Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Výborně, kdyby si chtěl muž posilovat vlastní mužství skrze oběd, nejspíš bych si klepala na čelo. Poněvadž mojí optikou je jídlo poměrně nezbytnou součástí života, nic víc, nic méně.
@Venetia píše: Více
Ale tak on už mi také dovezl jídlo, co uvařil. Jednou jsme vařili spolu. ![]()
Jo, o víkendu jsem se hecla.
Teď jsem znova hezčí z nejhezčích, samozřejmé ![]()
@Adull píše: Více
Nj, taky jsem pošahanej pečovatelskeh typ.
![]()
Si pamatuju, jak jsem byla téměř k slzám dojata, když jsem poprvní seděla u Myšáka v kuchyni nad prádelňákem, čučela na TV v mobilu a konečně žehlila ta i přes aviváž chlapem vonící trika. ![]()
Teď mám na dokrmování dvě inky, „Malej a Velkej“. ![]()
V téhle domácnosti je pečovatelský sklon vysoce ceněná vlastnost, ale placení čehokoli se od pečující osoby neočekává.
@Josef_t píše: Více
A nereaguje, proč?
Protože tam není chemie ![]()
@Ephemeral píše: Více
Běžně, celoročně.
Teda lakuje mi pedikérka.
@Josef_t píše: Více
A není to jedno, kterým smyslem toho chlapa vnímáš? Ja teda většinou zrakem, ale stalo se mi, ze i hmatem (masíroval me a citila jsem tu jeho energii). Bud to tam je nebo není. Na charismatického chlapa stoji zástupy. Vcera jsem mela small talk s jednim znamym hercem. Tak tomu bych skočila do postele okamžitě.
@sirikit píše: Více
V zimě to nikdo nevidí, to je mi jedno ![]()
V létě to musí ladit s dzinama ![]()
Původně to bylo o tom, že si vybírá žena.
Takže ano, pokud tam ta chemie je a žena projeví zájem ![]()
@Velryba černá píše: Více
No já mu i dokonce nabízela, že někdy můžu něco udělat… Ale on je takový skromný. Zatím jsem do toho nešla, protože to vetsinou nestíhám a myslím, že by to asi odmítl.
Jinak to beru jako samozřejmost.. On přiveze víno, kolu + něco pro mne a pro kočky.
Oblozeny talíř mi přijde na celý večer rozhodně lepší volba než klasické jídlo.
Jinak to beru jako ty.
Jist se prostě musí, takže ty věčný kecy od chlapů… Hlavne, aby uměla vařit… Nějak nepobiram.