Mimčo v únoru 2012

• Otevřená skupina

Téma pro všechny, kdo čekají příchod miminka v únoru 2012

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
21.12.11 16:51

Malá měla dneska o 92 gramů víc.a do porodnice nevím kdy budu chodit.O tom se nezmiňoval. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
21.12.11 17:54

Marti buď ráda, že malá tolik nepřibírá!! Určitě je všechno v pořádku.
Já jsem zhubla 1,5 kg, tak jsem zvědavá, kolik mi řekne na kontrole, že malej má. Mimču by to nemělo vadit, takže ten by měl normálně přibývat na váze, ale už snad ne tolik, když já hubnu.. :lol:

Ivčo, já asi do porodnice zatim chodit nebudu. Můj doktor je zároveň porodník a má ten monitor přímo v ambulanci, kam chodím na kontroly..poprvé na monitor půjdu toho 28.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.12.11 18:25

Můj doktor je původně taky porodník.Rodil 14 let v porodnici a teď má gyn.ambulanci.Ale jestli má monitor v ordinaci,to nevím.Spíš ne :nevim:
Jinak já jsem přibrala od minule jen kilo, takže proto malá asi nepřibrala.Ale břicho mi roste.To poznám podle pupíku.Už se klube ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
21.12.11 18:35

Já jsem si teď vzpoměla,že mi v porodnici při registraci říkali,že si mám ve 33týdnu zavolat a objednat se do ambulance.Tak to už mám příští týden,předtím mi to připadalo hrozně daleko.Tak jsem zvědavá,co mi řeknou.

Marti,hlavně,že má alespoň o něco víc,to úplně stačí a váha odpovídá týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.12.11 18:38

To jo i měření dopadlo dobře.Vyšlo mu to na 14.2.jako posledně,tak je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
21.12.11 21:22

Já chodila taky po měsici:( ted jdu po 3 tydnech …a do porodky až v 36.tydnu ..takže si s prckem jěště počkáme..já dojíždím na kontrolu do Brna na poradnu a mam v tom aji ultrazvuk naštěstí :)
Ale i tak se mi to nevyplácí ..to hodinový cestování :(
:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.12.11 21:32

Taky dojíždím do Brna,mám to 25 kiláků,ale autem sem tam za 15.minut.Takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
21.12.11 21:41

A odkud jsi Marti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.12.11 21:32

Já jsem z Pozořic.
Holky, tak jsem změnila plány a dnes už sem nazdobila stromeček.Zítra už jen doladím poslední úklid a může to vypuknout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.12.11 06:57

Ahoj holky,

Marti tak to jsi šikulka,že už máš hotovo.Já se jenom dneska musím poprat s obrovským košem prádla,tak doufám,že moje děloha nebude protestovat.Manžel má naštěstí odpoledne dovolenou,takže dojede na nákup,pouklidí a pak nazdobíme stromeček.Zítra už bych se taky ráda jenom kochala stromečkem.Oběd a večeři máme naštěstí bez práce,tu dostaneme od maminky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
23.12.11 08:21

AHoj holky..:)
Téééda, přijde Vám, že je zítra Štědrý den??
Mě teda vůbec! Nevim, čím to je.. Nicméně, dnes odjíždíme k manželovo rodičům, zítra odpoledne jsme tam na rodinou sešlost a potom se sebereme a odjíždíme k mým rodičům, kde budeme na štědrovečerní večeři..:)

Dnes ještě pouklidim byt, abych to tu bylo taky krásný a jinak o všechno ostatní se budou starat tchyně a maminka.. ;)
Hlavně se moc nepřepínejte a zítra si to pěkně užijte.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.12.11 08:32

Mě to tedy taky vůbec nepřijde.Každý rok celý advent intenzivně pečeme cukroví,nakupuju dárky a den před štědrým dnem se nezastavím,protože vyvářím a naklízím.Teď je to úplně všechno vzhůru nohama.Hlavně pro mě budou největší Vánoce až 29.12,kdy jdeme na velký UTZ a na to se těším nejvíc.

Jo holky,včera mi říkala kolegyně,že k nám do práce volal jakýsi gynekolog,kterému psala sociálka,že mě má poslat na mateřskou.On mě ale prý vůbec nezná,tak by mě zajímalo,jak na to přišli a hlavně,jestli si už ty informace nějak urovnali :roll: .Můj doktor to určitě nebyl,ten už si mě pamatuje moc dobře a hlavně by se přece kouknul do karty a měl by jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1191
23.12.11 09:13

Přesně tak..mám to úplně to samé, jak popisuješ. Já budu mít zase vzrůšo 28.12. až mi řekne, kolik malej přibral a kdy by mě vzali na tu sekci, možná.. :nevim:

Ivčo, ty máš beztak toho gyndaře nějakýho divnýho.. :mrgreen: I když v tomhle asi spíš pochybila ta sociálka..třeba shoda jmen těch doktorů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.12.11 09:50

Ahoj holky, tak to vůbec Ivi nevím.To je nějaký divný :nevim: aby doktor volal do práce a ptal se na takový věci.....ten má tak maximálně komunikovat se sociálkou,ne?
Jinak holky,za chvíli se pustím do závěrečného úklidu ať už to mám hotové a večer s kamarádama na vínečko.(já na čaj) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
23.12.11 09:52

Fakt nevím,jak to mohlo vzniknout.Ještě mě napadlo,že jsem asi dvakrát měnila doktora a u toho předešlého jsem se neodhlásila,tak jestli to nějak sociálka neřešila s pojišťovnou,ale měli by to snad řešit s doktorem,který mě poslal na nemocenskou :nevim:
A jestli to byl ten můj,tak to už se opravdu zbláznil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny