Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Ja myslim, ze Mali spis chtela, aby Pirko zarlil…takze si to zase tak neber k srdci
Byl jsi jen prostredek k vyvolani zarlivosti. Ja osobne nemam problem, bavit se s nikym…jak se kdo bavi se mnou, tak se bavim s nim…ale tyhle sahodlouhe a pochvalne vylevy, mi prijdou neuprimne a taky to nemam rada, v tom Pirka chapu…a navic zitra uz to muze byt zase jinak.
@Luxusnixicht píše: Více
Opravdu nežárlim, já jí nechci, klidně ať chrápe s bobrem. Já k ní cítím už jen odpor. Ale vadí mi lezení do zadku někomu, kdo na mě útočí od někoho, kdo „mě údajně miluje“
Prý beze mě nemůže dýchat, ale Bobrovi leze do zadku a já jsem s bobrem ve válce už co jsem na emiminu. Prostě tohle co napsala byla 1 ) blbost a za 2 ) strašné lezení do zadnice. Přitom i Malině psal Detsa hnusné zprávy když mi dala tehdy přednost.
Kéž by to bylo jen virtuální, ale my se i setkali..
To je mi jasný, ale ze se tentokrát trefila. Ten je zas rudy jak indián, snad nedostane infarkt ![]()
Ale slíbil jsem, že se o ní nebudu zmiňovat. Takže z mé strany tečka. Doufám, že to pochopila i ona
Sonarce to jasné není… to tvé lezení do zadku Detsovi je jen nechutné vlez-dopr. delství a ne upřímná věc.
Upřímně si o něm psala hnusné věci do mých emailů
A opět: přestaň mě zmiňovat ti říkám. Já už to mam fakt připravené, nedělej to
@Anonymní píše: Více
Prosimte, strc si to svoje vydírání někam a přestaň tu jancit jak dítě se zborenym piskovym hradem. Mi je uplne jasný, ze me pomlouvala, zvlášť po tom co sem do ní jel. Navic mi to je uplne někde
, tudiz to třeba rozves po staromaku když ti to udělá radost ![]()
Já tě prosim nedělej to, jinak tvá práce, bydliště a fotky začnou lítat po netu. Chci, abys mně dala pokoj, chci toho tolik? Respektuj to
Lůzr bez výučního listu zase píše jeho sračky, já mam tep 62 za minutu, když sem píšu, píšu naprosto chladnokrevně. Protože k ní už nic necítím, ale vadí mi lezení do zadku. A vadí mi to od holky co mi tvrdí, že mě miluje…
Mimochodem o tobě nic hezkého mi nikdy nepsala…
Ale teď to bylo fakt slizké. Slizké chování mě odpuzuje. Tečka.
@Anonymní píše: Více
Ja jdu radeji spat…
Zitra to tady zase bude zajimave…hlavne rano, az prijde Honza
![]()