Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8514
9.6.26 08:03
@Arturie píše: Více

Jenže vy dvě jste každá na opačném pólu "prožívacího "spektra…to je jako by ti někdo řekl…buď do chlapa blázen a dělej to co Son…šla bys v tom proti sobě…stejně tak ona hned nadšeně odpovídá, když se on na neco po tom všem zeptá…a proč?…protože je přesně na značce kde byla před rokem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
9.6.26 08:07
@Fukitol píše: Více

Nedbalá elegance ti evidentně nic neříká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.26 08:09
@Josef_t píše: Více

Nedbalá elegance není sežvejkaná košile :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4674
9.6.26 08:09
@Josef_t píše: Více
😂 zminoval jsi spatne vyzehlenou kosili a pecujici zenskou rucku. Nedbala elegance je neco jineho.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24081
9.6.26 08:16
@Adull píše: Více

Mas pravdu, soudružko. Ja posílám chlapy do pr.dele poměrně rychle. Ovsem ted jsem hotova z jednoho herce a kdyby me pozval na kafe (což vubec nevylučuju) běžím jak gazela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
9.6.26 08:21

Asi to ty holky tak chtějí. Když někdo má půlku mozku, tak ji holt má. Našla by si white trash, co by s ní zacházel jako s hadrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24081
9.6.26 08:21

Tvuj názor se mi líbí. Nesnáším ten názor, že chlap je vizitka ženy. Sice jsem se o toho svého starala, žehlila košile a často jsme byli sladěni i barevne, ale možná to byla chyba, dostatečně to neocenil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
9.6.26 08:22

@Arturie Fukitol je klenot téhle diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
9.6.26 08:23

Chlap je vizitka ženy mi vyznívá, jako že je její přívěsek. Chlap je samostatná bytost, aspoň já je tak vnímám a takto k ním přistupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24081
9.6.26 08:24
@Ephemeral píše: Více

Bacha, ja tady nepropaguju špatné zacházení, to vubec, takovy chlapy poslat rovne. Ja mluvím o občasném milenectvi, kdyz je tam ta cheeeemie, pro radost, bez těch vztahových tanečku kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24081
9.6.26 08:26
@Ephemeral píše: Více

Ja taky. Ale generace našich matek nám tohle vtloukala do hlavy. A chlapi typu Josef to berou jako standard.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
9.6.26 08:27

Jenže na to uplatňuješ svůj pohled a přístup. Son evidentně vyhovuje život v iluzích.
Asi je to její daná konfigurace, se kterou nechce nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
9.6.26 08:30

Josefovi současná doba nevyhovuje, to je jasný. Přišel tím ženskou o péči a nikdo už nebere vážně jeho „moudra“. To je ale pech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4674
9.6.26 08:33

tak ja jsem hned po gymplu odesel jako student do zahranici a bez maminky za zadkem jsem se velmi rychle naucil, ze pradlo se samo nevypere, zachod se sam neumeje a kdyz chci jist i neco jineho nez spagety s kecupem a spagety s tabascem, naucil jsem se i varit. Kosile jsem pak zehlil za 3min kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
9.6.26 08:35
@Venetia píše: Více

Jenomže toto víc řeší ženy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...