Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Jen ji neodrazujte
, at s nim ma sex, vsak to je zdánlivě nejnormalnejsi clovek po 20 letech, co o ni jeví uprimny zajem. Libi se mu s nim, rozhovor jde sam od sebe, libani se ji tez libilo, co chces vic
. Aspon konečně Alžbětka pozna ‚normalnost‘
![]()
@My Melody píše: Více
Samozřejmě, že se změnilo. Je nový den = nový názor!
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Napadlo mi, ( protoze jemu verit nejde a muze ti nakecat cokoli), ze Helmut si dal rozluckove 2 dni, protoze vedel, ze ti da kopacky, ze to muze byt i opacne a ne ze ti dal kopacky, protoze diky 2 dnum se neco prevalilo. No ale pravdu se asi nedovis, ten bude lhat porad..
V kazdem pripadu bude uz jen lip
a myslim, ze raz budes slavit a tesit se, ze Helmut je minulost. Je taky moznost, ze jednou si budes triskat hlavu nad Helmutem
, jak ja s prvnim ex, jsem mela hlavu otriskanou. A po rekonvalescenci z toho vztahu jsem zazivala total stesti, ze ex je minulosti a ze v mem zivote nema vic vubec, vubec zadny misto.
@Lorre píše: Více
Zase nedělej z jedné večeře a růže závěry.
![]()
@Arturie píše: Více
Tak už jsem u více osob zjistila, že to není tak žhavé, jak tvrdí.
Tak mne tohle zajímá.
@Lorre
Son neodrazuju, myslim, ze pokud je M. fajn chlap, byla by to dobra vec, muze ji to pomoct si uvedomit, ze neni odkazana na helmuti parodie na chlapy a ze jsou i jine kategorie muzu. Jen bych byla opatrna, kdyz je ted Son po rozchodu, muze si v tom rozpolozeni snadneji nebehnout na dalsiho blba.
@Venetia píše: Více
Myslím si, že u lidí, kteří se řídí svými emocemi a okamžitými pocity nemá smysl zkoumat, co říkali včera ![]()
Oni takto něco „cítí tady a teď“ a co bylo včera, už vůbec neplatí ![]()
@Alterna píše: Více
Ahoj, neznám tě, ale ty ses koukám pasovala na někoho, kdo zná mě
Jsem tu dva roky už
a musím říct, že jsem tu potkala lecos. Abych byla upřímná, tak jako inteligentní se opravdu poslední dobou vnímám, už bylo na čase, protože když jsem sem přišla, vůbec to tak nebylo
, bála jsem se cokoliv napsat a všichni mi připadali jako komunikační ninjové. To, co jsi tu popsala je druh pasivní agresivity, ke které občas sklouznu, když je na mě někdo hnusnej a snaží se ublížit, což vnímám samozřejmě jako špatnou věc, ale speciálně tady neplatí, on do mě kamenem, já do něj chlebem, prostě to nejde a občas si ty ruce od tohohle bahna ušpiním, jsem tak nastavená, že se radši (obrazně) poperu, než abych si nechala s prominutím s.rat na hlavu. Ty lidi, co tu vykřikují, jak jsem hrozná jsou tři nebo čtyři, celkem se tu bavím asi s patnácti lidmi
Jejich chování není nic moc, ale to jde za nima a jejich svědomím, ostatně obrázek si udělá každý podle toho s kým sympatizuje
Jegeho jsem měla ráda, byla jsem s ním v uzavřence, bavili jsme se o osobnostních typech a narazila jsem na to asociativní myšlení, tak jsem mu to poslala, to je celý, aby pochopil, že existují lidi, kteří uvažují jinak. Co se argumentace týče, tak já se opravdu držím zkusit psát na hnusné příspěvky bez urážek, jestli to hodnotíš tak, že na to nemám, tak mi to vůbec nevadí, protože pustit se nekontrolovaně do hádek fakt nechci a už vím, že to umím. Jo a tohle tvé vystoupení beru jenom jako slabej pokus o rýpnutí pod žebra, zeptej se Lorreho, jak na to ![]()
Tak co…?
LX držím palce…
Testy… To je legrace, vždycky jsem měl v situaci, kdy to z mého pohledu nemělo logiku, ale ze zdravotního ano. Takže furt mám…
I když, po dvou letech už je to asi neplatný..:lol:
Jinak asi hned, z vlastní iniciativy, pak je to takový… až trapný.
![]()
Minulý týden stála na Palackého sanitka s dobrovolníky proti AIDS / STD tak to chtělo…
![]()
Tak vyjádření stock by mě zajímalo taky, ale tam je ticho po pěšině
@Venetia píše: Více
Ano, tak to v minulosti vzdy bylo…jenze clovek mini a Helmut meni…ja ho chci dostat z hlavy, to je pro me ted to hlavni…a udelam cokoliv, co mi pomuze, zkusim vsechno…stal se ze me stroj. A treba ani nic nebude na pristi schuzce…je to jen predpoklad. Uz jednou jsem tohle zkousela bez zamilovani na silu a neslo to…takze treba to nepujde ani ted. Ale ted mam dobrou motivaci.