Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11219
20.12.11 07:18

Terko,tobě to taaak sluší :palec:
My jsme taky profi focení neřešili,tady v Praze je to strašně drahé (pod tři tisíce bych nic nenašla).Navíc,když se vidím na těch fotkách,co mě občas vyfotí manžel,tak mi ten pohled docela stačí :oops:
S tou celiakií mě to mrzí,držím palce,ať se to malému vyhne a tobě ať to zase po porodu zmizí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
20.12.11 07:27

S tím košíkem zatím fakt váhám,naši nám ho chtěli koupit k vánocům,ale nejdřív tam nějak zkusíme vpasovat tu postýlku.
Jinak jsem přemýšlela o těhlech variantách:
http://www.waldin.de/…en-1202.html
http://www.spuntik.cz/…ko-strana-2/ (košík nebo kolébku)

Jen pořád nevím,co s tím monitorem dechu,pokud budeme mít košík.Tady v porodnici půjčujou ten dvojpodložkový monitor na celou postýlku za 900 na půl roku.Ten se nám do ničeho menšího rozhodně nevejde a půl roku bych ho tak používat chtěla.Takže asi zvítězí varianta postýlka do ložnice,jen to musíme nějak šikovně vymyslet.Pak zase ale nevím,v čem budu mít malýho v obýváku přes den.Máme takovou malou ohrádku s matrací,tak možná tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.12.11 08:34

Já jsem si poridila taky košík , ale jen proto ,že mame podkrovi a kdyz budu varit tak mam malehov obyvaku . bliz nez abych letela az do podkrovi :) No foceni uplne super nastesti jsem to mela zadarmo jelikoz to je známá :) ale fakt me rekni kdo dela tak perfektni fotecky jen za 800 kč na hodinu ..jine chcou 2500kč a vypadá to stejně..Fakt jsem moc spokojená , že mam aspon nejakou pamatku ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.12.11 08:36

Ivčo : já jsem si poridila na bazarku 2deskovy monitor dechu za 1200 kč .. je to lepsi nez si to pujcovat mas svuj a vyjde to levneji nejlepsi jsou ty Babysense II. FAKT SESTRA TO DLOUHO A NEMUZE SI TO VYNACHVALIT.. tak jsem si ho taky pořídila:) jeden do postylky a druhy do košíku a staci vlastne jen predelat krabicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
20.12.11 08:47

Já se trochu bojím těch z bazaru,že to nemám jak vyzkoušet.V porodnici věřím,že mají ty monitory v pořádku.Ta cena za půjčení sice nic moc,ale já ho déle než ten půl rok používat stejně nechci a pak by se nám tu akorát válel.No ještě nad tím popřemýšlím :nevim:

Známá dala za těhotenské fotky 6000 a musím říct,že ty máš tedy mnohem hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.12.11 08:49

taky jsem se toho bala..ale zase nemam tolik penez abych si pujcovala a vim ze to budu mit dlouho pro svuj vlastni klid..kdyz budu porad sama doma..:( ja jsem s pani mluvila a je velice prijmna rikala ze ma 11 mesicniho chlapecka a monitor mam nastesti jeste v zaruce..:) takze kdyyby neco hnedka to jde na opravu driv nez se malej narodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.12.11 09:43

Ahoj holky.tak my sme si monitor kupovali nový.A jak je to s těma podložkama?to se dá rozdělit jedna do postýlky a jedna do košíku?To sem nevěděla.
A s těma fotkama.V Brně chtěli za pět fotek 4000,– :zed: Zase nekradem,že?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
20.12.11 10:05

Monitor máš buď s jednou nebo se dvěma podložkami,rozdělit se asi nedají,protože k tomu máš jenom jednu tu krabičku a ta je asi napojená jenom k jedné podložce.Dvě podložky by asi měli zakrýt celou postýlku,ale určitě se nevejdou do košíku a nevím,jestli dvoupodložkový monitor vůbec půjde rozdělit,tak abych dala do košíku jenom tu jednu podložku :nevim:
někde jsem ale slyšela,že se do košíku monitor nevejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.12.11 10:44

Moje sestra to tak taky mela :) jednu desku v postylce a druhou v koši :) jen prehazovala krabičku proto jsem si to pořidila taky jinak bych si koupila jen s jednou ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.12.11 10:46

No mam jedine štesti ze moje sestra ma 7 mesicniho chlapecka a ja mam vsechny rady od ni!!! Radeji se ji na to jeste dneska zeptam :) co a jak a urcite vam dam vdet jak to s temi podložkami je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
20.12.11 12:26

Ahoj holky…
tak já jsem si teda monitor půjčila od kamarádky, ale je to jedna deska, která by se do košíku určitě vešla.http://www.mall.cz/monitory-dechu/nanny-monitor-dechu
A taky jsem koukala, že někde se dá koupit rovnou s chůvičkou, ale jak říkám, moc asi neporadim, já ho mám půjčený a chůvičku jsme si koupili novou.

Ty fotky, to je teda brutus. Terko, máš štěstí, žes to takhle dobře chytla.:) nás teda fotila ta samá paní, co svatbu a jsme moc spokojení, máme celé DVD s fotkama, tam je jich asi 60. 10 jsme jich dostali vyvolaných, co jsme si vybrali a platili jsme 1300, takže naprostá spokojenost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
20.12.11 12:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.12.11 16:48

No ten monitor dechu Babysense II. s dvouma deskama jde opravdu dat jedna do postylky a druha do košíku :) a krabička se da přenášet :) :) Posílam tu moji tvorbu :D v dětském koutku :D zatím jen obrys ale už se to rýsuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
20.12.11 16:51

Tedy Terko,ty jsi šikulka :palec: .Já bych n to neměla trpělivost :oops: ,tak jsme koupili pár dřevěných dekorací,je fakt,že nebyly úplně levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
20.12.11 16:55

:D hele mužu ti říct ,že mám vytrhany tisíc vlasu:D do toho mě kopal ten muj princ :D trpělivost ?:D žádná,ale lepší než to kupovat … a když se nudím sednu k tomu a maluji :) takže aspon nejaka zabava… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny