Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
222
23.5.26 14:52

@My Melody Malá poznámka. Někdo, kdo zná její dřívější přezdívku, může si to tu klidně ty dva roky číst, aniž by přispíval ;)
Tohle JE veřejná diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17935
23.5.26 14:54

@M_Vladim
Pridavam se, vsechno nejlepsi Vladimirum. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.5.26 14:57
@My Melody píše: Více

Lidem to neuniká. Řve to z toho na sto honů. Nevidim v aktuální diskuzi ani jednoho uživatele, který by neměl schopnost to rozeznat. Unika to Malině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29630
23.5.26 15:12
@sirikit píše: Více

V týdnu jsem neměla čas zareagovat (práce, zkoušky). Já jsem šla studovat ne, že bych to potřebovala, Bc. mně k plné kvalifikaci stačí. Teď si dodělávám navazující magisterské a plním si tak jeden ze svých snů. Studuji kombinovaně při práci vlastně všechny školy a typy studia v průběhu let. Spolužáci jsou různého věku i stejně staří, jak já. Je tam fajn parta lidí, s některými se určitě budeme scházet dál. V dnešní době je to studium úplně o něčem jiném, materiály se sdílí, AI… V podstatě dost lidí je z oboru, takže je to kolikrát při přednáškách a seminářích o výměně zkušeností. Teď už mě čekají státnice na podzim. A psaní diplomky, z toho mám největší hrůzu, zatím mám jen část výzkumu. Nerada něco sepisuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37059
23.5.26 15:13
@My Melody píše: Více

Díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29630
23.5.26 15:14
@M_Vladim píše: Více

Všechno nejlepší k svátku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37059
23.5.26 15:19
@marin píše: Více

Díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14745
23.5.26 15:22
@Venetia píše: Více

Určitě je zásadní…bez toho pokračovat nebudu…zatím ale čekám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14745
23.5.26 15:25
@Lorre píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36191
23.5.26 15:50
@Arturie píše: Více

Přesně. Mě také neštve, když je někdo hloupější, nešikovnější anebo má delší vedení, ale šíleně mě točí, když si přitom myslí, jak je chytrý, šikovný, důvtipný a snaží se mě nějak přechytračit a mou shovívavost bere jako slabost anebo hloupost. To jdu do vývrtky a dotyčný to potom schytá naplno. :cert:

Malinu jsem dlouho litoval, že za své emocionální přemety a, na rovinu řečeno, hloupé uvažování sama nemůže, protože jednak je zaslepená city a jednak asi bude trochu jednodušší, za což také tak úplně nemůže. :think:

Když se ale taková osoba, která hodně věci sama plně nechápe, začne angažovat v obraně jiných osob, kterým přitom vůbec ubližováno není a které jsou schopné se bránit samy, která se přitom chová se jak slon v porcelánu a ničí kolem sebe věci, o kterých nemá ani šajnu a navíc se neustále chlubí svou inteligencí a vedeckou kariérou, přičemž nezná ani základní školní látku a která se na nedostatečné úrovni současné AI se mnou před pár měsíci naprosto shodla anebo se, jak je jejím zvykem, tak alespoň tvářila, tak nemůže z mé strany čekat nejakou další shovívavost, tím spíše, když do toho sama neustále vrtá a šťourá. :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14745
23.5.26 15:51
@Dakota J píše: Více

No on říkal, že bývalce se nepovedlo, ho vykrmit a že jeho táta je taky hubenej 😅 Tak budeme jako Heduš a Ludánek :lol: Ale zase je to lepší, než aby měl pivní panděro jak v 9 měsíci :jazyk: Snad se trochu časem obalí :mrgreen:
Jo no máš pravdu…co k tobě nepatří, neudržíš..a holt s Helmutem to bylo komplikované…ale já bych to ukončit stejně nedokázala, to musel jedině on. A je pravda, že s ním by to nikam dál nevedlo…bylo by to pořád takové, jako do teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
23.5.26 15:57

Malině se tu podle mě dostalo dost kvalitních a konstruktivních rad a to opakovaně a mnohokrát. Tady s ní lidi mají fakt svatou trpělivost. Vše bylo marný, nevzala si z toho nic. Navíc vše si brala osobně. Takže já tu situaci vidím docela jinak, než, že by jí tady bylo vytrvale ublížováno, spíš naopak - žádná sebereflexe se nedostavila.
Ale vidím to tak, že holt se vtira pro získání pozornosti, hluboké psychoanalýzy bych v tom nehledala.
Jo a aby se v tom člověk zorientoval, není nutné číst 1000 stránek, stačí tak tři nebo čtyři :lol: nebo přijít sem jednou za čtvrt roku, tady se totiž nic nemění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.26 16:06
@Alterna píše: Více

Já ale o to neusiluju, vlastně nad tím ani takhle neuvažuju, prostě jen na ně reaguju, protože mám pocit, že je to lepší cesta, než si to od nich nechat líbit a speciálně tyhle lidi se rádi po někom vozí a to mi vadí :nevim:. Samochvála vždycky smrdí a vždycky když mi to ujede, tak si říkám, jak jsem pitomá, že jsem se nechala vyprovokovat, ale zlepšuju se, snad :mrgreen:
Jinak z logiky věci máš pravdu v tom, že pokud hodnotím ty lidi pod svoji úroveň, tak nedává smysl se trápit tím, co si o mně píšou, jenže já takhle žádného člověka nevnímám, že by byl pod moji úroveň, to je tvoje interpretace, já se bavím se všema a baví mě právě diskuze s rozmanitým spektrem osobností, protože mě to učí líp s lidmi komunikovat a vycházet a to považuju za dobrou věc do reálu, protože mě to živí. Tohle vlákno nikomu nepatří a já do něho můžu přispívat stejně jako ostatní a reaguji taky podle aktuálního rozpoložení, dost často se tu i nasměju. Cizí jsou tu všichni, já jsem jinak vnímavá než ty a v tom tvém psaní bylo emoční podbarvení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.26 16:11
@jege píše: Více

Právě proto jsem ti to psala, aby sis to uvědomil. ;)

• Citovat
  • Upravit
24724
23.5.26 16:13
@Alterna píše: Více

Nemyslím si, že se v této debatě dostaneme dál. Snažila jsem se jasně říct, že má slova nebyla míněna jako útok. Zdá se, že situaci vidíme velmi odlišně, a to je v pořádku. Nemyslím si, že pokračování debaty vede někam konstruktivně. Nechtěla jsem nikoho napadnout a nelíbí se mi, když mně a Merunce připisujes motivy, nebo úmysly, které nejsou pravdivé. Řekla jsem, co jsem chtěla říct, a v téhle debate nebudu pokračovat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová