Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše: Více
Ne tomu neverim, ale verim, ze jde, nic od toho neocekavat…proste si jen uzit tu pritomnou chvili…neni treba se citove vypinat, jen to nebrat zavazne…s Andym jsme si to vzdycky uzili, on je na rozdil od Helmuta hodne kontaktni a pritulnej a vzdycky jsem se citila nabita jeste 14 dnu potom…i kdyz treba nepsal
Od Andyho jsem nikdy necekala zazraky…vim, jakej je a jakej neni, nejde mi o to, vybudovat s nim vztah, ani predtim mi o to neslo, chtela jsem jen, aby obcas prijel, protoze mi s nim bylo moc hezky…a v prubeznem kontaktu jsme 6 let…nakonec se z nej vyklube vetsi drzak, nez Helmut
A holt za celych 7 let, nebylo nikdo jinej, kdo by mi ucaroval…kazdej chlap mi nakonec zacal lizt na nervy…
Ja jsem asi proste na ty trochu blazny…
![]()
No ale takhle to uplne nebylo…a taky nevim, proc napsal tenkrat to, co napsal…partnerka opravdu mohla byt na blizku a zpanikaril…nevim, moc mi to k nemu neslo…to s tim bordelem, by zadnej normalni chlap nenapsal, hlavne nemelo logiku, ze kvuli tomu nechtel zustat v kontaktu a pak se ozval a zval me k sobe
Takze to byl nejaky vymysl, aby si ospravedlnil svuj uprk a mlceni…ale nebylo to prilis chytre, takze se opet priklanim k tomu, ze u nej neni vse v poradku a treba si to proste neuvedomuje, ze obcas placa…on je na nektere veci chytry a v jinych je, jak kdyz mu jeste nebylo 5…je na svuj vek emocne znacne nevyzraly…ale zase je to lepsi, nez kdyz ti nekdo 7 let maze med kolem huby a pise krasna slova, namotava te a pak te bez mrknuti oka odstrihne…u Andyho si alespon nic nemaluju. A cekam od nej uplne vse
![]()
@Venetia píše: Více
Tak do Andyho uz jsem zamilovana byla
Neni to nikdo cizi…a porad k nemu chovam naklonnost, chemie je tam je, tak proc ne. Navic uz jsme spolu spali.
@Luxusnixicht píše: Více
Právě, furt dokola…
![]()
A já myslel, že seriály typu Ulice jsou komplet vymyšlené, a v reálu něco tak roztahaného nemůže existovat. Může! ![]()
Příspěvek upraven 09.06.26 v 20:11
Njn, Vy tam máte místní Indiány, Vy černochy nepotřebujete.
![]()
A taky je to o tom, jak casto se dotycna zamilovava
Jestli 2× za stoleti, tak je logicke, ze bude tolerantnejsi…tedy pokud nechce umrit jako stara panna. A nemyslim, ze se mnou nekdo zametal. Andy se choval na schuzkach vzdycky hezky…psana forma byla trochu horsi, ale tam zase nevis, jak co presne myslel, jestli to treba nebylo na pul v legraci, nebo jestli neco jen tak neplacnul a nezamyslel se, nebo jestli nechtel vyprovokovat…A kdyz vezmes zase v potaz, ze jsem ho 4 roky odmitala, ruzne se vymlouvala a taky s nim dost zametala, kaslala na nej…
Mozna to nejak zcela nezkousnul, zustalo to v nem… ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak kazdy zijeme, jak se da a taky dle toho, co se aktualne nabizi…ja to nejak nehrotim…ted je tu Andy, za tyden muze byt Helmut a za mesic nekdo uplne jiny… ![]()
To si nemyslim…myslim, ze pritelkyni ma a na seznamce je pro zabavu, zpestreni, vzruso…a obcas si vzpomene na nejakou tu starou dobrou milenku
Jake ma uspechy, tezko rict…zase on muze hodne zenam pripadat originalni…nepise tolik komplimenty jako vetsina muzu…jde na to jinak, pres ty provokace a rypani…umi vytvorit tu jiskru, neni s nim nuda. Samozrejme to nebude platit na kazdou, ale podle me ho to netrapi, nebot je tam pro zabavu…navic si o vetsine zen stejne nemysli nic dobreho…jak sam kdysi rekl
A podle me si z vetsiny z nich dela jen srandu.
@Ephemeral píše: Více
Ty mě chceš prodat? Ale jenom nějaké hezké blondýnce a 1/2 výdělku je moje!
![]()
Jen te na rok vyghostoval, pozval k sobe a chvíli pred setkáním napsal at ho neotravujes a zase se odmlcel
. Navic mu vadi ze jsi tlusta a bordelarka. Ja bych do nej šel, ma to vse co ma mit, perfektni material
. Jeste bych se mu omluvil za bordel, kila navic a obtezovani. Mozna mu přivézt jeste plato kofol? ![]()
@Lorre píše: Více
Ano, vadi mu to tak moc, ze se pravidelne ozyva s dotazy, zda mam/mela jsem jineho, kolik jich bylo, chce nahe fotky, planuje setkani atd…
Ja nevim proc, ale nezeru mu to
Asi to tak zle nebude
Je to proste jen velky vtipalek
Chudak nevi, ze me uz se nezbavi
Narazil totiz na vetsiho cvoka, nez je on sam
Ja ho totiz prokoukla a vim, ze je to cele trochu jinak…vim, ze se jen zalekl te sily toho citu…ale ja si pockam…
A stejne tak vim, ze ted budes potrebovat helmu
Vidis, jsem proste dobra
![]()