Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15330
7.6.26 00:03
@Velryba černá píše: Více

Taky jsem byla vzdy proto HA zaujata…je to proste proti prirode :) Brala jsem ji nekdy pred 16 lety, asi 9 mesicu dohromady, s tim, ze to bude pohodlnejsi, nemyslet porad na pripadne otehotneni…ale mela jsem porad nejaky problemy, spineni, nevolnost, nechut k sexu, divne nalady…tak jsem se na to vyprdla…kvuli Helmutovi jsem ale nekolikrat podstoupila Norethisteron… :D Ten mi teda nic nedela…nastesti…ale beru vzdycky jen par dni. Jednou jsem to kvuli dovolene pretahla a brala ho pres tyden a ty psychicky stavy, co jsem mela po vysazeni, byl teda mazec…takze jo, je to svinstvo a jen v nouzi nejvyssi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31121
7.6.26 00:04
@Luxusnixicht píše: Více

Nenechám te celou noc usnout 8) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15330
7.6.26 00:09
@Lorre píše: Více

8o Ale ve 3 rano, uz doufam pujdeme pomalu spat :nevim: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37527
7.6.26 00:12

@Lorre @Luxusnixicht
Tomu nerozumím. :think:
Jak půjdeme… :nevim: To spolu nebudete na lžičky? :think: 8o :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15330
7.6.26 00:26

Mne zase Helmut rikal, at mu to reknu vzdycky hned v te chvili…ze si to treba neuvedomuje :think: Ale nedelala jsem to :mrgreen: Ted posledne jsem ho nechala, jestli mu to dojde… a nakonec me vzdycky chytil za ruku, pritulil se…ale trvalo to :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
7.6.26 00:29

On si prostě myslel, že mi to bude vadit. To je celé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31121
7.6.26 00:34

No ja budu uz davno spát. Jen sem ti chtel rict, ze se desne vrtim a chrapu, proto se nevyspis 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31121
7.6.26 00:34
@M_Vladim píše: Více

Budeme, ale myslim ze by mi da brzo loktem do žeber :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15330
7.6.26 00:52

To nevadi, ja zase prdim a mluvim ze spani :* :mrgreen: :jazyk: Kazdej mame neco :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31121
7.6.26 02:23

Hm, tak to uz nechci byt velka lzice. To budes spát se lzickama akorat tak v kuchyni 8), nebo ve vaně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15330
7.6.26 02:34

Dobře, tak budeš malá lžíce no :nevim: Já se obětuju :jazyk: A když budeš chrápat, tak tě vždycky nežně proplesknu :nevim: :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15330
7.6.26 03:34

No… muze to tak byt a nemusi…ale vam ja fandim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24080
7.6.26 07:56
@sirikit píše: Více

Taky jsem si myslela, že má příšernou manželku, stíhačku, co mu leze do mobilu. Pak jsem pochopila, ze to je jeji volba, ze si ho tim mozna udrží, ale za jakou cenu. Chlap se kuwi, ona dela psí kusy, on to stejně dělá dal. Nevim, asi jsem na tohle moc pohodlná, mam se dost rada, ale posilam tyhle typy dal. At se nervuje jina. Jinými slovy, jsem s chlapem, dokud on chce byt se mnou a podle toho se chova. A fakt se mi tahle taktika “chlap je jako tramvaj, ujede jedna, prijede druha” osvedcila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24080
7.6.26 08:12

Mam s extra hormony špatné zkušenosti. Vcera jsme v praci koukali na rozhovor s Danielou Špinar, původně chlap, nechal si ovsem kompletne spodek, napsala o tom i knížku Zápisky z tranzice. Tak jsem si říkala, aby ji to nezabilo dřív, než si začne užívat ten ženský život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29692
7.6.26 08:30
@M_Vladim píše: Více

Je to vecny boj. Nejdříve antikoncepce, pak nelze otehotnet a hormonální léčba pri umělém oplodnění… a právě stačí i treba to minimum z vody, když ještě k tomu pripoctes další rizika z ostatního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová