Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše: Více
Tak je to od adminky spatne napsano… V zavorce melo byt: (ackoliv se uzivatel muze domnivat, ze neni).
Nicmene, co brani anonymnimu uzivateli, dal postovat pod jinym anonymem…account policy tohoto serveru je vazne tristni…
@Velryba černá píše: Více
Tak jiná „modelová situace“.
Dívka či žena po rozvodu se rozhodně, že si bude „užívat“. Po nějaké době se rozhodně se „usadit“. Hledá partnera hlavně rozumem, někoho kdo je vhodný pro vztah i za cenu, že k němu nic necítí. Poměrně logicky se jí s ním do postele moc nechce.
Možná čeká na zázrak, že po x-měsících zázračně přeskočí jiskra, možná se snaží jen vypadat cudnější než ve skutečnosti je, možná se toho muže snaží vyloženě zmanipulovat a podvést. ![]()
A to píšu jako někdo, kdo byl v obou rolích.
Jako ten kdo byl pro vážná vztah nevhodný, protože nesplňoval náročné požadavky.
A později jako někdo kdo byl „vhodnou partií“.
@M_Vladim píše: Více
Ja treba s kamoskou na kafe pujdu, posedet, popovidat, probrat zivot, nase zniceny vztahy…snad to nebude brat jako rande…
@Josef_t píše: Více
Potom se točíme na komunikaci. Není-li ta, přichází na řadu nepodložené úvahy. Osobně nic moc předstírat neumím, proto nedokážu pochopit, proč by to někdo dělal. Něco ti leží v hlavě? Tak to vybal, u všech svatých.
@Andelskej_Satan píše: Více
Jako přiměřeně zkušený muž víš, že ženy to jinak než rafinovaně neumějí. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Muzi umeji milovat stejne jak zeny, chteji lasku stejne jak zeny…ale vetsina asi nema problem mit i vztahy jen o sexu.
@My Melody píše: Více
Ale vyznělo to přesně tak. Nebo jak si vyložit tvou větu, že to tu v podstatě každý dělá jen pro sex a vyplnění volného času?
@Josef_t víš, jak bys poznal nefalšovaný zájem u mne? Že si budu pamatovat. Což znamená, že tě velmi intenzivně vnímám a všechno, co mi sdělíš, považuji za nějak důležité. Pokud mě dotyčný zajímat nebude, systém většinu informací poměrně rychle vymaže. A to je vše.
Je to o komunikaci. Jen bych tomu neříkal nepodložené úvahy, ale že z vlastní zkušenosti si dosadíme scénář, který známe.
Co mi leží v hlavě jsem už několikrát napsal.
Jako mladý jsem byl v obou pozicích. Jak toho pro nezávazný vztah tak i vhodného pro vážný vztah. Ani jedna „role“ není ve finále nic moc.
Netvrdím, že ty „komedie“ hraje každý žena, ale přinejmenším každá druhá si někdy v životě zkusí zahrát na „zlatokopku amatérku“.
@Josef_t píše: Více
No dobře, dosadíme si známý scénář, ale to nám pořád nebrání komunikovat. Podotýkám, že mám na mysli otevřenou komunikaci. ![]()
Ano, to co popisuješ je projev zájmu.
Ale teď se na to zkus podívat jinou optikou. @Luxusniksicht je žena výjimečně upřímná a detailně tu popsala anabázi s Helmutem a Andreem.
Kdyby čistě teoreticky Andree stál o vztah a neodmlčel se.
Mohl by se s ní scházet půl roku na různých rande - nejspíš ano.
Měl by šanci s ní navázat klasický partnerský vztah - nejspíš ne.
Jako ona to bude mít víc žen, ale ani ona, pokud vím, mu neřekla jak na to je.
@My Melody píše: Více
No… Krátkodobě ano. Dlouhodobě je to už jinak.
A taky je to jinak ve 20 a jinak v 60. ![]()
No jasně, že si hromsky zařádím sólo, když na to přijde ![]()
Příspěvek upraven 03.11.25 v 11:55