Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2996
29.9.25 00:20

Mně by 9 cm Detsy ztopořený pindík nevadil, protože jsem ho milovala, nevěděla jsem, že ho má tak malého, stejně jsem poštěváčková a do zadku 9 cm to ujde, i když přivřu obě oči, ale i tam mám radši větší klády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30823
29.9.25 00:21
@Andelskej_Satan píše: Více

Inu dodrželi ‚historii‘, ale už tam pak nebyla žádná poradne výrazná postava a dejova linka zacla nabirat na absurdite. Půlka jeho synů tam člověk ani nevedel jméno a Lagerthu zacly taktez postupne vyrazovat ne moc vyrazne zenske :lol:. Ta byla taky skvělá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37139
29.9.25 00:29
@Klopotkova píše: Více

Flek! Definitivně nejsem princezna. :P
Bohužel asi flekuju i pupkem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.25 00:41
@Klopotkova píše: Více

On má delší jazyk než penis, to by pro tebe bylo výhodné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.25 00:42
@M_Vladim píše: Více

Ty si ale umíš penis prodloužit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.25 00:42
@Barevný kokrháč píše: Více

Marin nám může potvrdit, že má velký jazyk, on s ní lízal zmrzlinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37139
29.9.25 01:06

Jasně. :pankac:
Akorát se furt nemůžu do toho diamantovýho dolu prokopat. :zed:
:think: A na Daxanlu to možná taky nepůjde. :pocitac:

Příspěvek upraven 29.09.25 v 10:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
29.9.25 01:09
@Lorre píše: Více

Co naděláš, prostě nic neutajím :nevim: Budiž mi omluvou, že na sebe taky napráskám vše :nevim: Já tohle tajnůstkářství moc nechápu…za mě je to divný :nevim: Vidíš, že Pírko tu na mě vytáhl SZ a mě to nikterak nerozhodilo… vlastně nevím proč? Holt já nic netajím ;) Jsem upřímná…a kdybych měla jo echt tajemství, určitě to nesvěřím někomu z eMimina…ale třeba své nejlepší kamarádce, kterou znám od mala… :nevim: A kdyby jsi tu na mě vytáhl něco ze SZ, tak je mi to upřímně jedno, já tu beztak říkám skoro vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.25 01:27
@Luxusnixicht píše: Více

To já některý věci řeknu radši vám než kamarádům. :nevim: To je jako říct to vrbě :nevim:

Kamarádi by to roznesli. A kolegové a kolegyně se nesmí dovědět mé pravé politické názory zase… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
29.9.25 02:15
:D
Mně teda je taky celkem jedno, co tu kdo o mně ví… chápu, když je třeba někdo ženatej/vdaná a má milence, že moc detailů raději nevyzrazuje…ale jinak jsme tu přece všichni v podstatě anonymní…a je pravda, že tu o mně lidi ví víc, než třeba lidi v reálu kolem mě…ale třeba je Lorre nějaká známá osobnost, třeba Fiala, nebo Bohuš Matúš :nevim: Tak to pak chápu, že nechce být odhalen :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
29.9.25 03:32

No kdyby mu bylo 19, tak by tu musel začínat v 10 letech :lol: Mně a ještě jedné uživatelce, psal (výjimečně) shodný údaj…tak ten bude nejspíš pravdivý… :think: Ale nevím, je mi to fuk…jen to moc nechápu.. když nechci říct věk, tak ho prostě neřeknu..ale nebudu přece každému psát něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14912
29.9.25 06:05
@Luxusnixicht píše: Více

Tak ja vam to teda reknu noooo. Lorry je Babiš. Já jsem Monika(je to kec, ze jsme od sebe) a nase strana lasky je vlastne strana Babise. Lorry schválně dela, jako ze Babise nevolit, ale tim pro nas prave získává voliče :mrgreen:. Tak a tajemstvi je venku! Ted si můžete ověřit i ten věk :jazyk: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
29.9.25 06:06
@jege píše: Více

No a zároveň. Už je to i vztah. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
29.9.25 06:18

Ale vždyť to máte úplně blbě. Chlap o ženu nesoupeří. Žena s chlapem chce být. A když chce něco jiného. Někoho jiného. Tak skutečný chlap nechá ženu jít. Protože ví, co je to být skutečný chlap. Žádné trapné soutěžení. Žádné souboje. A jiné blbosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
29.9.25 06:42
@xiaxxx píše: Více
:mrgreen:
Já si to myslela :jazyk: On a to jeho „eště“, to může říct jedině Babiš :nevim: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová