Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
17.7.24 19:47
@Zmrzlink píše: Více

To by mi taky vadilo…ale podle me to nemusi souviset s tebou…mozna spis se situaci doma…muj byl tuhle taky divnej, snad 14 dni…tak jsem mu napsala, ze mam dojem, ze na me nejak nema naladu, ani me uz asi nechce :nevim: :jazyk: :P A on na to, ze i kdyz nema nekdy naladu, ze me porad chce… :D Pak se zase srovnal…podle me neco doma, protoze i mene psal, vic si asi daval pozor…a on mi rika vse, takze kdyz je pak divnej a nerekne proc, vim, ze se to tyka ji 8) Ale nebyva to zase tak casto, on jede vesmes porad ve stejne lajne…ja jsem naladova vic :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
1120
17.7.24 20:14
@Sonarka píše: Více

Jo bude to tak, měli jsme období líbánek, až jsem si říkala, co se to děje… bum dovolená a vše šlo z kopce…

Příspěvek upraven 17.07.24 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.7.24 20:54

@tess50 jak to myslíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.7.24 20:56
@tess50 píše: Více

Jestli píšu zmateně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.7.24 21:06

Dovolena je zatezkavaci zkouska…oni nemaji vetsinou tolik casu… :) Ale ono to muze byt zatezkavaci zkouska i pro ne :lol: Ne vzdy je to tak idealni, byt nekde se svym protejskem a detmi 24 hodin denne.. :P 8) On mi treba casto psal, ze ostatni sli na plaz a on zustal v dome, co meli pronajaty, ze chtel na chvili klid…a pak mi posilal eroticke fotky, mezitim, co se zbytek vytratil :mrgreen: Ale je fakt, ze nepsal tak casto, pac tam jsou vetsinou s prateli a porad byli v akci a nekam chodili a on si treba sebou vubec nebral telefon…jednou jsem mu i napsala, ze se mu ozvu, az po dovolene, ze ted stejne nema na me cas :P :mrgreen: No tak psal, ze vi, ze pise mene, ale ze se tesi z kazde me zpravy a pokusi se psat trochu vic, at pisu dal :P…no ale taky to neni uplne cajk no…ale je to jen 14 dni ;) Ceka nas to za tyden, uz se tesim :lol: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1120
17.7.24 21:07

Promiň, to byl opravdu překlep :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.7.24 21:12
@Sonarka píše: Více

Velice zátěžová zkouška, ale dala jsem to s grácií :mrgreen: Takže vím o čem mluvíš, měla jsem tu samou potřebu. Několikrát jsem měla rozepsanou zprávu, ať se ozve až se vrátí, ale udržela jsem se. Já teď vidím problém spíše v tom, že jak se vrátil, je to teď takové zvláštní, není tak paf teď ze mě :lol:
Jak kdyby jsme se odcizili po té dlouhé době, co jsme se neviděli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.7.24 21:14

Moc ti závidím, že se vidíte tak často!
Máte to opravdu jako vztah, kdyby jsme to tak taky měli, neřekla bych ani Píp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.7.24 21:33
@Lorre píše: Více

Když já ho potkala v nejtěžší době, byla jsem zraněná z těžkého rozchodu a zůstala jsem se synem sama. Z toho rozchodu mě dostal, já lítala na obláčku, nebyla jsem vlastně sama ani měsíc :roll: Neumím být sama, jsem emočně vždy na někom závislá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
17.7.24 21:35

Já vím :( Ještě mi utečou nejlepší roky s nim :( Také se z toho vztahu snažím vymanit, ale nejde mi to, i přes terapie na které docházím. Nikdy jsem nikoho tak nemilovala, slušně se v tom plácám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.7.24 21:43

Ja zacinala s milencem ve 34 letech…ted je mi 39…no taky mi rikaji, ze s nim ztracim cas…ale ja myslim, ze by ani nikdo jiny neprisel…a deti mam, to je hlavni…vztah nutne ted nepotrebuji, takze ja jsem s tim srovnana…zase ja ten vztah mela od 19 do tech 34, takze proc ted nebyt chvili bez vztahu :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.7.24 21:48

No ja ho minuly rok dala na tyden do ignoru, kdyz byl na dovolene :oops: :mrgreen: Ale psala jsem mu, ze se mu ozvu, az se vrati domu a psala jsem mu stejne driv :lol: :oops: Ale byl v pohode, on je takovej pohodar no :jazyk: :lol: Letos uvidim, jak to budu zvladat, ale mame dovolenou stejne, tak to mozna bude v pohode, budu taky porad v luftu se synem a nebude tolik casu :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.7.24 22:12

Tak ja to podle nej neplanuji…u nas je to jedno…on ma vetsinou leto zapykany s rodinou…deli se o hlidani deti a plus pak jedou nekam spolecne na 14 dni…letos to mame nahodne ve stejnou dobu…ale ja radeji teda budu mit tu dovolenou na stejno, to spis mam myslenky jinde :)
Jinak ted jsem si na tebe vzpomnela…pac jdu do obyvaku neco rict synovi, pak se vracim do kuchyne, kam uz nedojdu, pac mi tam ve dverich visel mega pavouk :lol: 8o :cert: No jeste ted se vzpamatovavam, kdyz si uvedomim, ze mi mohl spadnout na hlavu 8o…na tohle jedine, je dobre, mit chlapa doma :mrgreen: Ale syn se jich taky boji, ma to po mne a tenhle byl fakt obr…fuj… Malem jsem dostala infarkt, tak jsem po nem svihla tenisovou raketu, ze spadne na zem a dobiju ho, ale minula jsem…no takze jsme proste volali meho tatu, ktery bydli pod nami :lol: :oops: At nam ho prijde zabit…coz se zdarilo…mne je jich pak vzdycky lito, ale ja jinak nemuzu, nemohla bych tu spat a ani jinak fungovat.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.7.24 22:23
:mrgreen: Jj, rozumim, u nas taky obe deti…dcera mi tuhle psala, ze je venku prede dvermi a ze na dverich je pavouk, co ma delat :lol: No jeste ze mame v dome vice vchodu, neb ja bych ji fakt nepomohla, leda by lezla oknem :mrgreen: Pak mi zase jednou pise zpravu, kdyz uz jsem usinala, ze v kuchyni je pavouk a poslala to i s fotodokumentaci :lol: A ze nemuze z kuchyne odejit, pac je u dveri… :lol: No mame to tezke, my arachnofobici :mrgreen: :jazyk: Ja bych radeji mela fobii z neceho jineho, pac ti pavouci jsou skoro vsude :cert: O praci ani nemluvim, tam po setmeni nevychazim ven.. :jazyk: Jsme u reky a docela v takovy pustine, takze hmyzu je tam pozehnane. A pavoukama je to tam obsypane, uz tam byla i firma na ne, aby je vystrikali…tak to trochu pomohlo, ale chtelo by to ten postrik asi kazdych 14 dni :lol:
  • Citovat
  • Upravit
18148
17.7.24 22:26

Tak v mém okolí všichni chlapi, co odešli od rodiny, to udělali kvůli milence. A vlastně i všechny ženy, ale těch bylo mnohem míň, asi tak v poměru 9:1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová