Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Jenže vy dvě jste každá na opačném pólu "prožívacího "spektra…to je jako by ti někdo řekl…buď do chlapa blázen a dělej to co Son…šla bys v tom proti sobě…stejně tak ona hned nadšeně odpovídá, když se on na neco po tom všem zeptá…a proč?…protože je přesně na značce kde byla před rokem ![]()
@Fukitol píše: Více
Nedbalá elegance ti evidentně nic neříká.
@Josef_t píše: Více😂 zminoval jsi spatne vyzehlenou kosili a pecujici zenskou rucku. Nedbala elegance je neco jineho.
@Adull píše: Více
Mas pravdu, soudružko. Ja posílám chlapy do pr.dele poměrně rychle. Ovsem ted jsem hotova z jednoho herce a kdyby me pozval na kafe (což vubec nevylučuju) běžím jak gazela ![]()
Asi to ty holky tak chtějí. Když někdo má půlku mozku, tak ji holt má. Našla by si white trash, co by s ní zacházel jako s hadrem.
Tvuj názor se mi líbí. Nesnáším ten názor, že chlap je vizitka ženy. Sice jsem se o toho svého starala, žehlila košile a často jsme byli sladěni i barevne, ale možná to byla chyba, dostatečně to neocenil.
Chlap je vizitka ženy mi vyznívá, jako že je její přívěsek. Chlap je samostatná bytost, aspoň já je tak vnímám a takto k ním přistupuju.
@Ephemeral píše: Více
Bacha, ja tady nepropaguju špatné zacházení, to vubec, takovy chlapy poslat rovne. Ja mluvím o občasném milenectvi, kdyz je tam ta cheeeemie, pro radost, bez těch vztahových tanečku kolem.
@Ephemeral píše: Více
Ja taky. Ale generace našich matek nám tohle vtloukala do hlavy. A chlapi typu Josef to berou jako standard.
Jenže na to uplatňuješ svůj pohled a přístup. Son evidentně vyhovuje život v iluzích.
Asi je to její daná konfigurace, se kterou nechce nic dělat.
Josefovi současná doba nevyhovuje, to je jasný. Přišel tím ženskou o péči a nikdo už nebere vážně jeho „moudra“. To je ale pech ![]()
tak ja jsem hned po gymplu odesel jako student do zahranici a bez maminky za zadkem jsem se velmi rychle naucil, ze pradlo se samo nevypere, zachod se sam neumeje a kdyz chci jist i neco jineho nez spagety s kecupem a spagety s tabascem, naucil jsem se i varit. Kosile jsem pak zehlil za 3min kus.