Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je asi jedno, ja taky tenktažt v pozici podvaedeny manzelky nechapala jak muze mit pritelkyni…
@Venetia píše: Více
To nedam, radsi ty slizky zemetky budu sbirat kazdy rano… a ja mam takovej prdek u radovky, by se mi sem zadna drubez ani nevesla
@Coco 74 píše: Více
Jenže tvůj!!ex!!manžel přítelkyni měl a zjevně k tomu dělal i faktické kroky (informace o zdravotním stavu), nikoliv jenom pár hezkých slov, které říká úplně každý manžel každé milence. Ale ty jsi jenom milenka, jeho manželka je nadále jeho manželka a nikoliv exmanželka a za celý čas se to nezměnilo. Nechápu ty růžové brýle
Prostě to, na co se upínáš, jsou jenom slova, žádné činy. On tě nějak nazve a ty se na to upneš, protože se ti nelíbí to slovo milenka. To ale nic nemění na tom, že ní pořád jsi - fakticky a bez ohledu na označení
to je hrozny, jak jsou lidi rozdílni ja bych takovou možnost vyměnila za všechny chlapy
@Eevi_Aada píše: Více
No fain, kdyz myslis… ona otehotnela, ale to nic nemeni na tom ze tady pisete, ze kdyz je zenatej, nemuze to byt pritelkyne. Mmch, proto jsem psala ze on dela v nemocnici, takze si zaridila info… myslis ze by zakazal
mame info a dal milence? Asi tezko… proste si to obesla ona
Chovat drubez? … jakoze ja jsem stastna i za ten kousek, mame tady terasu, kytky, virivku, driv piskoviste, trampolinu, ale chovat neco na to ja nejsem
@Zmrzlink Neboj tohle si zažilo dost lidí, ať už byl ženatý nebo měl dlouhodobou znàmost a zrovna se rozešli a za týden byli spolu je to jedno scénáře jsou podobné. Uvidíš jak dlouho tě to bude bavit. Je to v hlavě jak si to nastavíš tak to budeš mít a třeba se pak budeš smát tomu jaký je to vlastně blbeček když ti začne záse omílat dokola stejné kecy, Je to totiž komické když procitneš😂
No vždyť jo, uplny opak ![]()
Ja zase nejsem na rostlinstvo
Kdyz je zenatej tak to opravdu neni pritelkyne
Jedine, ze by byl zenaty jen na papire, takove vztahy jsou
Ty a chování drůbeže? Fuj, to snad ne, Já jsem Tě mělla za městský typ, který se chce bavit a ne lítat kolem baráku a zahrádky.
Ale tvůj manžel už byl očividně „na odchodu“ od tebe, tak tě neřešil a řešil milenke. Ale obecně chlap si chce s milenkou užívat a zároveň neohrožovat rodinu - milenka, co si dupe nožkou, že chce 2 až 3 dny v týdnu, když on má čas jednou za 14 dní, je prostě mimo. Navíc teď už jsi nebezpečná - bude se tě bát, že ho naprašíš manželce.
@Maria37 píše: Více
Souhlas a líbí se mi tvar „milenke“, to je jak „motýle“ ![]()
@ambruše píše: Více
Jo pan motýle a milenke to má taky zajímavé. ![]()