Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8290
28.9.25 13:10
@M_Vladim píše: Více

„Láďo ty jsi princezna?“…hele nikdy nevíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36177
28.9.25 13:13
@Adull píše: Více

Mám nový, dávaný úplně nedávno. Ten starý mi přeskočil o 8 zubů a potkaly se písty s ventily. Oprava - 55 tisíc! :zed: :pocitac:

Mluvíme o autech, že? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2944
28.9.25 13:14

Vůbec nemůžeš vědět, komu bych odsud dříve dala nebo ne. Takto jsem se tady nikdy neprojevovala. Dva muže a jednu ženu odsud jsem na sex měla. Do Detsy jsem byla zamilovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
28.9.25 13:15
@Luxusnixicht píše: Více

Oni to ale ztrácí na váze pokud svůj názor někdo opakuje do zblbnutí dokola a pokaždé říká, že je to naposledy a za chvilku jede další kolo…mrkni na to jak působí Pírkovo vyjádření. Dřív, když jsem to.tu četla, tak bez ohledu ns to co si myslim o celém Helmutovi jsi na mě působila svým vyjadřování celkem sympaticky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
28.9.25 13:19
@Klopotkova píše: Více

Jsem tu poměrně dlouho,… a neprojevovala nikdy?😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
28.9.25 13:22
@jege píše: Více

Ale jo kliďo…je možná stejná mira ošoupání jako u toho u boudy😂

Víš, že jsem nejlepší…tak nad čím ještě váháš?…víš jak Lorre psal…kvalita by měla vždy vítězit nad kvantitou😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2944
28.9.25 13:24

Vždyť Ty pořád lžeš a něco si domýšlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36177
28.9.25 13:28

Jo, no, budu Ti věřit. Kdy a kde? ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
28.9.25 13:28
@Klopotkova píše: Více

😂 ty mě bavíš Sheldone.. pořád stejně jako před lety a stále ti ironie, nadhled a vtip ti nic neříkají…je fajn vědět, že světové konstanty jsou stále stejné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30749
28.9.25 13:29

Ta mě fakt driv nechutne stalkovala… a dela to v podstate doteď. Ona byla jedním z hlavních důvodů, když jsem se vrátil, proc zůstat v utajení :roll:. Já vždycky přitahoval to nejhorší :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
28.9.25 13:29
@jege píše: Více

Jak.kde?..přeci na. konci tvého řetězu 😂…dej adresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
28.9.25 13:31
@Lorre píše: Více

Joo tak to ti věřím..tedy, že je jak žvýkačka na botě…a to volím tu méně vulgární variantu😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30749
28.9.25 13:31

Oje, to jsem se prekoukl. Jak už si mi jednou kývla, tak ja už jsem zamilovaný a už se mě nezbavis :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
28.9.25 13:32
@Lorre píše: Více

Počkej já kývla na vaření…dávno po obědě a ty nikde…hele že tys to vzal přes Most?😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14731
28.9.25 13:34

No protoze to tady vzdycky nekdo zase vytahne :lol: Ted treba Arturie…a ja si myslim, ze vy do toho nemuzete nikdo videt, co mezi nami bylo…takze tyhle soudy mimo misu, ja pak musim okomentovat…pac jinak pak vypadam, ze jsem si to nejak zoufale sesumirovala jen ve svy hlave a to proste neni pravda, ja nejsem zadna zoufalka, co potrebuje pozornost nejakeho muze na netu…fakt ne. Ja kdysi Lorremu vyjadrila sympatie a on se toho hned chytnul, pak jsme si i dost intimne psali…ostatne i Arturie tu kdysi psala, ze ji Lorre psal a mel o ni zajem 8) Takze zrovna u ni me prekvapuje, ze mi to neveri. Ja vim, ze o mne stal. Ale samozrejme si nemyslim, ze stal jen o me. Asi to tady zkousel mnohokrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová