Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8287
25.4.26 11:53
@Fukitol píše: Více

Přesně 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
25.4.26 11:54
@sirikit píše: Více

Jinak kalhoty nenosím vůbec, ani ty tepláky. Zato venku lítám s kloboukem, to zase ano. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@marin píše: Více

Ty vyndávací právě, vzala si na to hypotéku. Ta varianta na pevno je lepší a rozdíl mezi keramikou a klasickými kovovými není tak moc poznat. V některých případech je možné to nalepit za zuby. Já je měla jako puberťák a krásně to zuby srovná, když nebude vyloženě čuně a normálně čistit, tak je to lepší nalepit normálně, dokonce na dentální hygieně mají na to speciální stroj na čištění rovnátek a v dospělosti tam lepí takový neviditelný drátek, aby se to nerozjelo zpět, už jsem to viděla i u dětí ten drátek.

• Citovat
  • Upravit
29627
@xiaxxx píše: Více

Dceři vadí všechno, takže ty drátky to by nedala. O estetiku by jí v případě pevných rovnátek nešlo. :lol: Na takovéto věci je hodně citlivá. I rozkapávání očí byl vždycky boj. Oblečení nosí všechno jen volné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8287
25.4.26 11:57
@Anonymní píše: Více

Njn já si myslím, že si to zasloužila :think:…chtělo by to chtělo číst pozorněji než si rýpneš…akorát pak shodíš sama sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
25.4.26 11:57

Úplně nechápu, kdy se to přehouplo od absence estetických zákroků ke špinavému triku… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14876
25.4.26 11:58
@marin píše: Více

No a ony ty keramicke zámecky jsou sice neviditelne, ale aby udrzely drátek jako ty kovove, musi byt větší. Dcera si zvykaka cca 14 dni… Tak u vás asi nejlepší volba opravdu ty plastové. A jak budou řešit ty zuby jak jsi psala. To ji udělají implantaty? :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
25.4.26 11:59
@Venetia píše: Více

Metoda ani ty hlody nedočíst, osrdíčkovat a nadšeně souhlasit je výborná, vřele doporučuju.
Ono je to většinou na čas ukonejší. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8287
25.4.26 11:59

Cos tu ale předváděla ty bylo trošku něco jineho než o čem psal Fuki… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14876
25.4.26 12:01

Dratek se uz dává za zuby myslim skoro vždy. Jinak se zuby rozjíždí zpatky zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 12:03
@Adull píše: Více

Nemyslím

• Citovat
  • Upravit
106252
25.4.26 12:03
@sirikit píše: Více

Tak ono je hlavně jedno, jestli tě někdo zaujme nebo ne
Já, se třeba doma taky nemaluju a mám tu bordel
Návštěvy se musí hlasit, jinak to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8287
25.4.26 12:05
@Monicka36 píše: Více

A navic si řekneš, ze teď si je nevzemeš protože…a pak protože :D :D ale na druhou stranu fakt lepší než drátky…jak na údržbu, tak na bolest…I kdyz to taky bolí né, že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.26 12:06
@Adull píše: Více

Už jsem to dnes jednou psala, záleží na tom, kdo to posuzuje a na jeho pohlaví evidentně taky a na celkové situaci vůbec ;) Já si přiznat chybu umím, nevím jak ty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29627
25.4.26 12:07
@xiaxxx píše: Více

Budou muset. Kdyby to byly pevné, tak by to asi roztahovaly ty zuby po celé puse i včetně osmiček. Ono totiž vepředu má zuby po stranách dole přes sebe. Ale bylo by to na delší léčbu, ty neviditelné prý tak rok a půl. A ty implantáty by tam dávaly až potom, až by byly zuby srovnané.

Příspěvek upraven 25.04.26 v 12:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová