Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
Jo bude to tak, měli jsme období líbánek, až jsem si říkala, co se to děje… bum dovolená a vše šlo z kopce…
Příspěvek upraven 17.07.24 v 20:57
@Zmrzlink píše: Více
Dovolena je zatezkavaci zkouska…oni nemaji vetsinou tolik casu…
Ale ono to muze byt zatezkavaci zkouska i pro ne
Ne vzdy je to tak idealni, byt nekde se svym protejskem a detmi 24 hodin denne..
On mi treba casto psal, ze ostatni sli na plaz a on zustal v dome, co meli pronajaty, ze chtel na chvili klid…a pak mi posilal eroticke fotky, mezitim, co se zbytek vytratil
Ale je fakt, ze nepsal tak casto, pac tam jsou vetsinou s prateli a porad byli v akci a nekam chodili a on si treba sebou vubec nebral telefon…jednou jsem mu i napsala, ze se mu ozvu, az po dovolene, ze ted stejne nema na me cas
No tak psal, ze vi, ze pise mene, ale ze se tesi z kazde me zpravy a pokusi se psat trochu vic, at pisu dal
…no ale taky to neni uplne cajk no…ale je to jen 14 dni
Ceka nas to za tyden, uz se tesim
![]()
@Sonarka píše: Více
Velice zátěžová zkouška, ale dala jsem to s grácií
Takže vím o čem mluvíš, měla jsem tu samou potřebu. Několikrát jsem měla rozepsanou zprávu, ať se ozve až se vrátí, ale udržela jsem se. Já teď vidím problém spíše v tom, že jak se vrátil, je to teď takové zvláštní, není tak paf teď ze mě ![]()
Jak kdyby jsme se odcizili po té dlouhé době, co jsme se neviděli ![]()
@tess50 píše: Více
Moc ti závidím, že se vidíte tak často!
Máte to opravdu jako vztah, kdyby jsme to tak taky měli, neřekla bych ani Píp.
@Lorre píše: Více
Když já ho potkala v nejtěžší době, byla jsem zraněná z těžkého rozchodu a zůstala jsem se synem sama. Z toho rozchodu mě dostal, já lítala na obláčku, nebyla jsem vlastně sama ani měsíc
Neumím být sama, jsem emočně vždy na někom závislá ![]()
Já vím
Ještě mi utečou nejlepší roky s nim
Také se z toho vztahu snažím vymanit, ale nejde mi to, i přes terapie na které docházím. Nikdy jsem nikoho tak nemilovala, slušně se v tom plácám.
Ja zacinala s milencem ve 34 letech…ted je mi 39…no taky mi rikaji, ze s nim ztracim cas…ale ja myslim, ze by ani nikdo jiny neprisel…a deti mam, to je hlavni…vztah nutne ted nepotrebuji, takze ja jsem s tim srovnana…zase ja ten vztah mela od 19 do tech 34, takze proc ted nebyt chvili bez vztahu ![]()
No ja ho minuly rok dala na tyden do ignoru, kdyz byl na dovolene
Ale psala jsem mu, ze se mu ozvu, az se vrati domu a psala jsem mu stejne driv
Ale byl v pohode, on je takovej pohodar no
Letos uvidim, jak to budu zvladat, ale mame dovolenou stejne, tak to mozna bude v pohode, budu taky porad v luftu se synem a nebude tolik casu ![]()
Tak ja to podle nej neplanuji…u nas je to jedno…on ma vetsinou leto zapykany s rodinou…deli se o hlidani deti a plus pak jedou nekam spolecne na 14 dni…letos to mame nahodne ve stejnou dobu…ale ja radeji teda budu mit tu dovolenou na stejno, to spis mam myslenky jinde ![]()
Jinak ted jsem si na tebe vzpomnela…pac jdu do obyvaku neco rict synovi, pak se vracim do kuchyne, kam uz nedojdu, pac mi tam ve dverich visel mega pavouk
No jeste ted se vzpamatovavam, kdyz si uvedomim, ze mi mohl spadnout na hlavu
…na tohle jedine, je dobre, mit chlapa doma
Ale syn se jich taky boji, ma to po mne a tenhle byl fakt obr…fuj… Malem jsem dostala infarkt, tak jsem po nem svihla tenisovou raketu, ze spadne na zem a dobiju ho, ale minula jsem…no takze jsme proste volali meho tatu, ktery bydli pod nami
At nam ho prijde zabit…coz se zdarilo…mne je jich pak vzdycky lito, ale ja jinak nemuzu, nemohla bych tu spat a ani jinak fungovat.
Tak v mém okolí všichni chlapi, co odešli od rodiny, to udělali kvůli milence. A vlastně i všechny ženy, ale těch bylo mnohem míň, asi tak v poměru 9:1.
To by mi taky vadilo…ale podle me to nemusi souviset s tebou…mozna spis se situaci doma…muj byl tuhle taky divnej, snad 14 dni…tak jsem mu napsala, ze mam dojem, ze na me nejak nema naladu, ani me uz asi nechce
A on na to, ze i kdyz nema nekdy naladu, ze me porad chce…
Pak se zase srovnal…podle me neco doma, protoze i mene psal, vic si asi daval pozor…a on mi rika vse, takze kdyz je pak divnej a nerekne proc, vim, ze se to tyka ji
Ale nebyva to zase tak casto, on jede vesmes porad ve stejne lajne…ja jsem naladova vic