Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106248
13.7.24 14:51
@Coco 74 píše: Více

kačenky,,,..jako tucnaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
13.7.24 14:53

To je asi jedno, ja taky tenktažt v pozici podvaedeny manzelky nechapala jak muze mit pritelkyni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
13.7.24 14:55
@Venetia píše: Více

To nedam, radsi ty slizky zemetky budu sbirat kazdy rano… a ja mam takovej prdek u radovky, by se mi sem zadna drubez ani nevesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.7.24 14:56

Jenže tvůj!!ex!!manžel přítelkyni měl a zjevně k tomu dělal i faktické kroky (informace o zdravotním stavu), nikoliv jenom pár hezkých slov, které říká úplně každý manžel každé milence. Ale ty jsi jenom milenka, jeho manželka je nadále jeho manželka a nikoliv exmanželka a za celý čas se to nezměnilo. Nechápu ty růžové brýle
Prostě to, na co se upínáš, jsou jenom slova, žádné činy. On tě nějak nazve a ty se na to upneš, protože se ti nelíbí to slovo milenka. To ale nic nemění na tom, že ní pořád jsi - fakticky a bez ohledu na označení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106248
13.7.24 15:00

to je hrozny, jak jsou lidi rozdílni ja bych takovou možnost vyměnila za všechny chlapy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
13.7.24 15:03
@Eevi_Aada píše: Více

No fain, kdyz myslis… ona otehotnela, ale to nic nemeni na tom ze tady pisete, ze kdyz je zenatej, nemuze to byt pritelkyne. Mmch, proto jsem psala ze on dela v nemocnici, takze si zaridila info… myslis ze by zakazal
mame info a dal milence? Asi tezko… proste si to obesla ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
13.7.24 15:05

Chovat drubez? … jakoze ja jsem stastna i za ten kousek, mame tady terasu, kytky, virivku, driv piskoviste, trampolinu, ale chovat neco na to ja nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.7.24 15:23

@Zmrzlink Neboj tohle si zažilo dost lidí, ať už byl ženatý nebo měl dlouhodobou znàmost a zrovna se rozešli a za týden byli spolu je to jedno scénáře jsou podobné. Uvidíš jak dlouho tě to bude bavit. Je to v hlavě jak si to nastavíš tak to budeš mít a třeba se pak budeš smát tomu jaký je to vlastně blbeček když ti začne záse omílat dokola stejné kecy, Je to totiž komické když procitneš😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106248
13.7.24 16:23

No vždyť jo, uplny opak :D
Ja zase nejsem na rostlinstvo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106248
13.7.24 16:25

Kdyz je zenatej tak to opravdu neni pritelkyne
Jedine, ze by byl zenaty jen na papire, takove vztahy jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
13.7.24 16:39

Ty a chování drůbeže? Fuj, to snad ne, Já jsem Tě mělla za městský typ, který se chce bavit a ne lítat kolem baráku a zahrádky.

• Citovat
  • Upravit
9757
13.7.24 16:40

Ale tvůj manžel už byl očividně „na odchodu“ od tebe, tak tě neřešil a řešil milenke. Ale obecně chlap si chce s milenkou užívat a zároveň neohrožovat rodinu - milenka, co si dupe nožkou, že chce 2 až 3 dny v týdnu, když on má čas jednou za 14 dní, je prostě mimo. Navíc teď už jsi nebezpečná - bude se tě bát, že ho naprašíš manželce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
13.7.24 16:43
@Maria37 píše: Více

Souhlas a líbí se mi tvar „milenke“, to je jak „motýle“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29627
13.7.24 16:48