Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chozexy píše: Více
Jses mi urcite sympatictejsi, nez nekteri zahorkli zhrzeni parohaci, kteri neveru uz do konce zivota nevydejchaj. Jestli to mas takhle ujasneny, ze je budes i financne podporovat (vysoke alimenty) treba dalsich 10 let, a vis, ze to delas hlavne kvuli detem, tak to je v poradku. A pokud mas urcitou vizi, jak dal v tvem osobnim zivote, jestli se budes plne venovat detem, vylety, vystavy, dovolene, nebo jestli se nebudes branit treba casem zacit nekoho vidat. Aktivit je spousta, mozna ti to doda křídla a zacnes se venovat nejakemu konicku, na ktery nebyl v manzelstvi čas. Kazdopadne bych se v minulosti uz nerochnila.
No tak otázka je, co si z toho ty děti vezmou a jaký příklad do života jim tím dáte. Co jste jim vlastně řekli? Že jsi odešel proč?
paci sa mi, ze si muz cinu. urobil si to, co povazujes za spravne a riadil si sa hodnotami (dobro deti).
ako pisala @Arturie dalej sa v tom prilis nerypat, ist za pozitivnymi hodnotami.
@omalinKA píše: Více
Ja myslela, ze nejmladsi je Zmrzlink…ale nevim..
My jsme tu vsechny mlade, nebo tak minimalne vypadame
Starnou jen muzi
A taky jsme krasne a prsate ![]()
Jinak zajimalo by me, jak to dopadlo u Coco…uz mela byt ted nekdy ta schuzka ne…?
Tak zda milenec dorazil…ale podle me dorazil.
Ahoj holky. Vím, že chlapi rádi používají sladký slova, tak se hlavně nenechte balamutit. Osobně taky radši moc neřeším slova, ale činy. Lidi toho nakecají, ale skutek utek.. znáte to. A pokud doma ti vaši chlapi někoho mají, myslím, že neodejdou. Pokud vám neslíbili, že odejdou a i kdyby to slibili, brala bych to s velkou rezervou. V tomto „vztahu“ je třeba držet city raději stranou, i když je to těžké. Pro každého toto není. Osobně stojím nohama na zemi a city do toho netahám, ale je jasné, že něco tam je, že se jako jeden o druhýho zajímáme a tak. Sám mi nabídl přátelství, což trvá. Po nějaké době mi začal projíždět fb a zjistil, že furt někde lítám a začal psát, že se chce vidět apod. Dál už to znáte. Mezi náma je prostě hrozně chemie
jinak to u nás trvá tak půl roku a doufám, že budu dál v pohodě, jako jsem doteď. Doma bych ho nechtěla, protože ho znám, je rozevlátý a hlavně, která ženská chce doma někoho, kdo se bude venčit kdoví kde všude, že
Každej vztah je na začátku super, ale časem to sklouzne do stereotypu. A myslím, že takhle k tomu ti chlapi i přistupují. Kam bych chodil, bude to za chvíli stejný jako s tím, co mám doma… Nechce se mi to celé číst, jen mě zajímá, jak jste na tom vy, jako citově a jak často se vídáte a píšete?
@Dostba88 píše: Více
To úplně nesedí s tím, že se půlka lidi rozvádí. Takže někdo asi odejde, a je to každý druhý.
To je pravda, že se rozvádí nebo rozchází každej druhej pár, ale snad ne vždycky v tom je někdo třetí. Určitě jsou tam i jiný faktory, např. finance, rozdílnost povah, jiné názory na výchovu dětí atd.
Myslím ze ten třetí vždy funguje jako ten co tomu napomůže, jako motivace jít dál a nezůstává tam kde to nemá budoucnost. Bez toho třetího se rozvádí jen hodně patologicky vztahy si myslím.
@omalinKA píše: Více
No u ni to neni tolik o lasce, jako o zavislosti…bude mit problemy v kazdem vztahu. A mozna je to i o tom, ze ona citi, ze on na tom s temi city neni stejne, jako ona…a proto takhle vyvadi. Pritom kdyby se trochu stahla, mozna by to melo vetsi efekt, nez cekat na kazdou schuzku, jak na smilovani a davat mu najevo, ze bez nej nemuze zit ![]()
Ano ten můj přesně řekl to samé, jak píšeš…. Že jsme všechny ženský stejný a bylo by to tam kde je teď, ale já toho zastánce nejsem, s každým člověkem přeci pojedeš jiný vztah a nemůže to být stejné.
@Sonarka píše: Více
Jo mě také asi nejvíce na tomto vztahu mrzí, že já city mám o dost větší než on a je to opravdu devastující. S nim je to jak na horské dráze, jeden týden cítím z něho nával lásky a pak další týden, jak kdyby to ochladlo a tak stále dokola, takže já sem pak zase vždy zklamaná a rada bych to měla na jedné rovině.
@Zmrzlink píše: Více
Taky nemyslim, ze je to s kazdym stejne…to by byl ten svet hodne jednoduchej
Ale lidi povazuju za slozitejsi organismy…dokonce i muze
A hlavne milovat nemuzes kazdeho…kdo tvrdi, ze je to s kazdym stejne, podle me nepotkal v zivote takove to top…
Ale ono to kazdemu neni bohuzel dano.