Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Jinak kalhoty nenosím vůbec, ani ty tepláky. Zato venku lítám s kloboukem, to zase ano. ![]()
@marin píše: Více
Ty vyndávací právě, vzala si na to hypotéku. Ta varianta na pevno je lepší a rozdíl mezi keramikou a klasickými kovovými není tak moc poznat. V některých případech je možné to nalepit za zuby. Já je měla jako puberťák a krásně to zuby srovná, když nebude vyloženě čuně a normálně čistit, tak je to lepší nalepit normálně, dokonce na dentální hygieně mají na to speciální stroj na čištění rovnátek a v dospělosti tam lepí takový neviditelný drátek, aby se to nerozjelo zpět, už jsem to viděla i u dětí ten drátek.
@xiaxxx píše: Více
Dceři vadí všechno, takže ty drátky to by nedala. O estetiku by jí v případě pevných rovnátek nešlo.
Na takovéto věci je hodně citlivá. I rozkapávání očí byl vždycky boj. Oblečení nosí všechno jen volné…
@Anonymní píše: Více
Njn já si myslím, že si to zasloužila
…chtělo by to chtělo číst pozorněji než si rýpneš…akorát pak shodíš sama sebe.
Úplně nechápu, kdy se to přehouplo od absence estetických zákroků ke špinavému triku…
![]()
@marin píše: Více
No a ony ty keramicke zámecky jsou sice neviditelne, ale aby udrzely drátek jako ty kovove, musi byt větší. Dcera si zvykaka cca 14 dni… Tak u vás asi nejlepší volba opravdu ty plastové. A jak budou řešit ty zuby jak jsi psala. To ji udělají implantaty?
.
@Venetia píše: Více
Metoda ani ty hlody nedočíst, osrdíčkovat a nadšeně souhlasit je výborná, vřele doporučuju.
Ono je to většinou na čas ukonejší. ![]()
Cos tu ale předváděla ty bylo trošku něco jineho než o čem psal Fuki… ![]()
Dratek se uz dává za zuby myslim skoro vždy. Jinak se zuby rozjíždí zpatky zas.
@sirikit píše: Více
Tak ono je hlavně jedno, jestli tě někdo zaujme nebo ne
Já, se třeba doma taky nemaluju a mám tu bordel
Návštěvy se musí hlasit, jinak to nejde
@Monicka36 píše: Více
A navic si řekneš, ze teď si je nevzemeš protože…a pak protože
ale na druhou stranu fakt lepší než drátky…jak na údržbu, tak na bolest…I kdyz to taky bolí né, že ne…
@Adull píše: Více
Už jsem to dnes jednou psala, záleží na tom, kdo to posuzuje a na jeho pohlaví evidentně taky a na celkové situaci vůbec
Já si přiznat chybu umím, nevím jak ty ![]()
@xiaxxx píše: Více
Budou muset. Kdyby to byly pevné, tak by to asi roztahovaly ty zuby po celé puse i včetně osmiček. Ono totiž vepředu má zuby po stranách dole přes sebe. Ale bylo by to na delší léčbu, ty neviditelné prý tak rok a půl. A ty implantáty by tam dávaly až potom, až by byly zuby srovnané.
Příspěvek upraven 25.04.26 v 12:09