Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23980
17.7.24 08:23
@Chozexy píše: Více

Jses mi urcite sympatictejsi, nez nekteri zahorkli zhrzeni parohaci, kteri neveru uz do konce zivota nevydejchaj. Jestli to mas takhle ujasneny, ze je budes i financne podporovat (vysoke alimenty) treba dalsich 10 let, a vis, ze to delas hlavne kvuli detem, tak to je v poradku. A pokud mas urcitou vizi, jak dal v tvem osobnim zivote, jestli se budes plne venovat detem, vylety, vystavy, dovolene, nebo jestli se nebudes branit treba casem zacit nekoho vidat. Aktivit je spousta, mozna ti to doda křídla a zacnes se venovat nejakemu konicku, na ktery nebyl v manzelstvi čas. Kazdopadne bych se v minulosti uz nerochnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
17.7.24 11:10

No tak otázka je, co si z toho ty děti vezmou a jaký příklad do života jim tím dáte. Co jste jim vlastně řekli? Že jsi odešel proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6210
17.7.24 11:39

paci sa mi, ze si muz cinu. urobil si to, co povazujes za spravne a riadil si sa hodnotami (dobro deti).
ako pisala @Arturie dalej sa v tom prilis nerypat, ist za pozitivnymi hodnotami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.7.24 14:20
@omalinKA píše: Více

Ja myslela, ze nejmladsi je Zmrzlink…ale nevim.. :) My jsme tu vsechny mlade, nebo tak minimalne vypadame :mrgreen: Starnou jen muzi :nevim: :jazyk: :mrgreen: A taky jsme krasne a prsate :mrgreen:

Jinak zajimalo by me, jak to dopadlo u Coco…uz mela byt ted nekdy ta schuzka ne…? :think: Tak zda milenec dorazil…ale podle me dorazil.

• Citovat
  • Upravit
9757
17.7.24 14:31
@Lorre píše: Více

Kolik let je ti 19? 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dostba88
17.7.24 15:08

Ahoj holky. Vím, že chlapi rádi používají sladký slova, tak se hlavně nenechte balamutit. Osobně taky radši moc neřeším slova, ale činy. Lidi toho nakecají, ale skutek utek.. znáte to. A pokud doma ti vaši chlapi někoho mají, myslím, že neodejdou. Pokud vám neslíbili, že odejdou a i kdyby to slibili, brala bych to s velkou rezervou. V tomto „vztahu“ je třeba držet city raději stranou, i když je to těžké. Pro každého toto není. Osobně stojím nohama na zemi a city do toho netahám, ale je jasné, že něco tam je, že se jako jeden o druhýho zajímáme a tak. Sám mi nabídl přátelství, což trvá. Po nějaké době mi začal projíždět fb a zjistil, že furt někde lítám a začal psát, že se chce vidět apod. Dál už to znáte. Mezi náma je prostě hrozně chemie :lol: jinak to u nás trvá tak půl roku a doufám, že budu dál v pohodě, jako jsem doteď. Doma bych ho nechtěla, protože ho znám, je rozevlátý a hlavně, která ženská chce doma někoho, kdo se bude venčit kdoví kde všude, že :mrgreen: Každej vztah je na začátku super, ale časem to sklouzne do stereotypu. A myslím, že takhle k tomu ti chlapi i přistupují. Kam bych chodil, bude to za chvíli stejný jako s tím, co mám doma… Nechce se mi to celé číst, jen mě zajímá, jak jste na tom vy, jako citově a jak často se vídáte a píšete?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.24 15:42
@Dostba88 píše: Více

To úplně nesedí s tím, že se půlka lidi rozvádí. Takže někdo asi odejde, a je to každý druhý.

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
17.7.24 15:55

To je pravda, že se rozvádí nebo rozchází každej druhej pár, ale snad ne vždycky v tom je někdo třetí. Určitě jsou tam i jiný faktory, např. finance, rozdílnost povah, jiné názory na výchovu dětí atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.24 16:11

Myslím ze ten třetí vždy funguje jako ten co tomu napomůže, jako motivace jít dál a nezůstává tam kde to nemá budoucnost. Bez toho třetího se rozvádí jen hodně patologicky vztahy si myslím.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.7.24 17:41
@omalinKA píše: Více

No u ni to neni tolik o lasce, jako o zavislosti…bude mit problemy v kazdem vztahu. A mozna je to i o tom, ze ona citi, ze on na tom s temi city neni stejne, jako ona…a proto takhle vyvadi. Pritom kdyby se trochu stahla, mozna by to melo vetsi efekt, nez cekat na kazdou schuzku, jak na smilovani a davat mu najevo, ze bez nej nemuze zit :think:

• Citovat
  • Upravit
9757
17.7.24 18:43
@Lorre píše: Více

Potřebuješ tam nějaký milfky? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.7.24 19:11
@Sonarka píše: Více

Ano ano já hlásím 32 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.7.24 19:16

Ano ten můj přesně řekl to samé, jak píšeš…. Že jsme všechny ženský stejný a bylo by to tam kde je teď, ale já toho zastánce nejsem, s každým člověkem přeci pojedeš jiný vztah a nemůže to být stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.7.24 19:23
@Sonarka píše: Více

Jo mě také asi nejvíce na tomto vztahu mrzí, že já city mám o dost větší než on a je to opravdu devastující. S nim je to jak na horské dráze, jeden týden cítím z něho nával lásky a pak další týden, jak kdyby to ochladlo a tak stále dokola, takže já sem pak zase vždy zklamaná a rada bych to měla na jedné rovině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.7.24 19:42
@Zmrzlink píše: Více

Taky nemyslim, ze je to s kazdym stejne…to by byl ten svet hodne jednoduchej :lol: Ale lidi povazuju za slozitejsi organismy…dokonce i muze :nevim: :mrgreen: :jazyk: A hlavne milovat nemuzes kazdeho…kdo tvrdi, ze je to s kazdym stejne, podle me nepotkal v zivote takove to top… :* :think: Ale ono to kazdemu neni bohuzel dano.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová