Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14758
3.11.25 01:37
@Lorre píše: Více

Ja myslim, ze Mali spis chtela, aby Pirko zarlil…takze si to zase tak neber k srdci 8) Byl jsi jen prostredek k vyvolani zarlivosti. Ja osobne nemam problem, bavit se s nikym…jak se kdo bavi se mnou, tak se bavim s nim…ale tyhle sahodlouhe a pochvalne vylevy, mi prijdou neuprimne a taky to nemam rada, v tom Pirka chapu…a navic zitra uz to muze byt zase jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.25 01:38
@Luxusnixicht píše: Více

Opravdu nežárlim, já jí nechci, klidně ať chrápe s bobrem. Já k ní cítím už jen odpor. Ale vadí mi lezení do zadku někomu, kdo na mě útočí od někoho, kdo „mě údajně miluje“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:40

Prý beze mě nemůže dýchat, ale Bobrovi leze do zadku a já jsem s bobrem ve válce už co jsem na emiminu. Prostě tohle co napsala byla 1 ) blbost a za 2 ) strašné lezení do zadnice. Přitom i Malině psal Detsa hnusné zprávy když mi dala tehdy přednost.

Kéž by to bylo jen virtuální, ale my se i setkali..

• Citovat
  • Upravit
30754
3.11.25 01:42

To je mi jasný, ale ze se tentokrát trefila. Ten je zas rudy jak indián, snad nedostane infarkt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.25 01:42

Ale slíbil jsem, že se o ní nebudu zmiňovat. Takže z mé strany tečka. Doufám, že to pochopila i ona

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:43
@Lorre píše: Více
.

Příspěvek upraven 03.11.25 v 02:10

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:45

Sonarce to jasné není… to tvé lezení do zadku Detsovi je jen nechutné vlez-dopr. delství a ne upřímná věc.

Upřímně si o něm psala hnusné věci do mých emailů

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:46

A opět: přestaň mě zmiňovat ti říkám. Já už to mam fakt připravené, nedělej to

• Citovat
  • Upravit
30754
3.11.25 01:47
@Anonymní píše: Více

Prosimte, strc si to svoje vydírání někam a přestaň tu jancit jak dítě se zborenym piskovym hradem. Mi je uplne jasný, ze me pomlouvala, zvlášť po tom co sem do ní jel. Navic mi to je uplne někde :lol:, tudiz to třeba rozves po staromaku když ti to udělá radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.25 01:48

Já tě prosim nedělej to, jinak tvá práce, bydliště a fotky začnou lítat po netu. Chci, abys mně dala pokoj, chci toho tolik? Respektuj to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.25 01:50

Jdu se dívat na horory :-*

• Citovat
  • Upravit
30754
3.11.25 01:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.25 01:54

Lůzr bez výučního listu zase píše jeho sračky, já mam tep 62 za minutu, když sem píšu, píšu naprosto chladnokrevně. Protože k ní už nic necítím, ale vadí mi lezení do zadku. A vadí mi to od holky co mi tvrdí, že mě miluje…

Mimochodem o tobě nic hezkého mi nikdy nepsala…

Ale teď to bylo fakt slizké. Slizké chování mě odpuzuje. Tečka.

• Citovat
  • Upravit
14758
3.11.25 02:02

Ja jdu radeji spat… :jazyk: Zitra to tady zase bude zajimave…hlavne rano, az prijde Honza :nevim: :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
3.11.25 04:42

Dobré ráno vespolek. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat