Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně by 9 cm Detsy ztopořený pindík nevadil, protože jsem ho milovala, nevěděla jsem, že ho má tak malého, stejně jsem poštěváčková a do zadku 9 cm to ujde, i když přivřu obě oči, ale i tam mám radši větší klády.
@Andelskej_Satan píše: Více
Inu dodrželi ‚historii‘, ale už tam pak nebyla žádná poradne výrazná postava a dejova linka zacla nabirat na absurdite. Půlka jeho synů tam člověk ani nevedel jméno a Lagerthu zacly taktez postupne vyrazovat ne moc vyrazne zenske
. Ta byla taky skvělá ![]()
@Klopotkova píše: Více
Flek! Definitivně nejsem princezna. ![]()
Bohužel asi flekuju i pupkem. ![]()
@Klopotkova píše: Více
On má delší jazyk než penis, to by pro tebe bylo výhodné ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
Marin nám může potvrdit, že má velký jazyk, on s ní lízal zmrzlinu
Jasně. ![]()
Akorát se furt nemůžu do toho diamantovýho dolu prokopat. ![]()
A na Daxanlu to možná taky nepůjde. ![]()
Příspěvek upraven 29.09.25 v 10:12
@Lorre píše: Více
Co naděláš, prostě nic neutajím
Budiž mi omluvou, že na sebe taky napráskám vše
Já tohle tajnůstkářství moc nechápu…za mě je to divný
Vidíš, že Pírko tu na mě vytáhl SZ a mě to nikterak nerozhodilo… vlastně nevím proč? Holt já nic netajím
Jsem upřímná…a kdybych měla jo echt tajemství, určitě to nesvěřím někomu z eMimina…ale třeba své nejlepší kamarádce, kterou znám od mala…
A kdyby jsi tu na mě vytáhl něco ze SZ, tak je mi to upřímně jedno, já tu beztak říkám skoro vše ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
To já některý věci řeknu radši vám než kamarádům.
To je jako říct to vrbě ![]()
Kamarádi by to roznesli. A kolegové a kolegyně se nesmí dovědět mé pravé politické názory zase…
![]()
No kdyby mu bylo 19, tak by tu musel začínat v 10 letech
Mně a ještě jedné uživatelce, psal (výjimečně) shodný údaj…tak ten bude nejspíš pravdivý…
Ale nevím, je mi to fuk…jen to moc nechápu.. když nechci říct věk, tak ho prostě neřeknu..ale nebudu přece každému psát něco jiného ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak ja vam to teda reknu noooo. Lorry je Babiš. Já jsem Monika(je to kec, ze jsme od sebe) a nase strana lasky je vlastne strana Babise. Lorry schválně dela, jako ze Babise nevolit, ale tim pro nas prave získává voliče
. Tak a tajemstvi je venku! Ted si můžete ověřit i ten věk
.
Ale vždyť to máte úplně blbě. Chlap o ženu nesoupeří. Žena s chlapem chce být. A když chce něco jiného. Někoho jiného. Tak skutečný chlap nechá ženu jít. Protože ví, co je to být skutečný chlap. Žádné trapné soutěžení. Žádné souboje. A jiné blbosti. ![]()