Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23980
30.4.26 09:43
@My Melody píše: Více

Hele, ale my Helmuta dlouhodobe kritizujem i v uzavrence. To není tak, ze všechny jen pritakavame. A Son moc dobře ví, ze má na lepsiho. Ake když lepší chlap neni, tak se drží aspoň tohohle. Láska se zabiji laskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30747
30.4.26 09:43
@Velryba černá píše: Více

Fajn 8). Ja se jdu podívat na kytičky :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6048
30.4.26 09:44
@sirikit píše: Více

No ať dychtí. Já tady rozhodně nic sdilet nebudu.
Taky to celé může být debakl, pač se mu nebude líbit moje barva nehtů a já se budu bát motorky. Takže zachovávam klid a informace nehodlám psát na sklo pro potěchu kolegyň ;)

Příspěvek upraven 30.04.26 v 10:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
30.4.26 09:46
@Venetia píše: Více

Hele teď je spokojená. Tehdy nebyla. V rámci možností to vedla, jak nejlíp to šlo. A klobouk dolů, že to všechno tak ustála. Potom, co jí manžel dělal. Z toho by se jeden zcvoknul. A ona to dala. Smekám klobouček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
30.4.26 09:48
@Honza 12 píše: Více

Nevnímám to jako extrémní, ona ta negativa celého setkání předtím nevnímala. O to hůř se to pak na člověka sesype, celé to začne vnímat úplně jinak a s tím souvisí i reakce. Jestli bych jí přála něco plnohodnotnějšího? Samozřejmě přála, ale je na něm nějak zaseklá a evidentně to nedokáže utnout ani navzdory tomu, že to celé někdy vidí dost zřetelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
30.4.26 09:52

No a to je to. Jestli to někdy vidí dost zřetelně, že to stoj za prd. Tak nám nemůže namlouvat, jak je to skvělý, to si dost odporuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1007
30.4.26 09:57

Bereš to moc technicky, Son se prostě houpe na celé emoční škále. Není jí lhostejný, pořád si to bez něj neumí představit, není připravena do toho seknout. A za něj nemohu hovořit vůbec, neznám ho. I kdybys to bral tak, že potřebuje jeho zprávy, prostě je to něco, co pořád potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
30.4.26 09:59
@Arturie píše: Více

Ja myslm, ze nema zatim na lepsiho chlapa, pokud muzu byt uplne otevrena, na lepsiho chlapa bude mit, az se emocne zbavi „helmutismu“, coz se postupne pomalu deje, ale jeste neni v tom bodu.
Kdysi jsem si myslela, ze ma na lepsiho, ale jak uz dlouho ten pribeh ctu a jak je v tom zasekla, z toho pribehu krici, ze to neni o muzich, to neni o Hemutech, ale o ni samotne, o sebeucte, o tom, co si k ni muzou muzi dovolit… a dokud se to vnitrne nastaveni nezmeni, bude se v tom machat dal, nebo si pritahne dalsiho Helmuta.
Honza napsal, ze kdyz si muz nevazi zenu, je to na houby, v te vete je hodne receno o pribehu Son… muzi si nevazi zenu, ktera necha sebou takhle zametat a necha si veset buliky na nos… jak ten pribeh dlouho ctu, jak je v tom zasekla a jak se k ni muzi chovaji, to je neco tak extremni, ze si myslim, ze ji to ma neco naucit… a dokud tomu clovek neporozumi, placa se v tom dal.

Příspěvek upraven 30.04.26 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
30.4.26 10:05

Tohle vidím po tolika letech taky. Vlastně píšeš to co já. Ale je to něco tak extrémního, co si ani Son nezaslouží. Vlastně, tohle si nezaslouží nikdo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30747
30.4.26 10:09

Son to bere tak, ze v tento moment ma to nejlepsi a je lepsi mit Helmuta, nez nic. Nehledí do budoucnosti ze by ‚mohla mit‘. To je o nastavení kazdeho z nas :nevim:. Souhlasim tady s tim, ze aby našla lepsiho, musi helmuta nekdo nasilim vystipat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30747
30.4.26 10:12
@Anonymní píše: Více

Jsem divnej kdyz jsem si koupil znova stejne boty jako pred 2 rokama? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
30.4.26 10:19

Tak sak to bylo posledne hezky videt. Son mu dva krat pise a prosi o odpoved, Helmut zahra Son na city, jaky je chudak, zla ex mu ublizuje, katastrofa, bez penez, musi asi k mamince, Son reaguje jak Helmut potrebuje, vystrasi se a jeste mu nabidne pomoc, aby prisel bydlet k ni, odpusti, zas na chvili zapomene na sve potreby smerem k Hemutovi a jede se dalsi kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.26 10:46
@Lorre píše: Více
:zed: ale taky tam smrděj :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
30747
30.4.26 10:56
@Anonymní píše: Více
:mrgreen: tim chces rict co? :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36160
30.4.26 11:03
@tess50 píše: Více

Hele, a nechceš přestat sem dávat reporty, ať si všichni trhnou? :cert: Dospělá rozvedená ženská bude vysvětlovat a zdůvodňovat své kroky protože někdo neuznává jiné chování než svoje vlastní?! :zed: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová