Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Dekuju
,uz se vidim jak stojime v Decine s transparentama Martin na hrad a Helmut do kytek ![]()
@Venetia píše: Více
Jako, že budeme čekat spolu? Ty už čekáš, takže mi ze známosti připravíš VIP flek? To víš, že ano, aspoň budu čekat s někým, koho už znám.
![]()
@Dakota J píše: Více
Tak normalnich a fajn jich bylo vic…jen prisli ve spatnou dobu…ale je fakt, ze zadnej mi tak nesedel…ale nechavam tomu volny prubeh…je to na zacatku…vis, jak kdyz se tenkrat objevil Helmut, jak jsi mi psala, ze hlasujes pro nej a at se vyprdnu na FF
Oni na zacatku vypadaji vsichni jako muzi snu
Takze uvidime, co se z toho vyvrbi…Helmut mi dal cennou lekci v mnoha ohledech, asi jsem to potrebovala, posunulo me to…
@Dakota J píše: Více
Ze, uz ma s Martinem vic rande než s helmutem za posledni 2 roky
. S takovou trumfnou do 2 mesicu veškerá setkání, tedy svolení Sonarce přijet za nim na služebku. Jsem zvědav, co bude delat, az ji Martin nabídne masaz, to pro ni bude objevení ameriky ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Pošli mi fotešky, jsem nadrzeny jak sta.ra buzna
![]()
@Ephemeral píše: Více
Co k tomu potrebujes? Chci vedet, jestli prohraju dalsi sázku na tipsportu ![]()
Jako ja taky myslim na byvale znamosti takhle dlouho, většinou kdyz vidím třeba odpadkový kos, něco shnileho a tak
… pozitivní na tom je, ze se pak člověk zaraduje ze vlastne unikl ![]()
A na me si vzpomenes vzdy, kdyz budes varit rizoto
![]()
No jo ale FF byl fakt hroznej, ja si stejne myslim, ze ty vubec nejsi typ na milenku
a nezapomen ze se Helmut prezentoval jak nezadanej.
To zní rozumně.
zatím jen lorre už slyší svatební zvony a trávu růst. ![]()
@marin píše: Více
Ja je slysim taky
,uz to chce nakou telenovelu s dobrym koncem
![]()
A nevadi, ze nejsem oholena? Byla dlouha zima
![]()