Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Když někdo chce vypadat jako vágus a je mu to jedno, je to jeho věc.
@My Melody píše: Více
A je možné, že ten „signál“ vyšleš někde z úrovně podvědomí a ani si to neuvědomíš?
Oční kontakt, nenucený úsměv (po vzoru tedy Kateřiny ze Saturnina).
Oni ti chlapi to určitě nedělají tak, že za den náhodně osloví na ulici nejméně 5 žen a když ne tak platí pivo za celou hospodu.
@Fukitol píše: Více
A školení jsou…marná, marná, marná 😂Holt neAmíka nepředělají😂
@Luxusnixicht píše: Více
Právě, ![]()
Proto se tu ženskou chemii snažím pochopit.
Netuším co má třeba společného to, že kamarádí s ex s jeho pižmem. ![]()
Ještě bych asi pochopil, že pokud jsi chemicky angažovaná jinde, tak to přebije tu jinou chemii.
Naučila jsem svého syna ve 12 prát, respektive zapnout pračku, hodit tam kapsli a vyprané prádlo přehodit do sušičky. V panické hrůze, aby si nenarazil první blbku která mu bude dělat služku, pardon, bude o něj pečovat.
@Adull píše: Více
Velmi známý. A pikantní na tom je, že jsem ho milovala už na vejsce a mezitím jsem na to zapomněla. Říká mi, vždyť jsme kolegové, a ten jeho úsměv. V podstatě jsem rozplizla kdykoliv ho vidim ![]()
@Adull píše: Více
jj, jsem zamrzly v minulem stoleti jako Josef. To byly casy, kdy lide z kolonii se uctive klaneli kdyz kolem prochazel bily muz 😂
@Arturie píše: Více
to je ta restartovana chemie po letech, co se tu probirala stranku zpet ![]()
Tvl, člověk tady přejede po pár měsících poslední 4 strany a teda tys pobavil.
![]()
A za to žehlení si košil od vejšky, za to teda taky palec nahoru
, škoda, že jsi zadaný a máš milenku, jinak bych tě začala balit.
Ale já jsem na tom vlastně stejně jak ty, takže to už by těch lidí do kupy bylo moc. ![]()
Aha
Akorát, že předtím jsem ho znala jen z televize. A na živo je asi tak o 300% přitažlivější. Takze chemie, no ![]()