6 měsíční má několik pupínků na hlavě - opar??
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přečtěte si článek: Vývoj miminka 6 měsíců: Z bříška na záda
Péče o kojence? Vše, co potřebujete vědět
Reakce:
Já vůbec nevím. Ale kde by je chytil? Nikde mezi dětmi jsme nebyli..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Mezi dětmi je chytit nemusel. Ja je taky měla jako dospělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nekde ve vzduchu. Je to virove onemocneni. Mimochodem maji stejneho puvodce jako pasovy opar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
K neštovicím nemusí být teplota. Jinak můj syn je měl také v 6-7 měsících, takže až tak neobvyklé to není. A netuším, kde je chytil, ve školce se objevila epidemie až po jeho onemocnění. Tipuji to na obchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když bylo dcerce asi 5m, řešila jsem podobnou situaci, několik samostatných jakoby pupínků na hlavičce, nijak se to nešířilo, mizelo a objevilo zas o kousek dál, byl to tehdy zánět vlasových váčků, šli jsme na kontrolu s ekzémem a ukázala jsem kožní i toto, mazali jsme to chvilku mastí co nám dala a pak jen zinkovkou a zmizelo a už se neopakovalo. Tehdy jsem chvilku myslela taky na neštůvky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jídelníček 9.mesicni miminko
- Těžké Uspavani 18 měsíčního dítěte
- Prasklý hlavový polystyren u autosedačky.
- Ultrazvuk a srdíčko 6 tt
- Motání hlavy, panická ataka?
- 9 měsíční mimčo a hodnota CRP 30
- Bolest zubů, ale všechny zuby už má
Prosím o radu, moje dítě skoro 6 měsíční má ode dneška několik izolovaných pupínků na hlavě, za krkem a jeden na tváři. Dohromady asi 5 nebo 6. Jsou červené takové hrbolky. Jinak na něm nic nepozoruju. Já mám už přes týden na rtu opar, tak jsem se hned vyděsila, jestli jsem ho nemohla nakazit. Mohlo by se to projevit i takhle těmi pupínky na různých místech po hlavě?