Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stock píše: Více
Malina se vnímá jako velmi inteligentní a integrovaná osoba. Píše, že rozumí a chápe, že její odpůrci v této diskuzi nemají kapacitu na to ji pochopit, nejsou schopni inteligentní hádky a tak podobně. Přesto, že jí “lidé pod její úroveň” dávají najevo nevraživost a nechuť, neustále si žádá jejich pozornost, vybízí je k reakci na svou osobu a donekonečna jim strká pod nos svoje “sebevysvětlení”, na základě kterého si žádá omluvu. Nechá vygenerovat “jak já přemýšlím” a pošle to Jegemu, který podle ni nemá dostatečnou kapacitu na debatu, aby to “konečně pochopil”. Argumentačně je slabá, když se celá diskuze věnuje AI a je zřejmé, že mluví o nějaké formě chatu, do rozjeté debaty Jegemu sdělí, že ona narozdíl od něj AI využívat umí, na úpravu fotek. Snaží se urazit, ale ani na to prostě nemá. Není její snaha o pozornost a reakce lidi, o kterých má “jasný úsudek” zvláštní?
@Anonymní píše: Více
No normálně
Musi doložit svou zdravotní nezávadnost a odevzdat společně s vyplnenym vstupním dotaznikem
@Luxusnixicht píše: Více
Nepsala jsi, že na sex musíš být zamilovaná?
@Venetia píše: Více
A nebylo to už včera, předevčírem, zítra? U Son je to každý den jinak.
![]()
Vsak uz zacina byt
, Martin profesionálně jde z mety na metu ![]()
Někdo tady psal, že na třetí schůzce je to ten správný čas, tak si bere rady k srdci.
![]()
Vážně tu ještě někdo zkoumá, zda slova Son mají nějakou konzistenci nebo logiku
![]()
@Alterna píše: Více
Muzu neco navrhnout?
Pokud chceme diskutovat slusne, bez faulu ad hominem, zkusme nemluvit o nekom ve treti osobe, jakoby tady nebyl, mluvit ponad neci hlavu, jakoze nekoho pomlouvame, kdo tady neni, ale vime moc dobre, ze on si to precte a o to v podstate jde, je nechutnost. Muzes ale tu kritiku napriklad adresovat primo Maline, v pripade, ze te poprosi o analyzu sve osoby.
Ohledne toho konflitku Jege+Malina+ dalsi, do toho my nevidime, tahne se to z jejich uzavrenky, my to tady tezko objektivne posoudime.
Nekdy se tomu mluveni ve 3 osobe ponad neci hlavu clovek nevyhne, ale snazim se to vedome omezit, ja tady napriklad muvim kriticky ve treti osobe k Son, kdyz pisu o Helmutech, protoze ona tady dlouhodobe rozebira svuj problem a kdyz analyzujeme Helmuty+ Son s dalsimi, nemuzu to vzdy adresovat primo ji. Ohledne vztahovych problemu, ktere tady nekdo resi a souhlasi s analyzou sve osoby v kontextu reseni sveho vztahoveho problemu, nebo k trollum, je to jina vec.
@Luxusnixicht píše: Více
Zda se mi, zes psala, ze potrebujes k sexu lasku, bud si to blbe pamatuju, nebo neco se zmenilo a mas uz jiny pristup?
@My Melody píše: Více
Rozumím, ale mě zajímá názor Stock na chování Maliny. Stock ji obhajuje, Stock se ptám. Nevnímám jako nechutnost v podstatě opsat Malinino vyjádření a zeptat se toho, kdo ji obhajuje, jak to vidí. Malinu nebudu urážet, zesměšňovat, ani pitvat její osobnost. Napsala jsem fakta a na ta se Stock ptám. Z mé strany nejde o kritiku, ač se často nabízí jako první vysvětlení.
Edit: pokud v mém textu bude chtit vidět kritiku a něco nevhodného, tak pravděpodobně uvidí. Záměr to není.
Příspěvek upraven 23.05.26 v 11:20
Mě by zajímalo když už s někým takto spíte ze seznamky nebo máte milence, jak si ověřujete zdraví aby to bylo slušné?