Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
No proto
, navíc ono je lepsi jestli necítís nějakou šílenou chemii jako treba s Andym. To nikdy nedopada dobre.
@Lorre píše: Více
Hm..to už vím
I když s Helmutem taky šílená chemie nebyla
Alespoň ne hned… takže asi uvidíme časem…
Vsak on te zivot jeste naučí, Alžbětko
![]()
@Lorre píše: Více
Ty mi porad pripominas, jak jsem na te minule akci s tebou tančila na stole ve spodnim pradle vid
. Tak treba bych to uz neudelala… Mozna
. Ale vzdyt tenkrat jsi mi ty nejvic tleskal
.
Tohle je to, o čem jsem ti pořád psala, že ztrácíš čas.
Když jsi s někým ve vztahu na dálku, ještě ke všemu zadaným, každá blbost je obr zážitek, kterému přisuzuješ extra význam.
A pak se začneš stýkat s někým nadějným real, a najednou máš během pár týdnů víc společných zážitků, než s pisálkem za deset let.
Nějaké exmilencovy fantazie, kterak si na dovolené na Korsice nebo v Albánii představoval, co by tam se mnou všecko dělal (a moji odpověď na mail si přečetl až v pondělí v práci) úplně ztratily význam v kontrastu s realitou, ve které jsme se s Myšákem koupali v nádherným rybníku mezi lesy a zatímco jsme se pak muchlali na dece, moje štěně mu okousalo brejle.
Z čehož on nedělal žádný problém, čímž u mě docela vyrostl. ![]()
Milion úplně obyčejných věcí, které s „reálem“ můžeš mít bez složité logistiky a konspirací, kdykoli se ti zachce, a není to nuda, protože můžeš posouvat laťku zážitků, jak ti fantazie dovolí. Můžete improvizovat a realizovat bláznivé spontánní nápady, protože toho člověka máš blízko, a žádná manželka ti neškrtá v plánech. Distanční vztah se ženáčem sebou nese spoustu limitů, které ve vztahu dvou svobodných lidí vůbec nepotřebuješ řešit.
@xiaxxx píše: Více
No tanec
, byla si zas nalita jak květináč a tvůj tanec se skládal akorat z pohybu pro udržení rovnováhy. Tleskal sem ti, abych te donutil konečně slezt
. Navic na tvoje stahovací prádlo asi nikdo nebyl dvakrát zvedavy
@sirikit píše: Více
Njn, všechnu smetanu slízneš za nás! Co by někteří z nás za to dali, kdyby se na té dece mohli muchlovat oni - s Myšákem. Teď večer neusnu!
![]()
@jege píše: Více
Ještě máme mladýho, krásnýho, ten se nezakecá! ![]()
Chceš kontakt? ![]()
@sirikit píše: Více
Díky, ale změnu orientace si asi nechám až do příštího života.
![]()