Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nezlob se, už to dost dobře popsala Alterna. Nechápu, proč to mám po ní opakovat a přepisovat. Zkus přečíst její dnešní příspěvky znova, třeba ti to sepne.
A pokud nesepne, nedá se nic dělat. ![]()
23. května
Japonsko testuje nový superletadlo – mnohem rychlejší než Concord.
Japonsko vstupuje do boje o superletadlo budoucnosti. V novém testu japonská kosmická agentura JAXA otestovala technologii pro let rychlostí Mach 5.
Od posledního letu Concordu v listopadu 2003 se mnozí snažili znovu spustit myšlenku komerčního letadla s rychlostí nad rychlost zvuku, ale nikomu se ji zatím nepodařilo uvést na trh.
Grafická ilustrace toho, jak by letadlo mohlo vypadat. (Foto. JAXA)
![]()
Jo, vím, nejblíže je pravděpodobně americká společnost Boom Supersonic…
@Ephemeral píše: Více
Nojo, vidím jen obyčejný lynč
jak si tu nedávno psala, to se tu opakuje pořád..
Bylo to učivo ZŠ, které bohužel také moc neovládám, jelikož elektrické a magnetické jevy nám blbě vysvětlovali a co jsem tenkrát zmeškal, už jsem nikdy nedohnal, ale o to ani nešlo. Šlo o tom, žes dobře věděla, že jsem to řešil přes 4 různé AI a od každé jsem dostal trochu jiný vysledek s tím, že některé byly přímo opačné, takže kdybych si hodil mincí, tak jsem na tom stejně.
Nakonec jsem si to musel nastudovat sám a přes různá výuková videa si ozřejmit, jak je to správné, takže když jsem správně pochopil princíp, tak pak bylo řešení triviální.
Pokrytectvím je, že před pár měsicí ses se mnou pohoršovala, jak jsou ty AI nedokonale, že nedokáží jednoznačně vyřešit tak jednoduchou a jednoznačnou věc, a nyní tu píšeš, že nedokáží AI používat. ![]()
@zmrzlik píše: VíceŽe se v létě budeš muset obejít bez jahod se šlehačkou? To snad ne, snad mě nějaký ten moribundus tak lehce neskolí.
@jege píše: Více
A nebudeš se zlobit, když budu chtít borůvky?
Včera jsem měla s mascarpone a bylo to výborný
Ty jsi přece silnej jako Herkules
![]()
@Anonymní píše: Více„Smrdíť mi česká dušě právě jako umrlá kussye.“/Dalimilova kronika
Tohle je mimochodem, dost ukázková manipulace a snaha uměle vyvolat hádku.
Akorát že, myslím, že kromě vás dvou (nebo třech) to tady nikdo nežere. ![]()
Je to průhledné, ani není moc sofistikované.
To by chtělo radši nějakou pořádnou muziku ![]()
Příspěvek upraven 23.05.26 v 17:53
Tak už je věc veřejná, že jsem úplně pitomá, takže teď fakt nechápu, jak to myslíš a celkem masochisticky mě to zajímá.