Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17965
23.4.26 12:54
@Josef_t píše: Více

Tomu bych treba verila, kdyby mi bylo 18 a nemela zkusenosti.

Servis jako od maminky se okouka, kdyz je muz se zenou, aby mel „plny brisko“.
Chlap, jakeho potrebuju ja, je dospelej, svepravnej a umi se nakrmit sam a ne prerostene decko, co potrebuje nahradni maminku.

Rozumime se, nemam nic proti jakemukoli rozdeleni roli, pokud to 2 lidem tak vyhovuje. Kdyz chce chlap krmit zenu, at to dela, kdyz to chce delat zena, at to dela, kdyz to chteji oba vzajemne, zena a muz, at to tak maji. Ale vadi mi, kdyz to tak zena nechce mit a nekdo ji nuti do nejake tradicni role uvadenim duvodu, aby chlap neutekl. :zed:

Nerada varim a ani jeden chlap ode mne neodesel za plnym talirem jinde.
Ale pripravuju jidlo, kdyz se muj vraci pozde z prace, bylo by mi blby, aby si musel chystat jidlo sam, kdyz prijde unavenej pozde z prace, ale kdyz jsem ja dlouho pryc a on je doma, pripravi jidlo on pro mne.

Chlap zustava se zenou, kterou miluje, at se mu o brisko plne stara, nebo ne. Tecka. :D

Příspěvek upraven 23.04.26 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
23.4.26 12:56
@Luxusnixicht píše: Více

Nic jsem neviděla! Nejlepší ovšem je, pokud adresát nepochopí onen podtón. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
23.4.26 12:57
@Arturie píše: Více

Ona tvrdí, že jo, a já jí to i věřím.
Přede mnou tam byly 2 ženské - máma s dcerou, holka fakt jak proutek, prý zhubla asi 10 kilo, máma teda má pořád hodně práce, ale ta šla zřejmě z extrémní váhy.
A po mně šla hned další paní v procesu, ženská se evidentně nezastaví a viz galerie, výsledky má. Říkala, že do mojí dovči v červenci mám v pohodě zhubnuto a budu jenom udržovat, tak doufám, že má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17965
23.4.26 13:03
@Arturie píše: Více

Ano, muze byt, ze fakt s ni nespi… jen to ted proste nevis, jestli ano, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17965
23.4.26 13:19
@Lorre píše: Více

Koriandr a olivy miluji.
Zrovna jim neprekvapive :) zeleninovy salat + vajicka a rano kafe se slazenym sojovym mlekem.
Nevim co mam varit, drzim se salatu, ty delam asi kazdy druhy, treti den, pak zapekana zelenina, lusteniny, hriby, tofu, seitan a tak furt dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
23.4.26 13:22
@My Melody píše: Více

No, práve, nac si tím teď zasi.rat mozek. Buď se ke mně bude vracet a bude se to vyvijet smerem k intimite. Nebo taky ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 13:23
@Honza 12 píše: Více

Nesouhlasím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2993
23.4.26 13:27
@sirikit píše: Více

Kolik jsi platila za to vše včetně těch doplňků? Já bych tomu taky i věřila, ale myslím, že bys zhubla i kdybys tam nešla. Já těmto věcem prostě moc nevěřím. Ono je to stejně vše na tom konkrétním člověku, který chce zhubnout, kouzelnou hůlku nemají.
Mně takové snědé typy vzhledově neříkají vůbec nic a to muži i ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2993
23.4.26 13:41

Po mně chtěl jeden, abych měla kožené obleky, dělala dominu a řezala ho opaskem po jeho holé zadnici, když ne v obleku, tak abych byla nahá, když bude u toho ležet. Strčila mu do penisu menstruační tampon, to nevím, jak si to představoval, abych ho vycévkovala, pálila voskem.
Nic z toho jsem nedělala, sm mě absolutně nevzrušuje, to jde úplně mimo mě.
Ještě tedy chtěl, abych mu lízala zadek, což jsem mu tedy splnila s banánovou gumou na jazyku, rimming mám ráda, v tom problém nebyl, abych na něj ve vaně močila, pissing mi taky nevadí, ale problém je, že mi to prostě na povel většinou nejde, tedy, když někoho slyším a čumí na mě, takže jsme byli nazí ve vaně, já nad ním s holou mindou, on vzrušený a mně to nešlo, to jednou i u jednoho klienta v night clubu, mně to nešlo, on to chtěl hodně, poté hodně vyřvával dokonce přímo u majitele, že jsme podvodníci a že chce vrátit prachy, tak musela nastoupit kolegyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106345
23.4.26 13:53

Tak to se nebere jako starost, ale jako radost z doplnění toho co ti ve vztahu chybí

Ale ok beru, že pro tebe není problem ani život bez sexu ani děti ve stridavce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.26 13:55
@Klopotkova píše: Více
8o :zed: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
30823
23.4.26 14:13

Je to tak. Dýně je taky krásná nez ji rozkrojis a zjistíš co je vevnitr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30823
23.4.26 14:42

Jo vzdycky se najde nejaky exot. Proto se říká, ze výjimka potvrzuje pravidlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30823
23.4.26 14:47
@Anonymní píše: Více
:lol: po včerejším detailnim popisu od Son jak Helmutovi blafe Schwalta to Klopka jeste trumfla. Co bude dalsiho 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14827
23.4.26 14:54
@Lorre píše: Více

To bylo detailní? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...