Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.9.25 16:04
@My Melody píše: Více

Mně tu lidi říkali, že se opakuju taky: ale že jsem musel reagovat na zdejší „férovku“ (deset lidí proti mně), to už neřekli…

Stejně tak když mi admini něco smazali, chtěl jsem - aby to tady bylo, aby tu nebyl jen názor protistrany. Tak jsem se opakovat nutně musel.

Příspěvek upraven 28.09.25 v 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
28.9.25 16:05
@jege píše: Více

Končíme!!!Druhá tedy nebudu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30742
28.9.25 16:06
@Adull píše: Více

Já ti říkal, ať si vážís mého přístupu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
28.9.25 16:06
@Andelskej_Satan píše: Více

Ja byla vzdy proeuropska, ale co se stava z EU, je vic jak znepokojujici, chtelo by to zasadni reformu EU… lide se tresou z hrozby vychodu a pritom nevidi, co jim deje pod zadkem, na jaky "vychod " se meni EU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
28.9.25 16:08

Opakuje to i přesto že už se na to nikdo neptá…když ji napíše někdo ať to neřeší, tak se jede další kolo…
Ale to je její věc…jen si myslím, že tím na važnosti svého vyjádření nepřidá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.25 16:08

Klaus měl s Lisabonskou smlouvou pravdu, teď to vidíme…

Já můžu říct, že reforma EU bude těžká jak reforma SSSR (jestli to nebude lepší rozpustit a začít znova a jinak).

Protože západní EU je zblbnutá a ještě furt poměrně bohatá a lidi jsou tam zmagořený už asi 4.generací (od války i víc, protože i ta generace co bojovala ve 2.světové měla často pokřivené názory). Tamní školství prosazuje všechny ty ptákoviny déle a proto je tam víc fanatiků než třeba ve V4.

Příspěvek upraven 28.09.25 v 16:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
28.9.25 16:09

Neměla jsem brýle. myslela, že to píše Lorremu…a ty…ty jeden..hned ses chytil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
28.9.25 16:10
@zmrzlik píše: Více

To už zní Adult😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36152
28.9.25 16:11

Tak, a mám po chlebe! Kdo chce víc, nemá nic a nakonec se na mě vykašlou všechny, tak zůstanu sám, jak kůl v plotě. To ze mě samotného ten vývar u Siri moc silný nebude. 8o :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
28.9.25 16:12
@Lorre píše: Více

Už ses vyhrabal z tý zastávky?…koukám z.okna svého zámku a nikde tě nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
28.9.25 16:13

Tak holt přidá Masox😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.25 16:13

Problém Evropy je, že se nové levici (gender, multikulti, klima alarmismus atd.) povedlo ovládnout vysoké školství a často i střední a základní. Už to cpou i do školek, viděla si knihy pro nejmenší děti? Třeba LGBT knihy pro malé děti?

Takže studenti hlavně humanitních fakult a uměleckých (těch je nejvíc), jsou z větší části totálně vypatlaní ideologií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2942
28.9.25 16:20

Stojím si za tím, že si pořád něco vymýšlíš, domýšlíš a lžeš, sex jsem tady, jak už jsem psala, měla celkem se třemi lidmi v minulosti, ale vždy jsme se domlouvali přes sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.25 16:22
@Klopotkova píše: Více

Jestli se tu budeme dneska hádat, přiletí Sv. Václav v kosmické lodi a nakope nám všem zadky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8280
28.9.25 16:22
@Klopotkova píše: Více

Akorát, že ty o koze a já o voze…neříkala jsem s kolika. lidma jsi mela sex, ale kolik jsi jich chtěla…a to je přesně tvůj problém…pochopení psaného textu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová