Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To je asi normální, ne? Musí to být vzájemné. Může se mi někdo líbit ale to neznamená, že se mu líbím já.
Kačák se mě okamžitě zeptal, jestli mi může dát pusu na tvář, prostě si mě potřeboval očichat.
Pak chvíli koktal a kroužil okolo. V následujících měsících jsem na to musela jít přímo - proč mě třeba nevezmeš za ruku? Když už se držíme, proč mě každou chvíli pouštíš, proč uhýbáš, když tě chci obejmout?
Teď už mě za ruku bere sám od sebe a poklidně mě za sebou tahá jako opičátko.
@Velryba černá píše: Více
Jo, tohle. To se mi už vykouřilo z paměti ![]()
@Ephemeral píše: Více
Těžko říct, jsou ženy, které sahají decentně první a divné jim to nepřijde, možná tím dávají najevo, že si muž může dovolit víc
už jsem viděla i takové, které se po tom svém objevu plazily jako liány..
@Velryba černá píše: Více
To je moc hezký
taky bych chtěla takový opičátko ![]()
Jak jsem psala, to je proces učení. A jelikož jsme v mnoha ohledech natvrdlí oba, trošku nám to trvá. Viz ta jeho připomínka, ať si vytáhnu hlavu z… Na to jsem mu napsala, že by měl tutéž větu používat coby autoterapii. ![]()
@Fukitol píše: Více
To poznam. V muzeu som si sahla na vypchateho nosorozca ![]()
Tak asi to je pomerne jednoznacne, tie zeny v tvojom pripade
nie to, ze si nosorozec ![]()
Příspěvek upraven 06.06.26 v 12:33
Ale kondomy predkladas jak řidičák silniční kontrole ![]()
@Lorre píše: Více
Tak jednou na odchodu z rande jsem to udělala, abych ukázala, že mám příště zájem
evidentně to nikdo nepochopil a nevidím nic špatného na tom s sebou mít ochranu, kdyby bylo potřeba ![]()
@Lorre Já nevím, co si furt myslíš, že se nemůžu udržet, trhám sáček s kondomy na rande zubama a pod stolem nasazuju?
To nedělám ![]()
Tak jde to hodne proti tvym názorům vytahovat hned kondomy. Působí to zkratka lacine
Popravdě tomu tvému postupu také moc nerozumím, mít je s sebou, proč ne, ale nač je vytahovat, když se nic neděje?
Ale no nic, vždyť se nezbořil svět, ne?
A ty to nějak sleduješ, kdo se po kom plazí?