska, ale v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23980
26.9.25 18:53

Jj, na tom si zakládal. Ale on nebyl žádný manipulátor. Byl velmi chytry, manažer EMEA, pomáhal mi pracovně, delal mi mentora, mel pilotní zkoušky, mily, galantní, hezky, pan Dokonalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36165
26.9.25 18:58
@Arturie píše: Více

Přesně jako já! A byl taky tak skromný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23980
26.9.25 19:00

Byl zdravě sebevědomý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
26.9.25 19:00
@My Melody píše: Více

8o Ceho? :lol: :think: No kdyby jsi s nami sla na veceri, tak on by si urcite myslel, ze jsi ta treti - do trojky :lol: A uz by ho nic nezastavilo… :nevim: :jazyk: :mrgreen: I veceri by vynechal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37055
26.9.25 19:01

Potřebuju bydlení pro mladé - takže piráti.
I když… jak zpatlali to stavebko… :roll: :nevim:
Ale asi budou jazýčkem na váhách. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová