Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30750
16.5.26 01:07
@Luxusnixicht píše: Více

No proto 8), navíc ono je lepsi jestli necítís nějakou šílenou chemii jako treba s Andym. To nikdy nedopada dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14738
16.5.26 01:28
@Lorre píše: Více

Hm..to už vím :jazyk: I když s Helmutem taky šílená chemie nebyla :lol: :jazyk: Alespoň ne hned… takže asi uvidíme časem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30750
16.5.26 01:56

Vsak on te zivot jeste naučí, Alžbětko :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14876
16.5.26 07:36
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14876
16.5.26 07:38
@Lorre píše: Více

Ty mi porad pripominas, jak jsem na te minule akci s tebou tančila na stole ve spodnim pradle vid :oops:. Tak treba bych to uz neudelala… Mozna :think:. Ale vzdyt tenkrat jsi mi ty nejvic tleskal 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
16.5.26 09:39

Tohle je to, o čem jsem ti pořád psala, že ztrácíš čas.
Když jsi s někým ve vztahu na dálku, ještě ke všemu zadaným, každá blbost je obr zážitek, kterému přisuzuješ extra význam.
A pak se začneš stýkat s někým nadějným real, a najednou máš během pár týdnů víc společných zážitků, než s pisálkem za deset let.
Nějaké exmilencovy fantazie, kterak si na dovolené na Korsice nebo v Albánii představoval, co by tam se mnou všecko dělal (a moji odpověď na mail si přečetl až v pondělí v práci) úplně ztratily význam v kontrastu s realitou, ve které jsme se s Myšákem koupali v nádherným rybníku mezi lesy a zatímco jsme se pak muchlali na dece, moje štěně mu okousalo brejle. :zed: :zed: :mrgreen: Z čehož on nedělal žádný problém, čímž u mě docela vyrostl. :palec:
Milion úplně obyčejných věcí, které s „reálem“ můžeš mít bez složité logistiky a konspirací, kdykoli se ti zachce, a není to nuda, protože můžeš posouvat laťku zážitků, jak ti fantazie dovolí. Můžete improvizovat a realizovat bláznivé spontánní nápady, protože toho člověka máš blízko, a žádná manželka ti neškrtá v plánech. Distanční vztah se ženáčem sebou nese spoustu limitů, které ve vztahu dvou svobodných lidí vůbec nepotřebuješ řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30750
16.5.26 10:00
@xiaxxx píše: Více

No tanec :roll:, byla si zas nalita jak květináč a tvůj tanec se skládal akorat z pohybu pro udržení rovnováhy. Tleskal sem ti, abych te donutil konečně slezt :roll:. Navic na tvoje stahovací prádlo asi nikdo nebyl dvakrát zvedavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
16.5.26 10:08

Super, mam radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6386
16.5.26 10:29
@sirikit píše: Více

Krasne napsano Sirikit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
16.5.26 10:31
@Andelskej_Satan píše: Více

Vyzkoušeno za vás. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36189
16.5.26 10:55

Njn, všechnu smetanu slízneš za nás! Co by někteří z nás za to dali, kdyby se na té dece mohli muchlovat oni - s Myšákem. Teď večer neusnu! :cert: :zed:

:jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
16.5.26 11:20
@jege píše: Více

Ještě máme mladýho, krásnýho, ten se nezakecá! 8)
Chceš kontakt? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36189
16.5.26 12:07

Díky, ale změnu orientace si asi nechám až do příštího života. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8292