Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka je dobre, ked mas niekoho, na koho sa mozes spolahnut. horsie je, ked zijes sama iba s predstavou niekoho, na koho sa mozes spolahnut (a v skutocnosti to nezodpoveda realite).
@omalinKA píše: Více
To víš, když tak studuješ toho jeho sysla, tak se není čemu divit. ![]()
@Mkmkz píše: Více
Ano, ale mluvila jsem v teoreticke rovine, nemyslela jsem nikoho konkretniho…jen pisu, jak to vidim, ne co by kdyby…jinak ale co se meho milence tyce, tak ten pomerne stalej a spolehlivej je…samozrejme v ramci svych moznosti. A i kdyz neni uplne takovej ten „nosic na rukou“
Tak vim, ze na holickach, by me nenechal.
@Sonarka píše: Více
Dopátráme, já sám se do toho pustím, budu tě psycho-analyzovat. Myslím, že když ti byly tři roky, viděla jsi něco strašného. Vraždu! Vraždu v domácnosti! Nebo tě pokousalo zvíře, něco se tehdy stalo! ![]()
@Sonarka píše: Více
tak pre mna milenec uz z podstaty veci nemoze byt spolahlivy.
@Temná duše píše: Více
No je fakt, ze treba pavouci ve mne vyvolavaji hrozne psychoticke stavy…tak mozna jsem byla pokousana pavoukem
A byl zrejme nejaky toxicky a zpusobil, ze si vybiram za muze - divne pavouky
![]()
@Mkmkz píše: Více
A proc by nemohl..?
U nej zatim vzdycky, co rekl, to platilo…ano zrejme lze o svem stavu, ale myslim si, ze k lidem, ktere ma rad, spolehlivy je, k detem, k te sve i ke mne…
A on mi ostatne ani nikdy nic nesliboval…jak to delaji jini, ze budeme spolu a se zenou nespi a je s ni jen kvuli detem a bla bla bla ![]()
@Sonarka
Ja to psala nejen na tebe, ale obecne o milenkach, z imprese z techto mileneckych diskuzi. Tvuj pribeh se nesnazim desifrovat, nejaky zaver si clovek, ktery to tady cte, zakonite udela, ale to je fuk.
Souhlasim, okazala gesta nestaci, gesta, slova musi byt konzistentni se vsim ostatnim, co ten chlap pro zenu dela, jak se k ni chova, laska nejsou jen slova a gesta, prazdna slova a gesta bez obsahu nemaji s laskou nic. Ale pokud to nejsou prazdna slova a gesta, jsem typ, ktery v tom nema limit, klidne mi muze chlap davat vyznani, slova, gesta, ciny denne a furt. ![]()
@My Melody píše: Více
Ano, samozrejme, slova musi byt konzistentni se vsim ostatnim…to ano. A jsou muzi romantici, co se snazi sve mile delat porad radost a muzi mene romanticti, co se zacnou snazit az kdyz jim tece do bot, protoze je to jinak nenapadne…milovat mohou oba. Je to spis v povaze, ve stylu vychovy…studeny odchov muze mit za nasledek, ze pak nevime poradne, jak se chovat v laskyplnem vztahu, ze nechapeme, co druhy ocekava…myslim si, ze to mel tak muj milenec…ja treba o svych rodicich mluvim casto…on mi jen jednou rekl, ze otce nemel, nebo s nimi nezil, uplne jsem to nepochopila a nechtela jsem se vyptavat a o matce se zminuje jen, kdyz za ni jede na Vanoce…ani nevedel, kolik je ji let, kdyz jsem se ho ptala…
Ja mam tohle uplne jinak no…ale ja ziju s tatou porad ve stejnem dome, takze k sobe mame logicky bliz a vime o sobe skoro vse. On tohle neproziva. S bratrem se taky vidi jednou za rok…ja mam tohle jinak a tak se snazim, byt k nemu tolerantni a trpeliva..on je prave podle me typ, co moc lasky nezazil, ani nejakou prehnanou peci, ci pozornost…a tak ji neumi ani moc dobre dat, to je logicke, ale milovat umi, jen to neumi davat tak zretelne najevo…samozrejme nejsem zadna samaritanka, ale miluju ho, jinak bych v tom taky nesetrvavala. A on obdivuje mou vrelost, libi se mu to, potrebuje to…a tak nejak i vnimam, ze pomalu vyleza z te ulity, ze zacatku mel trochu strach… Jinak, co se milenek tyce, tak tam taky nelze skatulkovat, kazda to mame jinak, jinak to prozivame…a co se tyce milencu a toho, ze kdyby doslo na lamani chleba, tak si vyberou manzelku - tak tohle mne osobne prijde logicke a nijak nesouvisejici s tim, co dotycny citi k milence. Pokud ma deti, pak je jasne, ze nevymeni 3 lidi, za jednoho nejisteho…ja bych ani nechtela, aby si vybral me a to myslim uprimne…otec ma byt se svymi detmi a ne myslet penisem…kdyz mi kdysi milenec psal, ze se bude stehovat a hleda si byt, zrazovala jsem ho od toho
Psala jsem mu, at si to rozmysli, ze pak neuvidi tolik deti a ze takhle je to pro ne lepsi, kdyz je s nimi… ja to takhle vnimam…odchazet ma smysl, jen kdyz je ten vztah opravdu hodne toxicky a ti dva uz spolu neumi normalne fungovat, hadaji se a je to vycerpavajici pro vsechny zucastnene…takze ne, ja si nemyslim, ze lamani chleba, znaci, kde ma ten chlap vetsi city, znaci to jen to, kde vnima vetsi odpovednost a jistotu. A naprosto to chapu. Nebrala bych si to osobne. Podle me je sprave, vybrat si rodinu. Pokud to milenka/milenec nezkousne, pak jejich problem a nemaji na to, byt v mileneckem vztahu
Uff, to jsem se zase rozepsala
![]()
@omalinKA píše: Více
tak aj to racionalne rozhodnutie tvojho kamarata bude urobene s tym, ze sa mu z nej musi postavit, inak by sa racionalne pre nu nerozhodol… jasne, najde si zenu, ktora sa o meho postara, teda pri ktorej bude citit doveru, ze sa o neho dobre postara. ale zaruka, ze sa mu nepostavi pri inej nie je. ak by ho ta jeho priebezna zena vyhodila, tak bude hladat dalsiu, ktorej bude doverovat, ze sa o neho postara.
kym ale ta existujuca zena neurobi nejaky zavazny krok veduci k tomu, ze by stratil doveru v to, ze ma u nej svoje iste, bude si kludne uzivat pritazlivost a sex u inej.
@Chozexy píše: Více
Tak už je to venku, že je v tom milenec? Od začátku mi to bylo jasné. Promiň, já to teď napíšu ale ultra drsně. Ty jsi neskutečný trouba.
Ona se zamiluje jinde, zakuká si, vzplane, hormony, láska, paráda.
A ještě to hodí na tebe že tys nic nedělal, když ti řekla, že tě nemiluje. A že máš vypadnout, než se ona zhroutí. Takže ona si vrže s jiným, nasadí masku utrápené chudinky před zhroucením, vypakuje tě z baráku, protože kdybys zůstal, tak ona by se přece zhroutila. ![]()
Normální domluvu odmítá, terapie odmítá, vrže si s jiným, zůstaly jí děti i dům…
Tyyy voe, od tvé ženy bysme se měly všechny učit. ![]()
Nemám problém s tím, když se člověk zamiluje, přijme zodpovědnost za to, co se stalo, odejde a snaží se o udržení dobrých vztahů. Tvoje žena je neskutečně vych. caná. Vycucala z toho přesně to, co potřebuje pro sebe a vinu hodila klasicky na tebe.
@bigl píše: Více
Blby je, ze ta manipulacez z jeji strany zafungovala. Takze Chozexy opravdu hleda vinu u sebe.
@bigl píše: Více
ta možnost existovala, věděl jsem to… možná to bylo pouze platonické a dali to dohromady až po mém odchodu… to vědí jen oni… každopádně jde hlavně o děcka, ať z toho jsou minimální následky na nich. Tak to vidím já.
@My Melody A jinak ja si teda nemyslim, ze noseni na rukou a okazala gesta, jsou nejakym dukazem lasky…podle me to spis souvisi s povahou dotycneho..jsou muzi, co rychle vzplanou a jsou hrozne zhavi, dotycnou milujou az do nebe a stejne rychle ochladnou a za chvili uz milujou jinou…proto ja na tohle vubec nedam, nedela to na me vubec zadny dojem. U me se vzdy nejvic snazili ti, co me ani poradne neznali…proste me chteli jen dostat..
O zadne lasce nemohla byt rec. Laska se projevuje spis stalosti a ze se na druheho muzeme spolehnout, ze je tu pro nas a ze se na nas nevykasle pri prvni krizi… Ne nejakym nosenim na rukou, ktere zvladne kazdej druhej vobsournik, co chce dotycnou dostat do postele. Takze asi tak. Samozrejme tim nechci rict, ze to nemuze delat muz, co doopravdy zamilovany je, muze, ale rozhodne to neni pravidlem