Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29630
7.5.26 18:40
@My Melody píše: Více

Pití taky jen v nouzi nejvyšší, nemám to ráda od někoho pít. Brambůrky nebo bonbóny to mně nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3859
7.5.26 18:41
@Luxusnixicht píše: Více
:hug: Radši Chorvaty. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3859
7.5.26 18:42
@jege píše: Více
:mrgreen: To bych se styděla ;) Znáš lidi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23982
7.5.26 18:43
@jege píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23982
7.5.26 18:49

Tohle mi udělal Anglan. Přitom mezi nama už leta nic nebylo, leda tak v jeho hlavě. Že si musí srovnat život. Labil. Tak jsem si ho blokla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2944
7.5.26 18:59
… ale mezi vámi toho bylo hodně, za ty roky to nevymažeš, i to, že jste pokaždé měli anál :srdce:, to jsou vzpomínky, kdyby manželka jen tušila, jak jste si byli blízcí, že jste si užívali análek (_._)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29630
7.5.26 19:07

Andy s Helmutem od sebe opisovali. ;) Rozlučkové setkání, pak tvoje fotky a konec. :lol: Uvidíš, co za typa to bude ve středu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
7.5.26 19:16
@Arturie píše: Více

No mně to nakoplo, abych šla raději rychle milenci napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.5.26 19:34
@Klopotkova píše: Více

Jo :D :pankac: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.5.26 19:37
@Arturie píše: Více

No, nechapu to…srovnavat si mohl i se mnou za zady…zase tolik jsme si nepsali…o vidani nemluvim…ja teda taky kdysi to ukoncila s Exmilencem, abych zachranila rodinu…ale tam mi to bylo prikazano a Ex nade mnou sedel a musela jsem ukazat i dukazni zpravu…no a stejne jsem to vydrzela asi 14 dni :oops: Ale prosit se teda o nic nebudu…nechavam to byt. A treba ve stredu bude jiskra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
7.5.26 19:40
@Venetia píše: Více

A proč tak najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.5.26 19:42

Nečetla jsem to tu, tak asi nejsem v obraze…s Helmutem je konec? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Centropen
7.5.26 19:42
  • Citovat
  • Upravit
14751
7.5.26 20:09
@Adull píše: Více

No..vcera jsem mu psala zpravu, co me trapi, ze to od naseho setkani je divne, ale dobre, ze chapu, ze ma ted nejake problemy doma, ale ze mam navic i podezreni, ze ma ve meste sve firmy jeste jinou milenku…atd…no odpovedel dnes v poledne…ze tam zadnou nema a ze porad nema telefon v ruce a bla bla a ze chape, ze jsem na nej obcas nastvana, ale ze to ted zrovna nepotrebuje, ze to ma doma hodne spatny a potrebuje pauzu v psani mezi nami…a ze jsem uzasna a ze je skoda te dalky a dalsich okolnosti a ze jakmile se u nej situace zmeni, tak mi napise a pokud uz ho nebudu chtit, ze to pochopi…takze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.5.26 20:14

Takže si chce nechat zadní vrátka.. jak typický :think: Já bych se s ním rozloučila a napsala ať si žije blaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová