Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Já netvrdím že to není pravda.
Vezmi si, že existuje synchronizovaná říje a existovala obrovská stáda kopytníků. Takže v určitou dobu byly ty vysoké hormonální hladiny v tocích taky.
Nicméně ano, máme nějak nastavené normy a ty hodnoty mají nějaký důvod a jsou někde překračované. Nezpochybňuju to.
Ale zas ne vždy a všude - někdy to však tak vypadá.
Ano, hormonální antikoncepce může mít nežádoucí účinky. Nicméně studie na to taky existují a i když existují potenciálně citlivé pacientky, situace je příznivější, než odpůrci prezentují.
Mám očkování na COVID, oba rodiče měli nějaké žilní problémy a vypil jsem dost pražské vody…
No a dostal jsem oboustrannou plicní embolii. Vlastně jsem zemřel…A co si mám teď myslet?… ![]()
@jege @Ephemeral
Děti děti…
![]()
„Jsem tě zvala, ale ty ses zesr..
"_“Já jen tak s někým nechodím!
„…“Tak já bych třeba šel…„_“Pchá, to sis měl rozmyslet dřív a beztak jsem s tebou nikdy nechtěla jít!
"
Je možný, že by tahle infantilita akuta byla nakažlivá? ![]()
![]()
@sirikit píše: Více
Tady to máš na FB a nezapomeň při tom také vydatně mlaskat a nakonec si hlasitě krknout, aby kuchař slyšel až do kuchyně, že Ti chutnalo: https://www.facebook.com/…51958219644/ ![]()
@Venetia píše: Více
Asi tak…
Helmut byl taky rad, ze mu to tak nejak „drzi“ a jeste se zatezovat kondomem, to uz by z toho nebylo vubec nic…holt jsem mu musela verit.
Já bych šla s někým, kdo by si to jídlo užil, nějak mě neláká jít s někým, kdo ho tři stránky kritizuje. Přešla mě chuť jít kamkoli s jegem.
Navíc se mě bojí, což já respektuju. Má na své pocity právo.
Infantilita? OK, nemám s tím sebemenší problém.
Příspěvek upraven 06.06.26 v 22:42
@Luxusnixicht píše: Více
Moc se nesmej a privez mi vychlazenou kofolu. Dávám ti svoleni přijet. Ponozky a stahovací pradlo nech doma
Copak nevidíš, že Mango po mně jde jako blázen, a já z posledních sil odolávám, ale vzájemná fyzická přitažlivost je silnější jako my oba?
![]()
@sirikit jsou prostě věci, které mají přijít v pravý čas. Pak už to postrádá smysl.
@Venetia píše: Více
To jsem si taky rikala u Helmuta…taky jsem s nim mela podobnou trpelivost a vse mu vysvetlovala, co potrebuju, nepotrebuju…ne vzdy to ale prinese kyzene ovoce
Nekdy je clovek beztak odkopnut…Ted uz bych se na to vyprdla. Nekoho davat dohromady a omlouvat ho, ze je takovej, nebo makovej…nj clovek se porad uci.
To nevim zrovna deravou lžíci jsem nikdy nevidel
. Vsak ja doteď nechápu ty jejich tyčky, to je hrozně neprakticke